Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Gus Bradley tegnapi reakciója a Seahawks Superbowlba jutásáról:“My heart and soul is in Jacksonville — I love our guys and love what we’re doing here with the coaches and the city,” Bradley said. “But I know the Seahawks and I coached those guys and was with them so when I see them do well, I’m excited — really excited.”
Bradley said Seahawks coach Pete Carroll’s mantra of “It’s All About The Ball,” which he has stressed with the Jaguars was carried out on the game-saving play — Richard Sherman deflecting a pass that was intercepted by Malcolm Lewis was appropriate.
“Those are the principles that Pete believes in and what we taught — be there to catch the tip,” Bradley said.
több mint 10 éve
Nem. Nem arányos. Sitten is lesznek. De a sorok között is van valami:Megdöbbentő!Tessék:Lehet, csak hagyjuk mar ezt a temat..endorphynNem azért kért bocsánatot mert úgy gondolja hibázott azzal amit mondott.Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNa, akkor legalabb lett egy hivatalos lezarasa a dolognak. Pont nem er tobbet az egesz. Remelem senki nem kezdi ujra a vitat, mondjuk arrol, hogy Sherm viszont miert nem koszonte meg a draga mamanak. Megnyertuk az NFC-t, megyunk a SB-ba es csak ez szamit. 😊endorphyn
Azért kér bocsánatot mert PC beszélt vele állítólag tegnap, és elmonta neki,hogy azzal ,hogy saját magát állította a középpontba, elvette azt ami járt volna a társainak. Az elismerést.
Ők is keményen dolgoztak és megérdemeltek volna egy kis ünneplést, de az egyszemélyes előadással elvonta róluk a figyelmet.undisputedly
profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/20/steven-hauschka-didnt-want-to-attempt-field-goal-prior-to-kearse-td/?ocid=Yahoo&partner=ya5nbcs
Hau nem akarta elrúgni az 53 yardost, ezért mentünk neki 4.-re 😀
Mindenhol vannak nem kívánt "fanok". Meglőttek 2 Hawks "fant" 9ers "drukkerek":
www.yardbarker.com/nfl/articles/msn/two_men_shot_and_injured_after_49ers_fans_were_taunted_by_seahawks_fans/15590036undisputedly
...mert kellett nekik izélgetni a niners fanokat, arányos a megtorlás...!Helmut Zimmer
"Two men were injured in a shooting at a house party in Fresno after a San Francisco 49ers fan was taunted by fans of the Seattle Seahawks."
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Megdöbbentő!Tessék:Lehet, csak hagyjuk mar ezt a temat..endorphynNem azért kért bocsánatot mert úgy gondolja hibázott azzal amit mondott.Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNa, akkor legalabb lett egy hivatalos lezarasa a dolognak. Pont nem er tobbet az egesz. Remelem senki nem kezdi ujra a vitat, mondjuk arrol, hogy Sherm viszont miert nem koszonte meg a draga mamanak. Megnyertuk az NFC-t, megyunk a SB-ba es csak ez szamit. 😊endorphyn
Azért kér bocsánatot mert PC beszélt vele állítólag tegnap, és elmonta neki,hogy azzal ,hogy saját magát állította a középpontba, elvette azt ami járt volna a társainak. Az elismerést.
Ők is keményen dolgoztak és megérdemeltek volna egy kis ünneplést, de az egyszemélyes előadással elvonta róluk a figyelmet.undisputedly
profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/20/steven-hauschka-didnt-want-to-attempt-field-goal-prior-to-kearse-td/?ocid=Yahoo&partner=ya5nbcs
www.yardbarker.com/nfl/articles/msn/two_men_shot_and_injured_after_49ers_fans_were_taunted_by_seahawks_fans/15590036undisputedly
...mert kellett nekik izélgetni a niners fanokat, arányos a megtorlás...!
