Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Keresett magának egy kis pénzt a PO-ban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Heinicke kapott egy 2 év 9 millás szerződést, így az egyik QB-tok már megvan. Ezzel valszeg Alex Smith cutolva lesz (vagy marad, mert Heinicke a QB1 😀).
több mint 5 éve
Keményen dübörög az offseason, van még qb, akit nem hoztak szóba velünk? 😂Most épp Russell Wilsont vizionálják ide 🙄🤬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Na vajon ki a DROY igen??? Igen milyen meglepő 😛Papírforma 😊
Chase Young
Természetesen Alex az év visszatérője
dande
Jöhet az East címvédés, már úgyis rég volt.

több mint 5 éve
www.nbcsports.com/washington/football-team/chiefs-andy-reid-has-lots-respect-washingtons-ron-rivera-alex-smithRozmárbajusz jó fej volt 😊

több mint 5 éve
Az új Axios részben van egy rövidebb interjú Jason Wright-tal (team president).

több mint 5 éve
Jay Gruden: "When it came our time to pick, we’d always talk about the picks, where we’d like to go, what happens if [the player] is gone, and did all our scenarios. And then [owner Daniel Snyder] would come in off his yacht and make the pick.” https://t.co/lODMzDAmPb
— Nicki Jhabvala (@NickiJhabvala) January 30, 2021
több mint 5 éve
Jah, ő jó lett volna, ha pályán tudott volna lenni. De egyetlen szezont sem tudott végigjátszani, összességében amíg nálunk volt, a meccsek nem egészen 60%-án volt csak bevethető, az lófütty.Ertz-re akár rá is mozdulhatnánk, Thomas-on kívül úgysincs TE-nk. Meg amúgy is, Chris Cooley óta nem volt nálunk értékelhető 😀Jordan Reed? Ok, nem tudott pályán maradni, de amikor játszott többet csinált mint az összes többi TE Cooley óta...
Na jó, esetleg Vernon Davis, de ő már csak a pályafutása végén volt itt.
warr_b
nexion218

több mint 5 éve
Ertz-re akár rá is mozdulhatnánk, Thomas-on kívül úgysincs TE-nk. Meg amúgy is, Chris Cooley óta nem volt nálunk értékelhető 😀Jordan Reed? Ok, nem tudott pályán maradni, de amikor játszott többet csinált mint az összes többi TE Cooley óta...
Na jó, esetleg Vernon Davis, de ő már csak a pályafutása végén volt itt.
warr_b
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
Ertz-re akár rá is mozdulhatnánk, Thomas-on kívül úgysincs TE-nk. Meg amúgy is, Chris Cooley óta nem volt nálunk értékelhető 😀Na jó, esetleg Vernon Davis, de ő már csak a pályafutása végén volt itt.

több mint 5 éve
Thank you all for the love and prayers ❤️💛 just got off the phone with mom and dad leaving the hospital @RiverboatRonHC is officially cancer free!!! https://t.co/zxHls7WV7g
— Courtney Rivera (@NFL2Ucla) January 28, 2021
több mint 5 éve
Igen csak nagyon nem mindegy hol is van az az első kör.Ha van csapat akinek azonnal emelni kéne a telefont és hívni Detroitot azok ti vagytok. Nem tudom a saját első kör elég lehet-e, talán nem de ha fele olyan jó QBra sincs jelenleg esély itt mint Matyi. Young 1/2 volt és túl értékes ehhez talán de a saját pick meg Sweat lehet elég lenne. Ha kevesebb is elég persze jó de ennyit még szerintem simán megerne itt a dolog.Egy első körnél szerintem nem ér többet, max még egy második kör és egy játékos, de két első kört vagy többet szerintem nem ér.
alatriste
kapitnono

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Igen, egyetértekHa van csapat akinek azonnal emelni kéne a telefont és hívni Detroitot azok ti vagytok. Nem tudom a saját első kör elég lehet-e, talán nem de ha fele olyan jó QBra sincs jelenleg esély itt mint Matyi. Young 1/2 volt és túl értékes ehhez talán de a saját pick meg Sweat lehet elég lenne. Ha kevesebb is elég persze jó de ennyit még szerintem simán megerne itt a dolog.Sweat-et én nem szívesen adnám.
alatriste
Az idei 1/19 és a jövő évi második mondjuk 😁😎
warr_b
Bizonytalan vagyok hogy Staffordnak hány kérője lesz, de odaadnám Smithet aki detroitban mentorálná az új kölköt az elsőt meg a másodikat
Márcsak Mayhem vagy Mayhew miatt is jó kapcsolat lenne ez
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
Ha van csapat akinek azonnal emelni kéne a telefont és hívni Detroitot azok ti vagytok. Nem tudom a saját első kör elég lehet-e, talán nem de ha fele olyan jó QBra sincs jelenleg esély itt mint Matyi. Young 1/2 volt és túl értékes ehhez talán de a saját pick meg Sweat lehet elég lenne. Ha kevesebb is elég persze jó de ennyit még szerintem simán megerne itt a dolog.Sweat-et én nem szívesen adnám.
alatriste
Az idei 1/19 és a jövő évi második mondjuk 😁😎

