Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Duff No.1. WR-ről írt, Harvin nem azt játsza. Ő sokkal inkább slotWR2015-ben kéne hozni egy No1 WR-t. Demaryius Thomas és Dez Bryant is FA lesz. Valamelyikre rá kéne menni :cool:DuffEz most sem jött be....silent7939
több mint 11 éve
Ez mondjuk tényleg durva: a múlt vasárnapi offenseben csak öt olyan játékos volt, aki 2013 előtt legalább egy NFL-meccsen játszott: RW, Lynch, Baldwin, Carpenter, Sweezy. Kilencnek az idei szezon előtt szinte semmi profi tapasztalata nem volt. Innen: www.fieldgulls.com/2014/11/6/7167711/seahawks-injuries-russell-wilson-the-no-help-bandit
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Sajnos úgy néz ki jövőre sem jön át a csapat Londonba. Dolphins-Jets, Jaguars-Bills, Chiefs-Lions lesz.garrett27hálaistennek
több mint 11 éve
2015-ben kéne hozni egy No1 WR-t. Demaryius Thomas és Dez Bryant is FA lesz. Valamelyikre rá kéne menni :cool:DuffEz most sem jött be....
több mint 11 éve
2015-ben kéne hozni egy No1 WR-t. Demaryius Thomas és Dez Bryant is FA lesz. Valamelyikre rá kéne menni :cool:
több mint 11 éve
Sajnos úgy néz ki jövőre sem jön át a csapat Londonba. Dolphins-Jets, Jaguars-Bills, Chiefs-Lions lesz.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
OFFA bleacher reporttal nincsen gond. Olyan mint egy fórum, bárki írhat oda. Mint ide. Ezért írtam sokat, hogy aki nem jártas a fociban, elsődlegesen (és főleg kizárólagosan) ne onnan tájékozódjon. Mert egyrészt harmadkézből kap hamis vagy sok hibával feltöltött infókat, másrészt teljesen téves kép alakulhat ki benne a dolgokról.
Ellenben a "bárki" lehet minőségi forrás is. És bizony írnak oda komoly szerzők is, komoly dolgokat. Csak amíg nem tudod ezeket megkülönböztetni a többi önjelölttől, addig jobb hagyni az egészet. De aki pár mondta után látja, hogy milyen színvonallal van dolga, az találhat jó cikkeket a tengerben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Nem ezt olvastad ki ?TocaAkkor mondjuk inkább úgy, hogy számomra nem ez az olvasat volt hangsúlyos. Sokra tartom RW-t, kifejezetten nem másokra mutogatós típus, és szerintem meg fog bírkózni az áldatlan körülményekkel. Én meg nem hozok több bleacherreportos linket. 😀
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Nem ezt olvastad ki ? Ez a cikk, arra próbál összpontosítani, hogy Wilson hibázik. Hogy a fenébe ne hibázna... Meg hogy nem vett észre egy lehetőséget, meg hogy 1x túldobta az emberét és hogy ez Divizió meccsen megbocsáthatatlan bűn meg, hogy Tom Brady milyen sorral nyert SB-t amikor ő egy teljesen más karakterű QB és mondjuk ő is maradt már le playoffról...Pont most olvastam a cikket, baromira nem értek egyet az íróval. Wilson az utolsó, akit hibáztathatunk a kialakult szituért.CSABI27Én nem ezt olvastam ki belőle, szerintem a cikk is elismeri, hogy nem kap megfelelő védelmet, és alig van kinek passzolnia. Azt az állítást viszont osztom, hogy ha be akarja teljesíteni a benne rejlő ígéretet, "a játékot megváltoztató", nagy irányító akar lenni, akkor ezeken a gondokon képesnek kell lennie felülkerekedni. És már idén is voltak meccsek. ahol ezt látványosan bizonyította.tejbegrrr!!!
Ráadásul ezt úgy állítja be mintha nem Wilson miatt állna a csapat 5-3on, 3-5 helyett...