több mint 10 éve
Önző szemét! De tényleg, hogy lehet valaki ilyen!Lehet, csak hagyjuk mar ezt a temat..endorphynNem azért kért bocsánatot mert úgy gondolja hibázott azzal amit mondott.Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNa, akkor legalabb lett egy hivatalos lezarasa a dolognak. Pont nem er tobbet az egesz. Remelem senki nem kezdi ujra a vitat, mondjuk arrol, hogy Sherm viszont miert nem koszonte meg a draga mamanak. Megnyertuk az NFC-t, megyunk a SB-ba es csak ez szamit. 😊endorphyn
😀 😛
több mint 10 éve
Viszont nem Sherman volt a het legduhosebb sportoloja 😀Sorry, Sherman: Dutch Speed Skater Wins Angriest Athlete This Week
mashable.com/2014/01/20/dutch-speed-skater-sjinkie-knegt/?utm_cid=mash-com-fb-main-link
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Tessék:Lehet, csak hagyjuk mar ezt a temat..endorphynNem azért kért bocsánatot mert úgy gondolja hibázott azzal amit mondott.Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNa, akkor legalabb lett egy hivatalos lezarasa a dolognak. Pont nem er tobbet az egesz. Remelem senki nem kezdi ujra a vitat, mondjuk arrol, hogy Sherm viszont miert nem koszonte meg a draga mamanak. Megnyertuk az NFC-t, megyunk a SB-ba es csak ez szamit. 😊endorphyn
www.yardbarker.com/nfl/articles/msn/two_men_shot_and_injured_after_49ers_fans_were_taunted_by_seahawks_fans/15590036
több mint 10 éve
Lehet, csak hagyjuk mar ezt a temat..Nem azért kért bocsánatot mert úgy gondolja hibázott azzal amit mondott.Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNa, akkor legalabb lett egy hivatalos lezarasa a dolognak. Pont nem er tobbet az egesz. Remelem senki nem kezdi ujra a vitat, mondjuk arrol, hogy Sherm viszont miert nem koszonte meg a draga mamanak. Megnyertuk az NFC-t, megyunk a SB-ba es csak ez szamit. 😊endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Nem azért kért bocsánatot mert úgy gondolja hibázott azzal amit mondott.Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNa, akkor legalabb lett egy hivatalos lezarasa a dolognak. Pont nem er tobbet az egesz. Remelem senki nem kezdi ujra a vitat, mondjuk arrol, hogy Sherm viszont miert nem koszonte meg a draga mamanak. Megnyertuk az NFC-t, megyunk a SB-ba es csak ez szamit. 😊endorphyn
Ők is keményen dolgoztak és megérdemeltek volna egy kis ünneplést, de az egyszemélyes előadással elvonta róluk a figyelmet.
több mint 10 éve
Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊szabaNa, akkor legalabb lett egy hivatalos lezarasa a dolognak. Pont nem er tobbet az egesz. Remelem senki nem kezdi ujra a vitat, mondjuk arrol, hogy Sherm viszont miert nem koszonte meg a draga mamanak. Megnyertuk az NFC-t, megyunk a SB-ba es csak ez szamit. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
szaba
10 543
Szerencsére Sherm rájött, h hibázott. 😊 Bocsánatot kért. 😊
több mint 10 éve
Ember, hogy tudsz így megnyilvánulni?tenorxKellenek a "Nem értem az emberiséget, ezért megkérdezem az egyiküket!" típusú hozzászólások a topikunkba. És még; szeretnénk annyi hozzászólást, mint a stírölsz...
több mint 10 éve
Ember, hogy tudsz így megnyilvánulni? Komolyan eldobom az agyam., ami elég elkeserítő.szabaHúzzál vissza a rövid(egyre hosszabb)zárlat topikjába okoskodni meg keseregni.
Braxa88-al akarok foglalkozni a SB-al!12
Gratulálok a győzelemhez, nektek is szurkoltam, de ami most megy a topicban azt néhol túlzásnak érzem.
több mint 10 éve
Simán szándékos volt. Ha valaki így rohan feléd félrelépsz és nem odaállsz hogy "tompítsd" az ütést. De meg kell hagyni gyönyörű helyzet felismerés és végrehajtás volt. Kiosztotta a tacklet és fapofával állt tovább. 😊 Az is igaz, hogy Lane sem ment sírni a bírókhoz.Mindenesetre az NFL vizsgálódik a Lane-re mért ütés kapcsán. Kick-return, figyeljétek a partvonalon álló frisco játékost/staff tagot:Nem feltételezek szándékosságot. Szerintem inkább megijedt, és tompítani akarta az ütközést vállal.Medvepapa
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
, ami elég elkeserítő.szabaHúzzál vissza a rövid(egyre hosszabb)zárlat topikjába okoskodni meg keseregni.
