Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem akarom újrakezdeni, de nézd meg a felvételt. One read. Ennyi. Egy célpontot olvas, még a fejét sem fordítja el, jön a snap, beáll Rákfára, nem tágít mellőle, látja,hogy double cover lesz, de nem néz más célpont felé, ráadobja a liga legjobb CB-jére.
állítólag ha bal oldara passzol kopernikusz akkor TD. hát sztem kecs se lett volna mert mire odaér a labda Chancellor kettébassza pattont 😀
de lehet az nem Chancellora hanem WT3 vagy Lane (nem látni jól). de ők se nagyon csinélnak missed tacklet. az biztos h nér volna oda Davis blokkolni, főleg h ott van Wagner is.braxa88
Keap elit futó Qb, de gyenge közép passzoló. Írtam már,hogy semennyire nem érzi a zsebet.
Lehet mondani,hogy majd fejlődik, de Cassel is ugyanolyan beszari stílusban tolja mint az előző években, van amit nem lehet kinevelni. Tebow-t sem tudták megtanítani dobni, pedig az csak egy mozdulatsor, nem egy nagyrészt lélektani jelenség. Amellett meg erős karja van, de nem tudja olvasni sem a védelmeket, szóval max project Qb, aki a lábával a liga alja védelmeket megveri. De ezt most nem bántásból mondom, nem akarok flamewar-t, szimplán ez a véleményem. Lehet,hogy ránk cáfol,de jelenleg nálam zsebből kb 20 másik Qb jobb nála.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
gyorsan dobják meg egy zsíros 7-8éves szerződéssel 😀Hát ennek még én hogy örülök ...meg szerintem itt mindenki! 😊Nem véletlenül lett félkövér a jó 😀 Tud ő jól játszani, mutatta már sokszor, sajnos nem vasárnap. Smith-t mint playa én is jobban csípem de mégis örülök hogy Kap irányít Friscoban.JayB....jó Kopernyik.... mindegy én Alexet jobban csípem!Helmut ZimmerSzvsz kevésbé lett volna veszélyes rátok. Lehet hogy kevesebb rossz döntése lett volna de cserébe 2x annyi sack meg 3and out. Ez ellen a védelem ellen kell valami plusz, ami egy jó Kopernyikben megvan, egy jó Smith-ben (de mondhatnék még másik 10 kezdőt) lehet hogy nincs.JayBállítólag ha bal oldara passzol kopernikusz akkor TD. hát sztem kecs se lett volna mert mire odaér a labda Chancellor kettébassza pattont 😀braxa88De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
Szerintetek mi lett volna, ha még Alex irányít náluk??!Helmut Zimmer
no offHelmut Zimmer
több mint 10 éve
Hát ennek még én hogy örülök ...meg szerintem itt mindenki! 😊Nem véletlenül lett félkövér a jó 😀 Tud ő jól játszani, mutatta már sokszor, sajnos nem vasárnap. Smith-t mint playa én is jobban csípem de mégis örülök hogy Kap irányít Friscoban.JayB....jó Kopernyik.... mindegy én Alexet jobban csípem!Helmut ZimmerSzvsz kevésbé lett volna veszélyes rátok. Lehet hogy kevesebb rossz döntése lett volna de cserébe 2x annyi sack meg 3and out. Ez ellen a védelem ellen kell valami plusz, ami egy jó Kopernyikben megvan, egy jó Smith-ben (de mondhatnék még másik 10 kezdőt) lehet hogy nincs.JayBállítólag ha bal oldara passzol kopernikusz akkor TD. hát sztem kecs se lett volna mert mire odaér a labda Chancellor kettébassza pattont 😀braxa88De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
no off
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Nem véletlenül lett félkövér a jó 😀 Tud ő jól játszani, mutatta már sokszor, sajnos nem vasárnap. Smith-t mint playa én is jobban csípem de mégis örülök hogy Kap irányít Friscoban.....jó Kopernyik.... mindegy én Alexet jobban csípem!Helmut ZimmerSzvsz kevésbé lett volna veszélyes rátok. Lehet hogy kevesebb rossz döntése lett volna de cserébe 2x annyi sack meg 3and out. Ez ellen a védelem ellen kell valami plusz, ami egy jó Kopernyikben megvan, egy jó Smith-ben (de mondhatnék még másik 10 kezdőt) lehet hogy nincs.JayBállítólag ha bal oldara passzol kopernikusz akkor TD. hát sztem kecs se lett volna mert mire odaér a labda Chancellor kettébassza pattont 😀braxa88De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
több mint 10 éve