Egyébként ilyen cikket bárkiből tudok írni, fogok egy gifet amikor túldobta az emberét, fogok egy gifet amiben én TV-ből kúrvajól látom, hogy a QB nem jogosan tart a védőtől (főleg amikor tizedjére is ott van az arcában a playeknél...) és simán megdobhatná az üres WR-t.
Majd keresek valakit a történelemben aki rosszabb WR sorral elért valamit és hozzáteszem, hogy nem is rossz a WR sor csak underrated 😀
Mondjuk bleacher cikk nem is tudom miért fejtettem ezt ki ilyen hosszan 😀
több mint 11 éve
baldwin nem edzett, erősen kérdéses a játéka vasárnap. már csak ez hiányzik, amugy is kurva jó a wr sor..braxa88semmi gond, idén úgyis Lynch a legeredményesebb elkapónk... :-/
több mint 11 éve
baldwin nem edzett, erősen kérdéses a játéka vasárnap. már csak ez hiányzik, amugy is kurva jó a wr sor..
több mint 11 éve
Pont most olvastam a cikket, baromira nem értek egyet az íróval. Wilson az utolsó, akit hibáztathatunk a kialakult szituért.CSABI27Én nem ezt olvastam ki belőle, szerintem a cikk is elismeri, hogy nem kap megfelelő védelmet, és alig van kinek passzolnia. Azt az állítást viszont osztom, hogy ha be akarja teljesíteni a benne rejlő ígéretet, "a játékot megváltoztató", nagy irányító akar lenni, akkor ezeken a gondokon képesnek kell lennie felülkerekedni. És már idén is voltak meccsek. ahol ezt látványosan bizonyította.
több mint 11 éve
Pont most olvastam a cikket, baromira nem értek egyet az íróval. Wilson az utolsó, akit hibáztathatunk a kialakult szituért.
több mint 11 éve
A bleacherreport és a korrekt szo egy mondatban (posztban) már önmaga ellentmondás. 😊undisputedlyLehet, de az is nagyon valószínű, hogy 1.) az itt leírtakat RW is nagyjából hasonlóképpen gondolja, 2.) képes megfelelni ennek a kihívásnak is. Ha mégsem, az néhány héten belül kiderül. 😊
több mint 11 éve
A bleacherreport és a korrekt szo egy mondatban (posztban) már önmaga ellentmondás. 😊
több mint 11 éve
Egy korrekt cikk Wilsonról és a mentségeiről: bleacherreport.com/articles/2255758-no-excuses-for-russell-wilson-qb-must-overcome-lack-of-protection-weapons A lényeg: nincsenek neki, franchise QB, a csapat az övé, játsszon így és nyerjen. 😊
több mint 11 éve
Két tévés meccsünk jön egymás után: a Chiefs ellenit a C8 adja majd.tejbegrrr!!!nem akarok előre menni mert még a giantset is meg kell még addig verni, de amit a cheifstől kapni fogunk (houston, hali, poe...)
több mint 11 éve
Két tévés meccsünk jön egymás után: a Chiefs ellenit a C8 adja majd.
több mint 11 éve
... -bár attól tartok, hogy a tavalyi Kancellárt már nem látjuk többé-...Helmut ZimmerAzért még ne kiáltsunk Tatuput.
Ím megjöttem a gonosz nevében, hogy magamraharagítsam mindannyiótokat, de mielőtt megteszem, szeretnék kérdezni valamit, hátha tud valaki segíteni...Prayerful Techniques
Option játéknál mi az OL alap blokkolási sémája?
A segítséget előre is köszönöm!
üdv.
HHelmut Zimmer
(Gonosznak kezdő vagy még, de jól adogatsz...)
