NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha ez, ha az.... Ha anno a Colts Leaf-et draftolja...ha a saints onside kick-je nem sikerül... stb... Colinnak túl nagy a pofája... nem bírja elviselni, ha éppen nem őt istenítik... Sherman és a SEA elkente a szájukat, aminek nagyon örültem. Jövőre mi lesz? Ugyanez... Ezt a secondary-t egy Colin szintű QB nem szedi szét a playoffban... Már várom Sherman válaszát: "Dont you ever talk about me!! 😊 " ... nektek szurkolok a SB-ban! LOB!!!Hát ez így elég szánalmas...Stopytha bemegy, gól!a.kacsaColin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
persze kopernikusz 😀 lehet sebezhető, de nem neki.braxa88
1, Sherm fél a 9ers elkapóitól 😀
2, Ő nem fél Shermtől, sőt, jövőre ki fogja aknázni,hogy Richard fél 😀
3, Ha tovább dobja egy lábnyival a labdát, most Ő lenne a döntőben 😀
Ennyire futotta 1 hét gondolkodás után 😀undisputedly
több mint 10 éve
Stopyt
180
Hát ez így elég szánalmas...ha bemegy, gól!a.kacsaColin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
több mint 10 éve
Ha az apáink gumit húznak akkor mi nem születünk meg.... LOLColin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ha bemegy, gól!Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
több mint 10 éve
Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
Ennyire futotta 1 hét gondolkodás után 😀
több mint 10 éve
Arról beszélgettem Richard Sherman első defensive back edzőjével, hogy hogyan mentette meg Sherman a karrierjét: insidehandoff.com/2014/01/30/how-richard-sherman-saved-his-career/Csak összejött a magyar fordítás: insidehandoff.com/2014/01/31/how-richard-sherman-saved-his-career-hungarian/
(Idő híján nem valószínű, hogy a Super Bowl előtt lesz magyar fordítás)zolika26
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
hajrá NFC WEST 😊Marshawn Lynch tries to Ghost Ride an Injury Cart
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerablepersze kopernikusz 😀 lehet sebezhető, de nem neki.
több mint 10 éve
Matrica
12
Foci VB-nél polip és más egyéb állatok "jósoltak", most pedig kutyák... 😀Ettől függetlenül a döntőben inkább nektek szurkolok! 😊
több mint 10 éve
Uber cukkerek! 😊Még egy ok, amiért én nektek szurkolok vasárnap. Kurva nagy pacsi Colemannak meg annak, aki kitalálta mindezt.Hatalmas!!!!!!!ThundersNFL
berger90
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Még egy ok, amiért én nektek szurkolok vasárnap. Kurva nagy pacsi Colemannak meg annak, aki kitalálta mindezt.Hatalmas!!!!!!!
berger90
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
LanceVance
1 376
www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=18463 képekkel is, GO HAWKS!!!
több mint 10 éve
A Boeing is beállt a sorba, gyönyörű 😊 :Az egyik helyi mobil szolgáltató elérte,hogy minden nap annak a csapatnak a fényeibe öltöztetik az Empire State Building-et, amelyik aktívabb a szósöl médiában aznap. Eddig minden nap mi nyertünk 😊
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Arról beszélgettem Richard Sherman első defensive back edzőjével, hogy hogyan mentette meg Sherman a karrierjét: insidehandoff.com/2014/01/30/how-richard-sherman-saved-his-career/ment egy pm.
(Idő híján nem valószínű, hogy a Super Bowl előtt lesz magyar fordítás)zolika26
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Még egy ok, amiért én nektek szurkolok vasárnap. Kurva nagy pacsi Colemannak meg annak, aki kitalálta mindezt.Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem is tudtam, hogy ott leszünk a Super Bowlon de jó! na jó csak plakáton... ekkora melléfogást.... egyáltalán tudják, hogy elbaxták a plakátot?ThundersNFLHello földi, ment az üzi. Szurkolj nekünk a döntőben, már csak bosszúból is, ha már PM vert ki benneteket!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Az optimális verzió szerint hátrányban nem igen futhatnak 😛Megállom komment nélkül: #newyorkpostés ha futkároznak?diverdoc
Cseles kérdés, többet mondasz a válasszal mint gondolnád:
Kinek lesz a legtöbb szerelése a védelmünkből a Denver ellen?
Én E.T.-t mondom.undisputedly
Másrészt ha sikerült megfogni a Cards,Rams,Minnesota,9ers féle futásokat, akkor a Denveré nem okozhat komoly gondot. Papíron.
több mint 10 éve
Arról beszélgettem Richard Sherman első defensive back edzőjével, hogy hogyan mentette meg Sherman a karrierjét: insidehandoff.com/2014/01/30/how-richard-sherman-saved-his-career/(Idő híján nem valószínű, hogy a Super Bowl előtt lesz magyar fordítás)
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Megállom komment nélkül: #newyorkpostés ha futkároznak?
Cseles kérdés, többet mondasz a válasszal mint gondolnád:
Én E.T.-t mondom.undisputedly
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Megállom komment nélkül: #newyorkpostCseles kérdés, többet mondasz a válasszal mint gondolnád:
Én E.T.-t mondom.
több mint 10 éve
Szerintem csak masnak szurkol a grafikus 😀Az igen... barmok 😀Stopyt
Valami nem stimmel. 😀krankovics
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Közben a Rams folytatja a legparasztabb csapat címéért folytatott, egyoldalúnak tűnő küzdelmet:Jövőre jobb ha 2 sisakkal mennek fel a támadóink 😊
Rams hired Gregg Williams as defensive coordinator.
Just as we all expected. Williams and coach Jeff Fisher are longtime pals, and Williams was originally Fisher's handpicked defensive coordinator when Fisher was hired ahead of the 2012 season. Williams then got caught up in the BountyGate scandal and was suspended indefinitely by the NFL. He was reinstated ahead of the 2013 season and spent the year as a senior defensive assistant under Titans coach Mike Munchak. Williams, by all accounts, ran the defense. DC Jerry Gray just had the title. Williams adheres to an aggressive, blitz-heavy 4-3 defensive scheme. The Rams should continue to rack up sacks.