....jó Kopernyik.... mindegy én Alexet jobban csípem!Szvsz kevésbé lett volna veszélyes rátok. Lehet hogy kevesebb rossz döntése lett volna de cserébe 2x annyi sack meg 3and out. Ez ellen a védelem ellen kell valami plusz, ami egy jó Kopernyikben megvan, egy jó Smith-ben (de mondhatnék még másik 10 kezdőt) lehet hogy nincs.JayBállítólag ha bal oldara passzol kopernikusz akkor TD. hát sztem kecs se lett volna mert mire odaér a labda Chancellor kettébassza pattont 😀braxa88De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Szvsz kevésbé lett volna veszélyes rátok. Lehet hogy kevesebb rossz döntése lett volna de cserébe 2x annyi sack meg 3and out. Ez ellen a védelem ellen kell valami plusz, ami egy jó Kopernyikben megvan, egy jó Smith-ben (de mondhatnék még másik 10 kezdőt) lehet hogy nincs.De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
állítólag ha bal oldara passzol kopernikusz akkor TD. hát sztem kecs se lett volna mert mire odaér a labda Chancellor kettébassza pattont 😀braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
azért emlékszem olyan meccsre amikor pontot se tudott felírni Tatupuék ellenÉn Alexet szerettem, szerintem rengeteget fejlődött, miután stabil lett a környezet körülötte! Ellenünk mindig jó volt!Helmut Zimmersose tudjuk meg 😛 😀braxa88De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
nehéz megmondani. jobb mint kopernikusz az biztos. de ilyen secondary ellen nem tudna passzolni, futásokkal meg nem nagyon tudna pluszt hozni.
1-2 drivet össze tudott volna hozni, de konstans nem hiszem h bírna a seahawks Dvel.
jövőre játszunk a KCvel, kiderül.braxa88
több mint 10 éve
Én Alexet szerettem, szerintem rengeteget fejlődött, miután stabil lett a környezet körülötte! Ellenünk mindig jó volt!sose tudjuk meg 😛 😀braxa88De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
nehéz megmondani. jobb mint kopernikusz az biztos. de ilyen secondary ellen nem tudna passzolni, futásokkal meg nem nagyon tudna pluszt hozni.
1-2 drivet össze tudott volna hozni, de konstans nem hiszem h bírna a seahawks Dvel.
jövőre játszunk a KCvel, kiderül.braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
sose tudjuk meg 😛 😀braxa88De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
jövőre játszunk a KCvel, kiderül.
több mint 10 éve
De nem így tett, szóval sohasem tudjuk meg!
állítólag ha bal oldara passzol kopernikusz akkor TD. hát sztem kecs se lett volna mert mire odaér a labda Chancellor kettébassza pattont 😀braxa88
Szerintetek mi lett volna, ha még Alex irányít náluk??!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
állítólag ha bal oldara passzol kopernikusz akkor TD. hát sztem kecs se lett volna mert mire odaér a labda Chancellor kettébassza pattont 😀
de lehet az nem Chancellora hanem WT3 vagy Lane (nem látni jól). de ők se nagyon csinélnak missed tacklet. az biztos h nér volna oda Davis blokkolni, főleg h ott van Wagner is.
több mint 10 éve
én boldog vagyok, erre várok 8 éve
több mint 10 éve
Igazsag szerint nem ertem, hogy lehet fel ev alatt egy masik csapate a szive es a lelke, de mondjuk ez maganyugy. Lehet, hogy van mas kotodese is. Mindenesetre szimpi az urge nagyon. 😊Remélem Gus meghonosítja az NFC-West módit ott nálatok 😉Gus Bradley tegnapi reakciója a Seahawks Superbowlba jutásáról:Gus örökre Seahox család tagja marad, mindannyian szerettük!Helmut Zimmer
“My heart and soul is in Jacksonville — I love our guys and love what we’re doing here with the coaches and the city,” Bradley said. “But I know the Seahawks and I coached those guys and was with them so when I see them do well, I’m excited — really excited.”iktriad
Bradley said Seahawks coach Pete Carroll’s mantra of “It’s All About The Ball,” which he has stressed with the Jaguars was carried out on the game-saving play — Richard Sherman deflecting a pass that was intercepted by Malcolm Lewis was appropriate.
“Those are the principles that Pete believes in and what we taught — be there to catch the tip,” Bradley said.
