NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Rövid értekelő az FA produkciónról: Nagyon vártuk a nyitást, hogy kik teszik át székhelyüket Nashville-be. Kezdődött azzal, hogy Klug és Palmer hosszabbított, ami szerintem jó döntés volt Klug minőségi backup, Palmer szintén hasznos a rotációban. Cyprien szerződtetése első gondolatra a "nem vagyok elájulva" kategória, de aztán utána olvastam, hogy sokat fejlődött tavaly, így már pozitívan értékeltem. Trawick,Bates,Weems érkezésével az ST erősödött, mondjuk ez draft után is megléphető lett volna. Az viszont tény, hogy kezdeni kellett valamit ezzel a szekcióval mert volt elég baki, ha csak a onside kick-ekre gondolok pl. Logan Ryan egyértelmű erősítés nem kétség, Williams pedig szerintem valamivel jobb megoldás mint Al Woods volt. Azért egy WR-t még hoztam volna, lehetett válogatni. Ha nem is Jeffery de mondjuk Pryor-t mi is elhozhattuk volna egy-két évre és akkor most nem azon sakkoznánk, hogy első körben WR-t hozunk a gyenge classból. Hightower sztorit inkább hanyagolom. Osztályzat: B
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Az óra kettyeg, a Titans-en van a sor az 5. pickkel!
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Helló, idén újra szurkolói mock draft játék! Nem sokára (még a héten) rajtatok lesz a sor, gondoltam előre jelzem!Link majd itt lesz:
docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
több mint 7 éve
hali,Valentino Blake ...A Steelersben még Antwon néven játszott, így már gondolom ismerős. Depthnek jó, plusz tavaly az egyik legjobb, hanem a legjobb c'mon man szereplő volt. 😊 A 2. perctől a legjobb jelenetei:
Ő
ki?
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=vKrxZL7M55E
Music City Miracle
több mint 7 éve
Sylvester Williams (DT) Broncos -> Titans (3 év, 17.5 millió $, 9.5 millió garantált)Még nem.Reports: Sylvester Williams to sign three-year deal with TitansValaki megírta már, hogy mennyit keres majd ezalatt?
kapitnono
Soldados
Nandito
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Woodyard szerződését plusz 2 évvel megtoldottuk, és az már 2019-ig szól. Idénre kicsit át is alakítottuk a szerződését, így kicsivel (kb másfél millióval) kevesebb lett a fizetése.
Music City Miracle
több mint 7 éve
Még nem.Reports: Sylvester Williams to sign three-year deal with TitansValaki megírta már, hogy mennyit keres majd ezalatt?
kapitnono
Soldados
Music City Miracle
több mint 7 éve
Reports: Sylvester Williams to sign three-year deal with TitansValaki megírta már, hogy mennyit keres majd ezalatt?
kapitnono
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Hát, nálunk tavaly minden CB-nek nagy gondja volt az emberezéssel... Úgyhogy ha Ryan csak kicsit szenved, az már jó. 😊Sok sikert neki itt, nagyon szerettem a játékát, úgy szerel mint egy LB...Logan Ryan @RealLoganRyan has agreed to terms with the Tennessee Titans @TitansVégre egy jó igazolás! 😊 3 évre 30 milliót kap, ez szerintem teljesen korrekt.
Klaci79
Nandito
Mennyit embereztek? Tavaly elég sokat szenvedett a szezon elején, egészen addig amíg át nem tértünk (nagyobbrészt) zónázásra.
Gyulus
Music City Miracle
több mint 7 éve
Remélem azért Logan Ryan szerződtetésével nem tudtuk le az erősítést CB poszton. Elég erős lesz drafton a CB class, első körben én "várok" egy picket. McCourty,Logan Ryan, McCain,Sims... elég gyenge. Szerintem trade is előfordulhat, bár igazán jó árat nehezen kaphatunk mondjuk az 1/5-re mert nem látok potenciális jelöltet akinek annyira szüksége lenne erre a pickre. 3 körben kinéz egy TE pick is mondjuk, azon sem lepődnék meg, a TE class sem rossz. WR-re is szükségünk van, drafton korlátozott a merítési lehetőség.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 7 éve
29. helyen voltunk a passz elleni védekezésben. Ez mindent elmond...Sok sikert neki itt, nagyon szerettem a játékát, úgy szerel mint egy LB...Logan Ryan @RealLoganRyan has agreed to terms with the Tennessee Titans @TitansVégre egy jó igazolás! 😊 3 évre 30 milliót kap, ez szerintem teljesen korrekt.
