NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
braxa88
12 534
most kezdődik a seahawks media day:gofirstrow.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.html
több mint 10 éve
krankovics
407
Nem tudtunk kint edzeni mert az outdoor pályáról amit nekünk jelöltek ki, nem szórták el a havat,és a jegesedést sem oldották meg. Denver kinti pályájával ellentétben, amit használatra alkalmassá varázsoltak.stores.ebay.com/Auction-Cause/Skittles.html
Szerk: Majd elfelejtettem a legfontosabbat 😀 A Skittles Lynch-el való közreműködésük során a SuperBowlra piacra dobott egy limitált kiadású Seattle Mix-et. A bevételek Lynch alapítványába folynak:
undisputedly
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Nem tudtunk kint edzeni mert az outdoor pályáról amit nekünk jelöltek ki, nem szórták el a havat,és a jegesedést sem oldották meg. Denver kinti pályájával ellentétben, amit használatra alkalmassá varázsoltak.kisebbik gyerek imádja a Skittles, de mindig elfelejti Lynch nevét ezért minden alkalommal elhangzik nálunk ha a boltban skittlest látunk hogy : "Apa hogy is hívják azt a nagydarabot akit nem lehet megállítani?" bár szerintem már direkt csinálja 😀
Szerk: Majd elfelejtettem a legfontosabbat 😀 A Skittles Lynch-el való közreműködésük során a SuperBowlra piacra dobott egy limitált kiadású Seattle Mix-et. A bevételek Lynch alapítványába folynak:
undisputedly
khmm... korrekt
remélem a bírók legalább egyenlő feltételeket fognak biztosítani..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Nem tudtunk kint edzeni mert az outdoor pályáról amit nekünk jelöltek ki, nem szórták el a havat,és a jegesedést sem oldották meg. Denver kinti pályájával ellentétben, amit használatra alkalmassá varázsoltak.Ez halál komoly, hogy nem tudott a Seattle edzeni ma... emiatt?? A világ szégyene ezesetben...
undisputedly
több mint 10 éve
Nem tudtunk kint edzeni mert az outdoor pályáról amit nekünk jelöltek ki, nem szórták el a havat,és a jegesedést sem oldották meg. Denver kinti pályájával ellentétben, amit használatra alkalmassá varázsoltak.Szerk: Majd elfelejtettem a legfontosabbat 😀 A Skittles Lynch-el való közreműködésük során a SuperBowlra piacra dobott egy limitált kiadású Seattle Mix-et. A bevételek Lynch alapítványába folynak:
több mint 10 éve
sztem elég ha csak azt mondja,h később csatlakozik... 😀Bennett mekkora forma 😀Egy sport tv-s közvetítésben hallottam a konkrét sztorit,de azért megnéztem volna az étterem alkalmazottja arcàt amikor eléàll Bennett és azt mondja: Hi I'm Russell Wilson 😊Ginola
azt mondja a seattle-i éttermekbe mindig Russell Wilson névre foglal helyetHöri
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Ginola
136
Bennett mekkora forma 😀Egy sport tv-s közvetítésben hallottam a konkrét sztorit,de azért megnéztem volna az étterem alkalmazottja arcàt amikor eléàll Bennett és azt mondja: Hi I'm Russell Wilson 😊
azt mondja a seattle-i éttermekbe mindig Russell Wilson névre foglal helyetHöri
több mint 10 éve
Bennett mekkora forma 😀azt mondja a seattle-i éttermekbe mindig Russell Wilson névre foglal helyet
több mint 10 éve
A csapat megerkezett Jerseybe. Az indulaskor az utcak tele voltak, allitolag harmincezer ember volt az ut szelen, hogy koszontse a buszokban ulo csapattagokat.
Erkezeskor igy futott be a gep a repterre.
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Carollról mesél egy edző aki akkor dolgozott vele együtt, amikor még 27 éves volt:insidehandoff.com/2014/01/25/pete-carroll-john-fox-iowa-state/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
NFL csevegőbe már betettem, de ide is bemásolom, ha esetleg nem látogatná valaki azt a topicot:Egy érdekes írás arról a jelenségről, ami előttem eddig teljesen ismeretlen volt.
A lényeg: Minden atléta a major ligákból, ezáltal az NFL csapatok játékosai kötelesek az adott éves jövedelmük egy bizonyos részét annak az államnak befizetni, ahová utazik a csapatuk játszani. Ez alól csak Texas, Washington és Florida állam kivétel.
Szóval ha mondjuk most a SuperBowlban minden Seahawks és Denver játékos adót kell fizessen N.J. államnak.
California állam ahol van 5 baseball, 3 NFL, 4 NBA és 3 NHL csapat, évente 100 millió dollárt kaszál így.