Amúgy nem értem; mit ekézitek az O#-t?! Volt olyan idő, amikor ennyi meccsre 16 pontot átlagoltak, most meg egyszer voltak 20 alatt...
több mint 11 éve
5-7 kezdőnk visszatérhet a Giants ellen: Unger, Hill, Lane, Maxwell, Chancellor, Okung, M. Smith.
több mint 11 éve
Ím megjöttem a gonosz nevében, hogy magamraharagítsam mindannyiótokat, de mielőtt megteszem, szeretnék kérdezni valamit, hátha tud valaki segíteni...Inside zone ha mindenigaz 😊
Option játéknál mi az OL alap blokkolási sémája?
üdv.
HHelmut Zimmer
több mint 11 éve
Alapjában egyetértek Papával. Tate elment és ezzel a WR alakulattal még Brady/Manning is sírva fakadna. A TE játékunk most éppen Willsonra épül, ami eddig csak simán nem létezett, ma meg már az ellenfelek is csak legyintenek. Ráadásul Willson tényleg fakezű. O fal. Wilson még él és velük kapcsolatban ez az össz pozitívum. Igaz, tegnap már a 4. számú centerrel álltunk fel, a Carp helyére bejött LG-ról meg szégyen-nem szégyen fingom se volt kicsoda. Általában jönnek jobbról, balról, mindenhonnan, RW meg fut az életéért. Egy jó RW esetében ez megoldható lenne, de hiába vagyok elfogult, ő is messze van a tavalyi formájától.A Def tényleg gondban van. Wagner és a jó Kancellár nagyon hiányzik. Ők azért jelentősen le tudták rövidíteni a pályát. Idén dobják is ellenünk a rövid passzokat rendesen.
Lynch talán elfogadta a helyzetet és láthatóan többet használják. Tegnap is majd 150 yardot gyalogolt úgy, hogy a két legnagyobb vágtáját visszafújták. Viszont biztatónak látom Turbint, csak még ne kelljen Lynch helyére lépnie (egyenlőre).Krisztina még mindig homály számomra.
Mindent szétverő bajnokcsapatból egy-egy apró győzelemnek is örülő társaság lettünk. Na de itt a tél, az igazi foci most kezdődik.
Mondtam korábban, hogy a Dallas és a San Diego gyanúsan jól pörögnek az elején, nem létezik, hogy ezt végig lehet bírni. Ez a forduló egy kicsit ezt igazolta.
.......és a Cards is túl jól játszik.... ki tudja meddig.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Ím megjöttem a gonosz nevében, hogy magamraharagítsam mindannyiótokat, de mielőtt megteszem, szeretnék kérdezni valamit, hátha tud valaki segíteni...Option játéknál mi az OL alap blokkolási sémája?
üdv.
H
több mint 11 éve
Szevasztok srácok! Nem szeretek ömlengeni, de így az alapszakasz(direkt írom így...) felénél ahogy látom van miről beszélni, nektek is van mondanivalótok bőven.Én inkább a mögöttünk lévő 2-3 hónapról beszélnék, nem csak a Raiders meccsről, bár szerves része az is. A szereplésünket sem magyarázni, sem bírálni nem célom, próbálok tényeket írni, illetve helyenként itt-ott a saját véleményem megfogalmazni.
