Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
RW elment baseballozni.undisputedlyÉn is elmennék a helyében, ha nem tiltaná semmi. Növeli a népszerűségét, nyit új lehetőségek felé.
sportsillustrated.cnn.com/nfl/photos/1403/russell-wilson-at-spring-training/1/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
RW elment baseballozni. Nem értem minek bohóckodik ilyenekkel, ráadásul még nyilatkozik is,hogy szeretne két sportot játszani.Érdekes,hogy nincs a szerződésében semmi ami más hasonló tevékenységet kizárna.
több mint 10 éve
na ez várós!Egy ideje már ígéri.
Super Bowlos Real Rob Report
sneak peak:
braxa88
több mint 10 éve
"Immaculate Deflection!My boy always in the right place at the right time!
Love ya man!
Richard Sherman 25" /M.Smith/
több mint 10 éve
Lehet, de szabadítottunk fel elég pénzt, hogy egy Bennett szintű játékost igazolhassunk.szerintem megnézi a FA piacotpeteyAzt díjaznám én is.garrett27Valami nagy Deal-t sejtek a levegőben, mert Big Red azért vezéráldozat. Hiába nem szoktak ilyen drasztikusat lépni PC-ék.garrett27bennett aláír. szinte biztos szerintembraxa88
Én speciel annak örülnék, ha maradna. Avrillel jó párost alkottak.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
szerintem megnézi a FA piacotAzt díjaznám én is.garrett27Valami nagy Deal-t sejtek a levegőben, mert Big Red azért vezéráldozat. Hiába nem szoktak ilyen drasztikusat lépni PC-ék.garrett27bennett aláír. szinte biztos szerintembraxa88
több mint 10 éve
Azt díjaznám én is.Valami nagy Deal-t sejtek a levegőben, mert Big Red azért vezéráldozat. Hiába nem szoktak ilyen drasztikusat lépni PC-ék.garrett27bennett aláír. szinte biztos szerintembraxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Valami nagy Deal-t sejtek a levegőben, mert Big Red azért vezéráldozat. Hiába nem szoktak ilyen drasztikusat lépni PC-ék.garrett27bennett aláír. szinte biztos szerintem
több mint 10 éve
Valami nagy Deal-t sejtek a levegőben, mert Big Red azért vezéráldozat. Hiába nem szoktak ilyen drasztikusat lépni PC-ék.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Igen, kivágták Sidney Rice-t (WR) és Red Bryantet (DT)
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Most vált hivatalossá Bryant elküldése.
több mint 10 éve
overthecap.com/calculator/?Team=SeahawksTessék nyugodtan kipróbálni, számolgatni.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Erőteljesen gyengülni látszik a piac Bennett alatt.Miután valószínűvé vált,hogy Tuck (Giants) kijön az FA-ra, úgy tűnik,hogy a Dallas is megköszönheti Ware szolgálatait.
Minél több elérhető minőségi DE lesz a szabadügynök piacon, annál lentebbre nyomják az árat, így ahogyan tavaly is bele kellett menniük a szabadügynököknek ( mint pl Bennett és Avril) a kispénzes és/vagy rövidtávú kontraktokba, így ez idén is megtörténhet.
több mint 10 éve
Lett egy ilyen, mert nem jött be dolgozni a főnököm. 😀www.seahawks.hu/offseason-beharangozo-1-resz-offense/
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2014/02/21/projected-lineups-seattle-seahawks/krankovicsköszi
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
krankovics
407
www.profootballfocus.com/blog/2014/02/21/projected-lineups-seattle-seahawks/ezt honnan szedted?
kb egyet értek minddel, annyi h Chancellor is elit.braxa88
am Kam teljesen jól van megítélve, mert megy át kékbe... még kell tőle egy ilyen év, és akkor elitnek lehet nevezni.SeaSzilaHawk
több mint 10 éve
ezt honnan szedted?
kb egyet értek minddel, annyi h Chancellor is elit.braxa88
am Kam teljesen jól van megítélve, mert megy át kékbe... még kell tőle egy ilyen év, és akkor elitnek lehet nevezni.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Remélem kap pár milliót:network.yardbarker.com/nfl/article_external/here_comes_the_boom_brandon_browner_to_sue_nfl/15880442
több mint 10 éve
Hogy mennyire üzlet? A Super Bowl-on kapitányként te vagy ott a pénzfeldobásnál, alig pár hét múlva meg lapát. Nyilván benne van a pakliban, de akkor is. Én sajnálom, de valahol jogos, a Def mély, lehet pótolni. Persze ha olcsóbban visszajön mint Robinson, akkor OK.iszonyatosan szimpatikus ember, de sajnos ez egy üzlet még mindig 😕Pass rushban semmit nem tud hozzátenni, ahhoz képest meg sokat keres. Nehéz döntés, régóta van a csapatnál, vezér, de ezt meg kellett lépni. Ahogy Clemons is így fog járni, hacsak nem megy bele egy masszív paycutba.MedvepapaFOX Sports' Alex Marvez reports the Seahawks will release LE Red Bryant. The move would save $5.5M in cap room. Per Marvez, GM John Schneider plans to use the money toward re-signing free agent DE Michael Bennett.vassadiNa de pont Ot..?endorphyn
remélem valahogy vissza tudjuk hozni majda.kacsa
több mint 10 éve
iszonyatosan szimpatikus ember, de sajnos ez egy üzlet még mindig 😕Pass rushban semmit nem tud hozzátenni, ahhoz képest meg sokat keres. Nehéz döntés, régóta van a csapatnál, vezér, de ezt meg kellett lépni. Ahogy Clemons is így fog járni, hacsak nem megy bele egy masszív paycutba.MedvepapaFOX Sports' Alex Marvez reports the Seahawks will release LE Red Bryant. The move would save $5.5M in cap room. Per Marvez, GM John Schneider plans to use the money toward re-signing free agent DE Michael Bennett.vassadiNa de pont Ot..?endorphyn
remélem valahogy vissza tudjuk hozni majd
több mint 10 éve
Pass rushban semmit nem tud hozzátenni, ahhoz képest meg sokat keres. Nehéz döntés, régóta van a csapatnál, vezér, de ezt meg kellett lépni. Ahogy Clemons is így fog járni, hacsak nem megy bele egy masszív paycutba.FOX Sports' Alex Marvez reports the Seahawks will release LE Red Bryant. The move would save $5.5M in cap room. Per Marvez, GM John Schneider plans to use the money toward re-signing free agent DE Michael Bennett.vassadiNa de pont Ot..?endorphyn
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"