Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
itt mindenki járókerettel közlekedik már 😛peteyTudod petey, aki seahawks fan az vagy veterán vagy idióta. 😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
bleacherreport.com/articles/1935793-richard-sherman-fined-7875-for-taunting-michael-crabtree-in-nfc-title-game?remélem Crabtree is kap legalább egy 5-öst, még ha aprópénz is nekik.
Mr. Lights Out-tal meg egyetértek.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
és nekem is. tinédzser korom egyik hőse 😀@Duff ez neked!Tudom, tudom! :cool: :cool:Duff
www.nfl.com/superbowl/story/0ap2000000316386/article/duff-mckagan-the-12th-man-rock-star
undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Duff
3 133
@Duff ez neked!Tudom, tudom! :cool: :cool:
www.nfl.com/superbowl/story/0ap2000000316386/article/duff-mckagan-the-12th-man-rock-star
undisputedly
több mint 10 éve
@Duff ez neked!WINNER!!!Óriási. A zenés fricskáik mindig ülnek 😀
Medvepapa
több mint 10 éve
WINNER!!!Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Stopyt
180
Bocs ha erős volt,viccnek szántam.Tiszta szívből bízok benne, hogy így van...Gyurma PappaPont, hogy nem komoly...MedvepapaHeheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀StopytAz komoly...Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Ez kétségtelen.A számok azért még mellettem vannak 😊rantotthusHa már tőlünk kerül ki az MVP, akkor a személye már nem is feltétlenül fontos a számomra, mert az már azt jelenti, hogy megvan a gyűrű.rantotthusEgyszer már volt vesztes csapatból is Superbowl MVP. 😀😀 Chuck Howley, a Cowboys LBje, a az V. Superbowlon.iktriad
több mint 10 éve
rantotthus
261
A számok azért még mellettem vannak 😊Ha már tőlünk kerül ki az MVP, akkor a személye már nem is feltétlenül fontos a számomra, mert az már azt jelenti, hogy megvan a gyűrű.rantotthusEgyszer már volt vesztes csapatból is Superbowl MVP. 😀😀 Chuck Howley, a Cowboys LBje, a az V. Superbowlon.iktriad
több mint 10 éve
Ha már tőlünk kerül ki az MVP, akkor a személye már nem is feltétlenül fontos a számomra, mert az már azt jelenti, hogy megvan a gyűrű.rantotthusEgyszer már volt vesztes csapatból is Superbowl MVP. 😀😀 Chuck Howley, a Cowboys LBje, a az V. Superbowlon.
több mint 10 éve
rantotthus
261
Ha már tőlünk kerül ki az MVP, akkor a személye már nem is feltétlenül fontos a számomra, mert az már azt jelenti, hogy megvan a gyűrű.
több mint 10 éve
Tiszta szívből bízok benne, hogy így van...Pont, hogy nem komoly...MedvepapaHeheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀StopytAz komoly...Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Pont, hogy nem komoly...Heheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀StopytAz komoly...Gyurma Pappa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Heheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀StopytAz komoly...
több mint 10 éve
Stopyt
180
Heheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀Sokkal fontosabb kérdés: hagyjuk-e futni Peyton Manning-et?12Csak hátrafelé 😀😀BigBaltazar
több mint 10 éve
Sokkal fontosabb kérdés: hagyjuk-e futni Peyton Manning-et?12Csak hátrafelé 😀😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Sokkal fontosabb kérdés: hagyjuk-e futni Peyton Manning-et?
több mint 10 éve
Ki lehet az MVP ha a Seahawks nyer?insidehandoff.com/2014/01/23/we-may-see-something-next-sunday-that-we-have-only-seen-twice-in-the-last-fifteen-years/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
csrnyei
489
A Seahawks már olyan király csapatnak számít, hogy a legnagyobb khm felnőtt filmes sztárok is Seattle mezben készítenek selfieket magukról. 😀😀
Mondjuk Tori Black helyi(Washington állambeli) lány, már szezon közben is rakosgatott ki képeket magáról Seahawkos cuccban a twitterre..iktriad
több mint 10 éve
braxa88
12 534
minden csapatnak van már HC-a, így nem viszik el Bevellt és/vagy Quinnt.
több mint 10 éve
Értem én, tehát utána ment a játék, hogy elmentem.... 😀 De hát nem tudtam, hogy empty elit védőfalember, mint rookie, nekem ez sok volt elsőre. De amíg ott voltam, az egyetlen sikeres catch az enyém volt! 😛 Következőre is mindenképp menni akarok! És akkor már full time! Sőt pálinkám is lesz! 😀de am focin, amiután elmentél beindult a daráló... lassan indult a dolog, de nagyon bepörgött, kár h el kellett menned... így nem tudtad érzékelni az igazi jó részét, csak a balfaszkodást...SeaSzilaHawkPapi... már megint elszívtad a béke pipát? 😀😀SeaSzilaHawkJah, cseresznyés! xDMedvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
de am focin, amiután elmentél beindult a daráló... lassan indult a dolog, de nagyon bepörgött, kár h el kellett menned... így nem tudtad érzékelni az igazi jó részét, csak a balfaszkodást...Papi... már megint elszívtad a béke pipát? 😀😀SeaSzilaHawkJah, cseresznyés! xDMedvepapa
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
A Denver sztem jó matchup nekünk, jobb mint a 9ers.Erősségük az elkapósor, nekünk a CB-jeink. A slot-ba azért Welkert rá merem bízni Thurmondra vagy Lane-re. És itt visszatérve a szezon előtti gondolatomra, amikor is olyat mertem állítani, hogy a csere CB-jeink sok más csapatban kezdők lennének kijelentésmre le lettem hurrogva... de ez most mellékes.
Julius-t sem tartom megoldhatatlan problémának... jimmy-t és vernon-t is levettük a pályáról... itt PM zsenialitása lehet a kulcs.
Másik oldalról, ha a falunk belső fele meg tudja fogni Knighton-t, akkor sokat fog futkározni Lynch... de ezzel nem hiszem, hogy nagyot mondanék, hisz ez kb minden meccsre igaz.
De amúgy egyértelműen a futásra kell építenünk, hacsak nem lesz Percynk, mert akkor aztán jöhetnek a jobbnál jobb passz-playek is.
Na ennyi így elsőre, de most kiírtam magam egy hétre kb 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”