Ez a West jelenleg a liga legnagyobb szakmai műhelye 😊undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
braxa88
12 534
érdekess statok a POból:- Lynch a két PO meccsen 20 missed tackle-t erőszakolt ki. Nincs más RB akinek több lenne mint 8!
- Bennettet és Avrilt rangsorolja a PFF a legjobb 43-as DEnek pass rush alapján
-Sherman egy elkapást engedett a két meccsen.
több mint 10 éve
Mondjuk Bowman ominozus kukoricasa azert megerdemelne egy kis fenyitest..Hát a 9ers fanokkal nem érdemes kukoricázni...12Lehet, csak hagyjuk mar ezt a temat..endorphynTessék:
profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/20/steven-hauschka-didnt-want-to-attempt-field-goal-prior-to-kearse-td/?ocid=Yahoo&partner=ya5nbcs
Hau nem akarta elrúgni az 53 yardost, ezért mentünk neki 4.-re 😀
Mindenhol vannak nem kívánt "fanok". Meglőttek 2 Hawks "fant" 9ers "drukkerek":
www.yardbarker.com/nfl/articles/msn/two_men_shot_and_injured_after_49ers_fans_were_taunted_by_seahawks_fans/15590036undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Hát a 9ers fanokkal nem érdemes kukoricázni...Lehet, csak hagyjuk mar ezt a temat..endorphynTessék:
profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/20/steven-hauschka-didnt-want-to-attempt-field-goal-prior-to-kearse-td/?ocid=Yahoo&partner=ya5nbcs
Hau nem akarta elrúgni az 53 yardost, ezért mentünk neki 4.-re 😀
Mindenhol vannak nem kívánt "fanok". Meglőttek 2 Hawks "fant" 9ers "drukkerek":
www.yardbarker.com/nfl/articles/msn/two_men_shot_and_injured_after_49ers_fans_were_taunted_by_seahawks_fans/15590036undisputedly
több mint 10 éve
OK Diver, jobbulást! Jövőre!Doc!Mondom nem arányos. Egy embert többen körülvesznek, kötekednek vele 200 mérföldre a a Candlesticktöl, miután kiszopott a csapat. Mit vártak? Csak ezt írtam.diverdoc
A taunt szó jelentésével nyílván tisztában vagy. Olvastál olyat, hogy threaten, violate, hit, incinerate?... vivisect ?Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Azt talan nem, hogy lelojek oket. Ettol fuggetlenul nem ertem miert kell a masikat szivatni beszologatni neki. De mondjuk egyikunk sem volt ott, szoval nincs rendes infonk az egeszrol. Tok mindegy, mindket oldal gaz.Doc!Mondom nem arányos. Egy embert többen körülvesznek, kötekednek vele 200 mérföldre a a Candlesticktöl, miután kiszopott a csapat. Mit vártak? Csak ezt írtam.diverdoc
A taunt szó jelentésével nyílván tisztában vagy. Olvastál olyat, hogy threaten, violate, hit, incinerate?... vivisect ?Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Remélem Gus meghonosítja az NFC-West módit ott nálatok 😉Gus Bradley tegnapi reakciója a Seahawks Superbowlba jutásáról:Gus örökre Seahox család tagja marad, mindannyian szerettük!Helmut Zimmer
“My heart and soul is in Jacksonville — I love our guys and love what we’re doing here with the coaches and the city,” Bradley said. “But I know the Seahawks and I coached those guys and was with them so when I see them do well, I’m excited — really excited.”iktriad
Bradley said Seahawks coach Pete Carroll’s mantra of “It’s All About The Ball,” which he has stressed with the Jaguars was carried out on the game-saving play — Richard Sherman deflecting a pass that was intercepted by Malcolm Lewis was appropriate.
“Those are the principles that Pete believes in and what we taught — be there to catch the tip,” Bradley said.
Ez a West jelenleg a liga legnagyobb szakmai műhelye 😊
több mint 10 éve
Doc!Mondom nem arányos. Egy embert többen körülvesznek, kötekednek vele 200 mérföldre a a Candlesticktöl, miután kiszopott a csapat. Mit vártak? Csak ezt írtam.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Gus Bradley tegnapi reakciója a Seahawks Superbowlba jutásáról:Gus örökre Seahox család tagja marad, mindannyian szerettük!
több mint 10 éve
Doc!A taunt szó jelentésével nyílván tisztában vagy. Olvastál olyat, hogy threaten, violate, hit, incinerate?... vivisect ?