A legjobb, ha 2013-mal kezdek, amikor egy fiatal, éhes rosterünk volt, és itt nagyon egyetértek Szilával, hogy ami a legfontosabb: egy rohadt egészséges csapat volt, kulcsjátékosok hosszabb távú sérülése nélkül, illetve ha volt is kimaradó, az egy-egy ember volt, nem pedig ilyen tömeges hullás, mint idén. Persze tavaly is volt, hogy a kezdő támadófalból akár 3-an is hiányoztak egy meccsen, de akkor is és most is épp ez az egység volt a leggyengébb láncszem, tehát ez nem okozott megoldhatatlan problémát. A liga legjobb védelme mindenhol kiváló, itt-ott all-pro emberekből állt...nagyon mély volt a védőfal, remekül lehetett rotálni, és minden játékosból kijött valami plusz. McDonald-ot konkrétan elküldtük, majd visszaigazoltuk és a legjobb interior rusher volt egész évben. Már nincs. McDaniel és Mebane hozta azt amit futás ellen kellett, de továbbmegyek, még ők is tudtak gyakran nyomást gyakorolni középen 1. v. 2. downoknál. Széleken Bennett és Avril ihletett formában játszott, Clemons és Schofield rotációval együtt. Big Red 5-techben. Azért ez milyen D-line rotáció volt már. Quinn kénye kedve szerint tudta változtatni a sémákat, LB-ket küldeni blitz-re, stb. A hátsó védelmi vonalról(jáj de szép magyaros lett) nem is beszélve...a kiválóan működő front 7 mögött briliáns játékosok voltak, széleken Sherman és Maxwell, plusz mögöttük vagy éppen slotban Thurmond és Lane, így működött igazán a safety párosunk is, ET szabadon mozoghatott, Chancellor-t pedig küldhettük közel a box-hoz. És nem volt komolyabb sérülés. Végig. Nézzük már meg a mostani helyzetet...eleve depth-ről alig beszélhetünk, de a minőségéről pláne nem. Interior rush sehol nincs, így azért a széleken sem könnyű, és még a variációs lehetőségek sem adottak. Értékelhető LB jelenleg csak Wright meg talán Irvin, aki idén már többször játszik hatékonyan, mint sem - a sérült Wagneren kívül persze. Smith nem kezdő szint, Coyle UDFA, KPL pedig még csak sebességet képvisel, és szintén rookie. A DB sort is említsük meg? Tudjátok úgyis.
Támadó oldalon kicsit magas az elvárás szerintem a jelenlegi lehetőségekhez képest. Abban pl. Undival értek teljesen egyet, hogy Wilsonnak megvannak a limitjei. Ahogy minden QB-nak. Egyedül nem lehet hosszú távon a hátán cipelnie a csapatot egy játékosnak sem. Sem Wilson, sem Lynch nem képes erre. Egy jól működő offense-hez sok konzisztensen jó teljesítmény kell. Tavaly sem voltunk csúcs támadók, nem is kellett, amit kellett, azt nagyjából meg tudtuk oldani. Igen, nagy szerepe volt ebben pl Tate-nek, - playmaker volt az O-ban és a ST-ben is - aki már nincs, hibásan rábíztuk Harvinra a szerepét, biztosan már a FO is megbánta, erre tökéletes jel a trade. Tartom, hogy nem Harvin lett rosszabb játékos, de ebbe a rendszerbe nem passzolt, illetve a stáb nem tudta helyesen installálni, használni. Ha ez mellé még arrogáns és csapat bomlasztó is, akkor mennie kell, örülök a döntésnek, még ha sokba is fájt. De minden támadás a LOS-on kezdődik és ha ott teljesen agyon dominálnak, akkor nem lehet/nehéz kivitelezni bármilyen játékot. Azért tavaly mikor a kezdő támadófal összeállt, fel tudták venni a lépést, bár hibák akkor is voltak. Illetve tavaly a D és a ST komolyan tudta kozmetikázni az O hiányosságait. Ez idén nincs meg, és ki is buknak ezek a hiányosságok. Wilson játékstílusához hozzátartozik, hogy kiforog a zsebből gyakran, még akkor is ha éppen tart. Már tavaly is látszott, hogyha az ellenfél körbe tudja zárni a zsebet, akkor halott a play(Rams, Cards, Panthers, Texans, hogy