A szabály a '90-es években jött létre (Californiában ), miután Michael Jordan '91-ben legyőzte az NBA döntőben a Chicago-val a helyi Lakerst
Válaszul a feldühödött Illinois állam kreaált egy hasonló szabályt, hogy megsarcolják többek között Californiából érkező játékosokat is
www.nj.com/super-bowl/index.ssf/2014/01/not_even_the_broncos_and_seahawks_can_evade_the_tax_man_when_super_bowl_2014_comes_to_nj.html
több mint 10 éve
Josszi
3 365
itt mindenki járókerettel közlekedik már 😛peteynana Paradise city super channelen már neked is ment anno petting közbeni háttérzajnak az tuti .😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
@MarioAna ez az avatar. Zseniális. o_o
több mint 10 éve
Josszi
3 365
ja ja.. a médiahype beindult, és a többiek ügynöke majd gratulál mert az ő kliense értéke meg esett.. nem tesz ez jót a "csapategységnek" szerintem.. persze jön utánna az okos kedves intelligens aki elismer mindent és mindenkit és fantasztikusan nyilatkozik... kérdés ezek után hova hívják majd illetve megéri e majd az árát..www.nfl.com/news/story/0ap2000000317703/article/richard-sherman-eyes-new-endorsements-agent-saysWoW!Ez nem kis kamu...szaba
Sherm ügynöke szerint a meccs utáni nyilatkozat okozta felhajtásból eredő reklámszerződések értéke csak eddig kb 5 millió dollár, azaz több mint 1 milliárd forintot szerzett azzal a pár másodperccel #25! Csak ,hogy érezzük az arányokat, a fizetése 10xesét kaszálta ezzel 😀
Lám,lám, mégiscsak tudta mit csinál 😊undisputedly
Amúgy amekkora figyelmet kapott az az interjú a teljes mainstream médiátol, szerintem még nagyobb is lesz ez a szám 😀undisputedly
a szám majd kiderül ha megvan a szerződés..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
WoW!Ez nem kis kamu...szaba
Sherm ügynöke szerint a meccs utáni nyilatkozat okozta felhajtásból eredő reklámszerződések értéke csak eddig kb 5 millió dollár, azaz több mint 1 milliárd forintot szerzett azzal a pár másodperccel #25! Csak ,hogy érezzük az arányokat, a fizetése 10xesét kaszálta ezzel 😀
Amúgy amekkora figyelmet kapott az az interjú a teljes mainstream médiátol, szerintem még nagyobb is lesz ez a szám 😀
több mint 10 éve
szaba
10 543
WoW!Ez nem kis kamu...
több mint 10 éve
WoW!Sherm ügynöke szerint a meccs utáni nyilatkozat okozta felhajtásból eredő reklámszerződések értéke csak eddig kb 5 millió dollár, azaz több mint 1 milliárd forintot szerzett azzal a pár másodperccel #25! Csak ,hogy érezzük az arányokat, a fizetése 10xesét kaszálta ezzel 😀
Lám,lám, mégiscsak tudta mit csinál 😊
több mint 10 éve
Ne viccelj, Sherman semmit nem kapott volna, ha csak kezet próbál nyújtani. Azért kapta, mert abban a kontextusban, ahogy odament, és viselkedett azt "taunting"-nak minősítették. Gondolom számított az is, ahogy utána nyilatkozott. Egy stiff armért senkit nem büntetnek meg (és egy kézfogás kísérletért se tették volna önmagában).a meccs utáni ütésért (jó az ütés az túlzás, a pofába nyúlásért, "stiff arm" inkább). De ha Shermant elsődlegesen a kézfogás-próbálkozásért (plusz a Kaep reklám paródiáért) büntették meg, akkor Crabtree reakciója még inkább büntetendő.bleacherreport.com/articles/1935793-richard-sherman-fined-7875-for-taunting-michael-crabtree-in-nfc-title-game? remélem Crabtree is kap legalább egy 5-öst, még ha aprópénz is nekik. Mr. Lights Out-tal meg egyetértek.MarioAnalol mi, Crabtreenek miért? dögljön meg a szomszéd tehene is? nem értelek.petey
Itt most nem a szomszéd tehene effektus írta ezt belőlem, hanem az objektív értékelés, csak a látottakból. szerk: és nem azt mondom, hogy Sherm nem érdemelte meg!MarioAna
Nincs ezzel gond szerintem. Az a 7 rugó igazán barátságos, kimondottan enyhe összeg. Shermnek nem tetszett, hogy Crabtree nem vette a kis trashtalkot pár másodperccel a vesztes INT után, lemenet a pályáról (mert abban a kontextusban az az volt), és utána emiatt egy kis időre elgurult a gyógyszere. Ez utóbbi volt az igazi gond, és felteszem Caroll beszélt is vele - legalábbis szerintem ezt kell egy edzőnek ilyenkor tenni -, és megértetni vele, hogy ezekben a megnyilvánulásokban a csapatot képviseli elsősorban, és nem engedheti meg magának, hogy kijöjjön belőle a trashtalker. Trashtalkoljon utána a twitteren, vagy szóljon be másnap egy személyes interjúban, ha annyira imádja. De ne a meccs utáni pillanatban, egész amerika szeme előtt, és ilyen stílusban.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
a meccs utáni ütésért (jó az ütés az túlzás, a pofába nyúlásért, "stiff arm" inkább). De ha Shermant elsődlegesen a kézfogás-próbálkozásért (plusz a Kaep reklám paródiáért) büntették meg, akkor Crabtree reakciója még inkább büntetendő.bleacherreport.com/articles/1935793-richard-sherman-fined-7875-for-taunting-michael-crabtree-in-nfc-title-game?lol mi, Crabtreenek miért? dögljön meg a szomszéd tehene is? nem értelek.petey
remélem Crabtree is kap legalább egy 5-öst, még ha aprópénz is nekik.
Mr. Lights Out-tal meg egyetértek.MarioAna
Itt most nem a szomszéd tehene effektus írta ezt belőlem, hanem az objektív értékelés, csak a látottakból.
szerk: és nem azt mondom, hogy Sherm nem érdemelte meg!
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
De hogy nem divatszurkoló az tuti! Mi csak tudjuk, rég volt 2006.itt mindenki járókerettel közlekedik már 😛peteyTudod petey, aki seahawks fan az vagy veterán vagy idióta. 😀BigBaltazar
Remélem Mannig nem most akar visszavonulni, mert akkor semmi esélyünk. Emlékezzünk csak hogy jártunk Jerome Bettis-el, a Frisco meg tavaly Ray Lewis-al.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.