több mint 5 éve
Ha van csapat akinek azonnal emelni kéne a telefont és hívni Detroitot azok ti vagytok. Nem tudom a saját első kör elég lehet-e, talán nem de ha fele olyan jó QBra sincs jelenleg esély itt mint Matyi. Young 1/2 volt és túl értékes ehhez talán de a saját pick meg Sweat lehet elég lenne. Ha kevesebb is elég persze jó de ennyit még szerintem simán megerne itt a dolog.Egy első körnél szerintem nem ér többet, max még egy második kör és egy játékos, de két első kört vagy többet szerintem nem ér.
alatriste

több mint 5 éve
Ha van csapat akinek azonnal emelni kéne a telefont és hívni Detroitot azok ti vagytok. Nem tudom a saját első kör elég lehet-e, talán nem de ha fele olyan jó QBra sincs jelenleg esély itt mint Matyi. Young 1/2 volt és túl értékes ehhez talán de a saját pick meg Sweat lehet elég lenne. Ha kevesebb is elég persze jó de ennyit még szerintem simán megerne itt a dolog.A Panthers, vagy a niners is komoly SB esellyel lephetne fel, Stafforddal a fedelzeten. Kesz PO csapatok (tudom kik jutottak be iden), es nincs TOP draftpickjuk a top QBkra.
alatriste

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Ha van csapat akinek azonnal emelni kéne a telefont és hívni Detroitot azok ti vagytok. Nem tudom a saját első kör elég lehet-e, talán nem de ha fele olyan jó QBra sincs jelenleg esély itt mint Matyi. Young 1/2 volt és túl értékes ehhez talán de a saját pick meg Sweat lehet elég lenne. Ha kevesebb is elég persze jó de ennyit még szerintem simán megerne itt a dolog.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Mégse Hurney lesz a GM, hanem Mayhew, de mindketten Riverának fognak jelenteni... ez csak nekem wrf kicsit? 🙄😁ez jó hir, Mayhew elég értelmes faszi
warr_b
a Lionsban és a 49ersben is jó dolgokat cisnált, mig Hurneynek azért vannak érdekes gondolatai
ez egy nagyon jó irány, meg is lepődtem!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
www.hogshaven.com/platform/amp/2021/1/22/22244606/report-kyle-smith-expected-to-part-ways-with-the-washington-football-team

több mint 5 éve
Mégse Hurney lesz a GM, hanem Mayhew, de mindketten Riverának fognak jelenteni... ez csak nekem wrf kicsit? 🙄😁wata retkes fax
warr_b
Hát elég érdekes. Miért nem Rivera lett a GM&CEO...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mégse Hurney lesz a GM, hanem Mayhew, de mindketten Riverának fognak jelenteni... ez csak nekem wrf kicsit? 🙄😁

több mint 5 éve
Jó, beállt párszor csereként. Kezdő talán egyszer volt nálatok.Heinicke amúgy messze nem 0 tapasztalatos. A Vikesba és nálunk is lenyomott 1-2 klassz meccset aztán pár borzalmas után inkább ellett felejtve.Sajnos igen.Höhh, a Steelers leigazolta a bowlingos gyereket 😀Őszintének tűnik a mosolyod 🙂
Korábban is pletykálták, hogy érdekelné őket, de így most csere nélkül, ingyen szerezhették meg. Hát hajrá 😊
warr_b
Én bevallom nem láttam őt játszani, mit kell tudni róla? Ennyire homály?
Reggio1914
Idén ugye asszem négy meccs után lett visszaminősítve harmadik számú qb-nak, és inkább játszattuk a féllábú Smith-t, meg a nulla nfl tapasztalattal bíró XFL Heinicke-t (mef a sérüléséig Allen-t, aki szintén maximum egy közepes backup). És mind sokkal jobb volt a bowlingos srácnál. És akkor még az off-field dolgai nem is kerültek szóba 😊
warr_b
Vikesban pre meccs volt
TSzabi

több mint 5 éve
Heinicke amúgy messze nem 0 tapasztalatos. A Vikesba és nálunk is lenyomott 1-2 klassz meccset aztán pár borzalmas után inkább ellett felejtve.Sajnos igen.Höhh, a Steelers leigazolta a bowlingos gyereket 😀Őszintének tűnik a mosolyod 🙂
Korábban is pletykálták, hogy érdekelné őket, de így most csere nélkül, ingyen szerezhették meg. Hát hajrá 😊
warr_b
Én bevallom nem láttam őt játszani, mit kell tudni róla? Ennyire homály?
Reggio1914
Idén ugye asszem négy meccs után lett visszaminősítve harmadik számú qb-nak, és inkább játszattuk a féllábú Smith-t, meg a nulla nfl tapasztalattal bíró XFL Heinicke-t (mef a sérüléséig Allen-t, aki szintén maximum egy közepes backup). És mind sokkal jobb volt a bowlingos srácnál. És akkor még az off-field dolgai nem is kerültek szóba 😊
warr_b
Vikesban pre meccs volt
Szerkesztette: TSzabi