Braxa88-al akarok foglalkozni a SB-al!
több mint 10 éve
Ha valaki megijed, akkor oda is néz (ijedten), amitől megijed... az egy gyönyörű tackle volt, de nincs ezzel semi gond - szerintem - ha Lane játékos, akkor mit rohangál a partvonalon túl?!Mindenesetre az NFL vizsgálódik a Lane-re mért ütés kapcsán. Kick-return, figyeljétek a partvonalon álló frisco játékost/staff tagot:Nem feltételezek szándékosságot. Szerintem inkább megijedt, és tompítani akarta az ütközést vállal.Medvepapa
undisputedly
több mint 10 éve
Mindenesetre az NFL vizsgálódik a Lane-re mért ütés kapcsán. Kick-return, figyeljétek a partvonalon álló frisco játékost/staff tagot:Nem feltételezek szándékosságot. Szerintem inkább megijedt, és tompítani akarta az ütközést vállal.
undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Nagyjából egyetértek. Rice cut szinte biztos, Bennett-et biztosan marasztaljuk majd, így Clem is mehet a piacra. Bryant cut engem is meglepne, Mebane-nel remek párost alkotnak. Sajnos Miller lehet a vezéráldozat, de ahogy mondjátok, ilyen formában ő luxus ilyen fizetéssel. Draft ASJ? Földi... Lynch szerintem 2015-ben távozhat, akkor nyerünk a cut-tal a legtöbbet, szükség is lesz a space-re, és addig Michael-t felépíthetjük. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz az O-line-nal.Amúgy nem tudom miért, de bennem olyan érzés van,hogy vége a teljes NFL szezonnak, nicns több meccs, senki sem játszik,mind a 32 csapat készülhet a következő szezonra 😀
Undi: Bailey használata in-game decision lehetett, mivel nem ment a futás az első félidőben. Az persze nem kizárt, hogy később is elővesszük, pláne ha továbbra is ilyen jól játszik akár passz, akár futás van.
De addig még van egy ki-bebaszott SUPER BOOOOOOOOOOOOOOOWL!!!!!!!!!!! 😀Medvepapa
Tudatalatt lehet,hogy ennyire megelégedtem az NFC champ címmel ? 😀
Érdekes.
Mindenesetre az NFL vizsgálódik a Lane-re mért ütés kapcsán. Kick-return, figyeljétek a partvonalon álló frisco játékost/staff tagot:
több mint 10 éve
Nagyjából egyetértek. Rice cut szinte biztos, Bennett-et biztosan marasztaljuk majd, így Clem is mehet a piacra. Bryant cut engem is meglepne, Mebane-nel remek párost alkotnak. Sajnos Miller lehet a vezéráldozat, de ahogy mondjátok, ilyen formában ő luxus ilyen fizetéssel. Draft ASJ? Földi... Lynch szerintem 2015-ben távozhat, akkor nyerünk a cut-tal a legtöbbet, szükség is lesz a space-re, és addig Michael-t felépíthetjük. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz az O-line-nal.Nálam Unger gyengén muzsikált idén, igaz ha van poszt ami fekete lyuk nálam, akkor az a C, de szerintem csak a neve vitte probowlba.kicsit előregondolkova:Red cut vszeg kizárt... Rizsa nem játszott jól, de amíg fenn volt Wilson magabiztosabb volt.
ugye sok emberrel kell majd hosszabítani a következő 1-2 évben. megnyugtató h a top6bó 4 könnyedén cutolható.
1. TE Zach Miller $11,000,000
2. WR Sidney Rice $9,704,725
3. OL Russell Okung $9,540,000
4. RB Marshawn Lynch $8,500,000
5. DE Chris Clemons $8,166,666
6. DE Red Bryant $7,600,000
7. OL Max Unger $6,000,000
8. DT Brandon Mebane $5,200,000
9. WR Percy Harvin $4,904,375
10. DE Michael Bennett $4,800,000braxa88
Miller luxus arra, amire tartjuk, pedig milyen jó kis játékos!
Lynchel mi lesz azt nem tudom?! Persze alap, innen vonul vissza, de JS+PC bármikor képes furcsát dönteni. Bennett nagyon bejött, Mebane kiemelkedő, Unger nemkülönben!Helmut Zimmer
Érdekes kérdésem is van amúgy hozzátok 😊 Miért nem használtunk több power-set felállást eddig Bailey-vel? Folyamatosan gond volt a fallal, de nem igen hoztunk extra O# falembert TE-nek, holott a Lynch futás pont az Ő blokkja miatt nem lett csak kb 10 yard gain.