Klaci79
Nandito
Mennyit embereztek? Tavaly elég sokat szenvedett a szezon elején, egészen addig amíg át nem tértünk (nagyobbrészt) zónázásra.
Gyulus
több mint 7 éve
Sok sikert neki itt, nagyon szerettem a játékát, úgy szerel mint egy LB...Logan Ryan @RealLoganRyan has agreed to terms with the Tennessee Titans @TitansVégre egy jó igazolás! 😊 3 évre 30 milliót kap, ez szerintem teljesen korrekt.
Klaci79
Nandito
több mint 7 éve
Reports: Sylvester Williams to sign three-year deal with TitansAkkor ő lesz az új NT a csapatban.
kapitnono
Illetve tegnap Supernaw is aláírt egy több éves szerződést.
Music City Miracle
több mint 7 éve
Hát be! 😊HT közeledik! 😊Ők is beszopták?
www.musiccitymiracles.com/2017/3/10/14882954/reports-titans-closing-on-deal-with-donta-hightower
Nandito
twitter.com/AdamScef1er/status/840248457394868225
Mennyire fake a cím?
tomi-tomi
De ettől még nagyon rajta vagyunk HT-n. Gyanítom akárhová ír alá, jó sokat fog kapni.
Music City Miracle
több mint 7 éve
Reports: Sylvester Williams to sign three-year deal with Titans
több mint 7 éve
Csak a profilképet nézték. 😀HT közeledik! 😊Ők is beszopták?
www.musiccitymiracles.com/2017/3/10/14882954/reports-titans-closing-on-deal-with-donta-hightower
Nandito
Mennyire fake a cím?
tomi-tomi
Sok az idióta.
több mint 7 éve
HT közeledik! 😊Ők is beszopták?
Nandito
Mennyire fake a cím?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
HT közeledik! 😊www.musiccitymiracles.com/2017/3/10/14882954/reports-titans-closing-on-deal-with-donta-hightower
Közben újabb ST játékost igazoltunk, a Falconstól WR Eric Weems jött.
Music City Miracle
több mint 7 éve
Cuchulain82
985
örülök hogy Logan Ryan hozzátok került /kedvelem a csókát/, szimpatikus nekem ez az újjáépülő Titans, a védelmetekre még ráfér az erősítés, de ha kérhetem akkor az ne Hightower legyen /bár ha nem marad nálunk akkor sokkal inkább hozzátok mint a **** Coltsba/+ jó lenne ha megszereznétek Brandin Cooksot, mert nagyon nem szeretném ha hozzánk kerülne /nem rossz játékos de a mi WR sorunkba nekem nem kellene/ 😊
sok sikert jövőre, remélem bent lesztek a PO-ban
több mint 7 éve
Drafton jön egy WR1, azt top5 keret lesz ez az AFC-ben.Úgy legyen! 😊
empty taxi
Annyi, hogy elvileg Cooksról még nem mondtunk le, illetve Hightowert is pletykálták. Meglátjuk. (Bár én a csoportban főleg a Jagstől nagyon tartok, még erősebb az a keret...)
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 7 éve
Drafton jön egy WR1, azt top5 keret lesz ez az AFC-ben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Logan Ryan @RealLoganRyan has agreed to terms with the Tennessee Titans @TitansVégre egy jó igazolás! 😊 3 évre 30 milliót kap, ez szerintem teljesen korrekt.
Klaci79
Cyprien 4 évre 25 millióért írt alá, ez ellen sincs kifogásom.
Music City Miracle
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Logan Ryan @RealLoganRyan has agreed to terms with the Tennessee Titans @Titans
több mint 7 éve
Jelenleg nálatok és a Coltsban van a 2 legjobb QB a divizióban. Plusz a ti támadórendszeretek úgy tűnik működik.Nem értek egyet. Új stábbal, ezzel az FA tevékenységgel, plusz a jó pickekkel a Jagsnek most már el kell indulnia felfelé. A Texanst már Cutler is megtolhatja. E két csapathoz képest a Titans és a Colts egyértelműen hátrányba van.Attól függ mi lesz QB-ban a Texansnál. Ha Romo jön, akkor ez az ő divíziójuk. Ha nem, akkor idén tényleg nagy versenyfutás lehet a divízióbajnoki címért a 4 csapat között.A Cyprien igazolás első eredménye, 😊 😊 😊Korábbi kép ez annál. 😊 Szegény, nem tudom hogyan fogja eltüntetni a karjáról... Úgy látom, hogy a Jags és a Texans majd eldönti, ki a jobb.
twitter.com/KariVanHorn/status/839511359855349760
iktriad
Nandito
iktriad
Nandito
Szerkesztette: iktriad