néhányat említsek). Ilyenkor csak Wilson zsigerein és a szerencsén múlt, hogy egy-egy játék életben maradt. Az elkapóknál Tate már említve volt, Baldwin rendre fontos szituációkat oldott meg, Kearse(ahogy azóta kiderült) erőn felül teljesített, Millert nem használtuk gyakran elkapásokra, de ha felé ment a labda nem volt baj, Lynch is erőn felül teljesített passzjátékban. Ellenben a futás elég jól működött, bár voltak gyengébb meccsek ilyen szemszögből is, de az ellenfélnek főleg a futásra kellett koncentrálnia, mert azért az egészséges fal egész jól dolgozott, és volt használható FB játék is, kisebb mértékben, de hatékonyan. Idén mi van? Harvin bizonyára fontos eleme volt az idei játéknak, legalábbis felrajzolva biztosan, mert sokat áldoztunk erre a célra. PH szerződése ugye, ami miatt pl. nem tartottuk meg Tate-et, és a séma is elbillent/átbillent(ezt mindenki döntse el melyik helyesebb) a passz felé, agyon lett nyomva a playbook screenekkel és 5-10 yardos routokkal. Csakhogy mindennek az eleje, a támadófal nem állt össze. Rengeteg büntetés nehezítette a játékot eleinte(ami azóta sem csökkent és itt nem a nagy játékok fájnak, mert pont a szabálytalanság miatt lehetett épp nagyobb gain, de büntető yardok nagyon), később pedig a sérüléshullám még tetézte a bajt. Ha nincs hely, nincs hova futni. Lynch sem tud 3 védőt lerázni folyamatosan, ha már legkésőbb a LOS-on van az első kontakt. Tate-nek itt is komoly szerepe volt, a legjobban(kifejezetten jól) blokkolni tudó elkapónk volt, most nincs ilyen a keretben, illetve Norwood-ról még nem tudok nyilatkozni. P-Rich és Kearse semmit nem tesz hozzá ilyen téren, Baldwin sem ebben jó. Ezért is lenne kurva fontos szerepe Millernek, aki ugye sérült. Csak hát ugye ha ennyi párharcot veszítesz, nem fogsz tudni haladni.
Tehát a baj nem kevés. A tavalyhoz képest amúgy is vékonyabb rostert nagyon komoly sérüléshullám tizedeli, így én azt mondom, hogy igen, örülni tudok kurvára egy ilyen W-nek is a Raiders ellen. Ilyen körülmények között az 5-3-nak nagyon örülni kell, mert lehetne 3-5 is, de éppen 7-1 is. Szerintem ez mutatja, hogy még mindig jó ez a csapat, de csodát ők sem tudnak művelni. P-Rich és Norwood rookie-k, akik pályát se láttak a Harvin cseréig, nem fogják egyből megváltani a világot. Willson dropjai aggasztóak, de bízok benne, hogy javulhat. Nincs Coleman se, Turbin FB-ben nem tűnik megoldásnak. A coaching staff is próbálgatja a sémákat, personelleket, egyelőre kevesebb, mint több sikerrel. De azért kurva nehéz dolguk van. És lehet, hogy nem sikerül időben kijavítani a dolgokat. Lehet, hogy nem csökken a sérültek száma. És ezért(főleg ezért) lehet lemaradunk a PO-ról. Nem lesz könnyű meccsünk a szezonban. Nem lesz megnyugtató 10-20 pontos verés. De ez még mindig egy jó csapat a maga hibáival. Innentől a PO egy hab lenne a tortán, de ha összejön, akkor biztos vagyok benne, hogy nagyon fognak tőlünk félni, bárki lesz az ellenfél.
Bocs, ha hosszú lett, de én így látom, és le akartam írni. Nem keresek felelőst vagy bűnbakot, mert ezeknek az embereknek köszönhetjük a csodás tavalyi évet is. Szarban is bízok bennük. Mindenkiben.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWKSSSSSSS!!!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Egyébként Jeanpierre-ről tud valaki valamit? Szezon előtt szenvedett nyaksérülést, de azóta semmi hír róla és a hivatalos oldalon sincs a rosteren a sérültek közt sem. IR-en van, vagy visszatérhet jövőhéten? Arról sem írtak, hogy kitettük volna, nfl.com a mi csapatunkba írja.