Érdekes adatom is van, ha már kommentálok: PM és a Broncos nem találkozott még idén Top5 védelemmel 😊undisputedly
Undi: Bailey használata in-game decision lehetett, mivel nem ment a futás az első félidőben. Az persze nem kizárt, hogy később is elővesszük, pláne ha továbbra is ilyen jól játszik akár passz, akár futás van.
De addig még van egy ki-bebaszott SUPER BOOOOOOOOOOOOOOOWL!!!!!!!!!!! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Azt tudjuk, hogy Shermanra miért dobtak zászlót. Szerintem az még elfért, főleg NFC döntőben... 3&out helyett lett TD
több mint 10 éve
Nekem sokba lenne 😀Na urak, akkor mondjatok, hogy Budapesten hol nezzuk a Superbowlt! 😊endorphynLejöhetnétek Kállóba is! Garantálom, hogy cheerleaderek szolgálják majd fel az italt! 😀 😛Medvepapa
Undy Unger nem volt rossz, persze volt ő jobb is, de azért....
több mint 10 éve
Gyertek fel inkabb. Marmint eleg ha csak a cheerleaderk jonnek, de ha van kedved, teged se fogunk kidobni 😀Na urak, akkor mondjatok, hogy Budapesten hol nezzuk a Superbowlt! 😊endorphynLejöhetnétek Kállóba is! Garantálom, hogy cheerleaderek szolgálják majd fel az italt! 😀 😛Medvepapa
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Nálam Unger gyengén muzsikált idén, igaz ha van poszt ami fekete lyuk nálam, akkor az a C, de szerintem csak a neve vitte probowlba.kicsit előregondolkova:Red cut vszeg kizárt... Rizsa nem játszott jól, de amíg fenn volt Wilson magabiztosabb volt.
ugye sok emberrel kell majd hosszabítani a következő 1-2 évben. megnyugtató h a top6bó 4 könnyedén cutolható.
1. TE Zach Miller $11,000,000
2. WR Sidney Rice $9,704,725
3. OL Russell Okung $9,540,000
4. RB Marshawn Lynch $8,500,000
5. DE Chris Clemons $8,166,666
6. DE Red Bryant $7,600,000
7. OL Max Unger $6,000,000
8. DT Brandon Mebane $5,200,000
9. WR Percy Harvin $4,904,375
10. DE Michael Bennett $4,800,000braxa88
Miller luxus arra, amire tartjuk, pedig milyen jó kis játékos!
Lynchel mi lesz azt nem tudom?! Persze alap, innen vonul vissza, de JS+PC bármikor képes furcsát dönteni. Bennett nagyon bejött, Mebane kiemelkedő, Unger nemkülönben!Helmut Zimmer
Érdekes kérdésem is van amúgy hozzátok 😊 Miért nem használtunk több power-set felállást eddig Bailey-vel? Folyamatosan gond volt a fallal, de nem igen hoztunk extra O# falembert TE-nek, holott a Lynch futás pont az Ő blokkja miatt nem lett csak kb 10 yard gain.
Érdekes adatom is van, ha már kommentálok: PM és a Broncos nem találkozott még idén Top5 védelemmel 😊
több mint 10 éve
Na urak, akkor mondjatok, hogy Budapesten hol nezzuk a Superbowlt! 😊endorphynLejöhetnétek Kállóba is! Garantálom, hogy cheerleaderek szolgálják majd fel az italt! 😀 😛
több mint 10 éve
Na urak, akkor mondjatok, hogy Budapesten hol nezzuk a Superbowlt! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
JéBé
7 035
"Az offseasonben, Larry Fitzgerald jótékonysági eseményén Richard Sherman odament Michael Crabtreehez kezet fogni, Crabtree pedig bunyózni akart. Erre volt válasz az a bizonyos play a meccs végén és a pályán tett nyilatkozat Shermantől." ...ennyire (nem) volt paraszt Sherman, mondom ezt azoknak, akik tegnap szidták...bár ezt Richard tesója mondta 😊Chargers LTHát ez nagyon életszerű 😀 Főleg Sherman tesójának szájából. Véletlenül nem egy újszülött bébifókával akart rátámadni?