Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
A D# úgy tűnik, összekapta magát, a támadófal továbbra is botrány (Lynch gyengélkedésében benne vannak vastagon, volt olyan play, hogy Russ még át sem adta a labdát neki, már letaposták szinte RW sarkát), nagy lendületet adhat ez a kiszenvedett W. Raiders és Giants otthon a 6-3ért!Ja és Richardson játéka külön öröm, + az 58yardos FG 😊
több mint 11 éve
innentől csak felfelé, ha szabad kérni
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Viszont most is lehet majd írni a károgó wall of texteket, mert amit ma láttunk az megint atom szánalmas volt O# részről.
több mint 11 éve
Nagyon kellett. Jó volt látni, h próbáltunk minél több célpontot használni támadásban, Turbin, Richardson, Norwood.
több mint 11 éve
Hogy ez mennyire kellett! Wilson-Willson megoldotta. A végén még a zacsi statunkat is javítottuk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
hhölgyeim és uraim: RUSSELL WILSON!
több mint 11 éve
Dühítő látni,h Tate hétről hétre hozza a 100 yardos meccseket.CSABI27Ez az egy ami nem Carrollék faszsága! Nem maradhatott!
több mint 11 éve
Dühítő látni,h Tate hétről hétre hozza a 100 yardos meccseket.CSABI27Én örülök neki, inkább az zavar, hogy nem nálunk tette.
több mint 11 éve
Dühítő látni,h Tate hétről hétre hozza a 100 yardos meccseket.
több mint 11 éve
Számomra az a kérdés, hogy melyik volt előbb, az öltözői probléma, vagy a két zakó egymás után. Mindenesetre nem túl megnyugtató a helyzet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Azt nem írtzák, hogy esetleg egy akármilyen passrusherre, vagy OL-játékosra rámentünk???Tényleg ide már csak egy újabb labdás playmaker kell, mint egy falat kenyér.
Johnson király csak nem mai gyerek, Vincent Jacksonnal meg megint nem tudom mitől lesz vegyérték pikk pakk???
több mint 11 éve
Az nfl.com arról ír, hogy Vincent Jacksonért versenyben vagyunk, vélhetően 2. vagy 3. kört kérnének érte, az ESPN pedig nemrég hozta le közeli forrásokra hivatkozva, hogy a front office-nak elege lett már Lynch hülyeségeiből és jó úton halad, hogy trade blockra kerüljön.Nadal17Azt is irták már hogy Andre Johnson is képben lehet....valamelyiket behúzhatnánk azért😊
több mint 11 éve
Az nfl.com arról ír, hogy Vincent Jacksonért versenyben vagyunk, vélhetően 2. vagy 3. kört kérnének érte, az ESPN pedig nemrég hozta le közeli forrásokra hivatkozva, hogy a front office-nak elege lett már Lynch hülyeségeiből és jó úton halad, hogy trade blockra kerüljön.
több mint 11 éve
Hát szerintem de! Ismerem a karmám... Bills, Hawks, ... mi más lehet az utolsó állomás, mint SD 😊És a SD trade hír az nem igazán komoly?TocaHa Lynchet elcserélitek ki lesz az első számú RB?TocaUndi arról írt, hogy jövőre, akkor meg draft.
CM ről még mindig nem tudjuk milyen...Helmut Zimmer
több mint 11 éve
A meccs magyar idő szerint 18órakor lesz
több mint 11 éve
És a SD trade hír az nem igazán komoly?Ha Lynchet elcserélitek ki lesz az első számú RB?TocaUndi arról írt, hogy jövőre, akkor meg draft.
CM ről még mindig nem tudjuk milyen...Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Ha Lynchet elcserélitek ki lesz az első számú RB?TocaUndi arról írt, hogy jövőre, akkor meg draft.
CM ről még mindig nem tudjuk milyen...
több mint 11 éve
Ha Lynchet elcserélitek ki lesz az első számú RB?
több mint 11 éve
Akkor sem zokogtam, amikor a Bills elcserélte Lynchet, pedig imádtam a játékát ott is. Mondjuk ott volt előtte egy Fred Jackson, mögötte egy Spiller, na ez itt nincs. Sosem a játékával vagy az oaklandiségével volt a baj, hanem azzal, hogy időről időre befordul, és kezelhetetlenné válik. Ez azért javult.RW:Furcsa egy olyan srác az NFLben, aki top 10 játékot nyújt mogyiėrt, meg üveggolyóért, zokszó nélkül, miközben mindenki a saját nagyságának legendáját szövögeti az összes létező médián keresztül, hogy annyi pénzt keresen, amennyit le sem tud írni, de rajzolni sem.
RW holier then thou, az ilyeneket meg nem szeretik úgy általában.
Azt külön tenném hozzá 7 év amerika után 4 év egyetemi oktatói rutinnal, hogy nem hiszek a szociálantropológiában, de ha pénzről van szó, akkor tesókáméknãl azonnal előkerül a respeta kérdés, és elszabadul a pokol. Annyit érsz, amennyit keresel. Amikor az offseasonban a 3 fogyatêkos versenyzett, hogy ki a legjobban fizetett korner, az egyszerre volt szánalmas, és véresen komoly...
Az NFL egy amorális intézmény, és képes kihozni a legrosszabbat az emberből, legyen az sportoló , edző, spordiplomata, kommentátor, elemző....
több mint 11 éve
Hát srácok van gond az öltözőben, újabb részletek.Érdekes. Hallottam már ezt a pletykát,de annyira röhejesnek gondoltam...
Erős idegzetűeknek. Lesznek itt változások, de valaki tényleg szólhatna Wilsonnak is, hogy a pajtáskodás csapategység szempontjából nem ciki.
Mondjuk kéne, ez egy ilyen szakma... Wilson egyfelől tényleg pont ugyanúgy nyilatkozik, mint egy kicsi Pete Carroll és elhiszem, hogy ez irritál sokakat, másfelől azonban ő egy irányító!
Long way back from hell!
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/24/espn-confirms-existence-of-seattle-locker-room-divide-in-unusual-way/Helmut Zimmer
"Nem elég fekete"... Amúgy sokaknak biztosan nem tetszene,de én nem haragudnek az FO-ra, ha Lynch jövőre már nem huzna Hawks mezt. Szellemileg visszamaradott oaklandi...
Biztos vagyok benne,hogy ő egyből Harvin mellé állt,szerintem az sem kizart,hogy a nyári produkciója a fizetesevek kaocsolatban,az is ebből a vitabol jött. "Rw nem elég fekete,és én vagyok a sztár"...
Meglep,hogy ilyen okok allhatnak egy oltozoi megosztottság mögött. Én mondjuk bízom a front officeban. Jövőre megoldjak, ebben szinte biztos vagyok. Jó üzenet vilt ez a Harvin -trade,ráadásul Rw egyből rekordot döntött a 300+, 100+ yardos teljesítményével.
több mint 11 éve
Hát srácok van gond az öltözőben, újabb részletek.Erős idegzetűeknek. Lesznek itt változások, de valaki tényleg szólhatna Wilsonnak is, hogy a pajtáskodás csapategység szempontjából nem ciki.
Mondjuk kéne, ez egy ilyen szakma... Wilson egyfelől tényleg pont ugyanúgy nyilatkozik, mint egy kicsi Pete Carroll és elhiszem, hogy ez irritál sokakat, másfelől azonban ő egy irányító!
Long way back from hell!
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/24/espn-confirms-existence-of-seattle-locker-room-divide-in-unusual-way/
több mint 11 éve
Paul Allen 100 m USD vel járult hozzá az ebola elleni harchoz.Erre nem lehet mit mondani... Elképesztő a fickó!
több mint 11 éve
PC elmondta, hogy a pass rush javítása érdekében változtatni fognak néhány dolgon, de konkrétumokat nem árult el. Egyesek szerint Pierre-Louis a sebességével sokat tudna segíteni edge-rusherként, főiskolai évek alatt gyakran használták ebben a szerepkörben.
több mint 11 éve
Vasárnap nem játszik Unger, Maxwell, Wagner, Hill. :-/ De úgy néz ki, hogy Tharold Simon játékra alkalmas. Más kérdés, hogy ennyi kihagyás után hogy fog bekapcsolódni. Nagyon kéne egy győzelem a Panthers ellen. Ők sincsenek csúcsformában ráadásul nekik is van egy rakat sérültjük. Szerintem 50-50% az esély.Go Hawks
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Szerintem korai temetni a playoffot, egyrészt, mert most is ott vagyunk 1 győzelemnyire és van hátra 10 (!) meccs, addig lazán behozhatjuk (és persze távolabb is kerülhetünk). Másrészt a divízióriválisoknak is kemény a sorsolásuk, ők is bele-bele fognak szaladni pár vereségbe, így sokkal inkább az ellenük játszott meccsek fogják eldönteni a továbbjutás sorsát, valamint a sok körbeverés miatt nem feltétlenül lesz szükség 12-4es mérlegre a továbbjutáshoz (SF 3 vereséggel áll a 6. helyen, ennyi erővel nekik + tőlük lefelé mindenkinek 8-1 vagy 9-1es futás kell a PO-hoz). A mostani meccs azért is lenne fontos, mert ezután a Raiders, Giants duó fogható otthon és egy 3-0 sorozat nagy lökést adhat a folytatásra.Egyébként a Cards következtő 4 meccse:Eagles, Cowboys, Rams, Lions.
Korai még feladni.