Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Rynald
247
Biztos jó lányt néztek? Nem a szőke, aki az első találat, és tényleg kipakol mindent, hanem a fekete hajú. Utóbbiról azért nem mondanám, hogy túlzásba viszi, van kb 1-2 tök konzervatív fürdőruhás képe és ennyi 😀Most nézem csak, hogy ezt az Emily Applegate-et én is zaklatnám... 😀A munkahelyén zavarta, hogy szűk ruhákban kell járnia, de twitterre,meg instára azért kirakja mindenét
nexion218
Fast Willie
több mint 4 éve
Abszolút egyetértek.Köszönöm, hogy nem nekem kellett... 😀 Egyébként nekem az a fura, hogy egyik cikkben sem olvasok semmit, ami akkora szörnyűség lenne. "Megkérdezte, hogy tegnap többet futottam-e, mert jól nézek ki". Ebben mi a cink? Lehülyézte a főnöke, mert nem úgy csinált meg vmit, ahogy a főnök elképzelte... Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem színházba akarták elhívni őket vagy versfelolvasó estre, nekem se ezek a tevékenységek jutnak az eszembe, ha képeit nézem... De basszus ez a sztori egyelőre nevetségessé teszi a nagy médiafanfárt is meg meg igazából azokat is, akiket esetleg ténylegesen zaklattak. Vagy tálaljanak ki rendesen, vagy keressenek vmi gátlástalan nőt, aki hajlandó a sztori kedvéért a csillagos eget is lehazudni vagy találjanak vmi más aduászt, amivel megtorpedózzák a franchise-t, mert ez így gyenge. 2005 (!)-ös sztorik is vannak benne. Eddig mi történt? Szerintem az, amit az egyik kolléga itt a napokban említett: "most van alkalmas politikai környezet ebbpl ügyet csinálni". És ez undorító, mert - legalábbis az én szememben - egyértelműn azt jelenti, hogy itt nem az igazság, a tisztesség, az elszenvedett sérelmek orvoslása a lényeg, hanem a sztori illetve hogy most bizonyos témájú sztorikkal el lehet érni dolgokat, ami eddig lehetetlen volt.Most nézem csak, hogy ezt az Emily Applegate-et én is zaklatnám... 😀A munkahelyén zavarta, hogy szűk ruhákban kell járnia, de twitterre,meg instára azért kirakja mindenét
nexion218
Fast Willie
Edit: Csak apontosság kedvéért: tenorx volt és így hangzik pontosan mire gondolok: "csak most van elég politikai talaj".
nexion218
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Köszönöm, hogy nem nekem kellett... 😀 Egyébként nekem az a fura, hogy egyik cikkben sem olvasok semmit, ami akkora szörnyűség lenne. "Megkérdezte, hogy tegnap többet futottam-e, mert jól nézek ki". Ebben mi a cink? Lehülyézte a főnöke, mert nem úgy csinált meg vmit, ahogy a főnök elképzelte... Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem színházba akarták elhívni őket vagy versfelolvasó estre, nekem se ezek a tevékenységek jutnak az eszembe, ha képeit nézem... De basszus ez a sztori egyelőre nevetségessé teszi a nagy médiafanfárt is meg meg igazából azokat is, akiket esetleg ténylegesen zaklattak. Vagy tálaljanak ki rendesen, vagy keressenek vmi gátlástalan nőt, aki hajlandó a sztori kedvéért a csillagos eget is lehazudni vagy találjanak vmi más aduászt, amivel megtorpedózzák a franchise-t, mert ez így gyenge. 2005 (!)-ös sztorik is vannak benne. Eddig mi történt? Szerintem az, amit az egyik kolléga itt a napokban említett: "most van alkalmas politikai környezet ebbpl ügyet csinálni". És ez undorító, mert - legalábbis az én szememben - egyértelműn azt jelenti, hogy itt nem az igazság, a tisztesség, az elszenvedett sérelmek orvoslása a lényeg, hanem a sztori illetve hogy most bizonyos témájú sztorikkal el lehet érni dolgokat, ami eddig lehetetlen volt.Most nézem csak, hogy ezt az Emily Applegate-et én is zaklatnám... 😀A munkahelyén zavarta, hogy szűk ruhákban kell járnia, de twitterre,meg instára azért kirakja mindenét
nexion218
Fast Willie
Edit: Csak apontosság kedvéért: tenorx volt és így hangzik pontosan mire gondolok: "csak most van elég politikai talaj".
Szerkesztette: nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Most nézem csak, hogy ezt az Emily Applegate-et én is zaklatnám... 😀A munkahelyén zavarta, hogy szűk ruhákban kell járnia, de twitterre,meg instára azért kirakja mindenét
nexion218
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Beth Wilkinson lesz avizsgálatvezető, aki többek között Timothy McVaigh robbantó/terrorista ügyében volt az ügyész www.nbcsports.com/washington/washington-football/who-beth-wilkinson-get-know-attorney-whos-looking-washingtons-culture
www.law.com/nationallawjournal/2020/06/12/dc-circuit-didnt-sound-eager-to-force-dismissal-of-case-against-michael-flynn/?slreturn=20200617042830
több mint 4 éve
Most nézem csak, hogy ezt az Emily Applegate-et én is zaklatnám... 😀
több mint 4 éve
rasszista!!www.urbandictionary.com/define.php?term=Eskimo%20BrotherAzt olvasom több helyen, hogy azért lett delayelve az anyag, mert egy jó része (pl on-field dolgok meg a beharangozott Gruden - futó gyerek eszkimótesósága) olyan volt, hogy ki kellett venni.Mi az az eszkimótesóság?
tenorx
peach
tenorx
theconversation.com/edmonton-eskimos-should-follow-washington-redskins-and-drop-its-racist-team-name-142028
amúgy a redskins-től eltérően ott az inuitok tényleg tiltakoztak is a név ellen, gondolom majd ha a nike közbeszól, akkor változtatnak csak
twitter.com/EdmontonEsks/status/1279117801240707072
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Örülök, hogy nem nekem kellett beírni ezt^^luksógor, ahogy a mívelt arab mondaná -ahoeiri- faszomnak testvére...felénk "lyuktestvér"-nek ismerikAzt olvasom több helyen, hogy azért lett delayelve az anyag, mert egy jó része (pl on-field dolgok meg a beharangozott Gruden - futó gyerek eszkimótesósága) olyan volt, hogy ki kellett venni.Mi az az eszkimótesóság?
tenorx
peach
rva
sutianap
több mint 4 éve
luksógor, ahogy a mívelt arab mondaná -ahoeiri- faszomnak testvére...felénk "lyuktestvér"-nek ismerikAzt olvasom több helyen, hogy azért lett delayelve az anyag, mert egy jó része (pl on-field dolgok meg a beharangozott Gruden - futó gyerek eszkimótesósága) olyan volt, hogy ki kellett venni.Mi az az eszkimótesóság?
tenorx
peach
rva
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
felénk "lyuktestvér"-nek ismerikAzt olvasom több helyen, hogy azért lett delayelve az anyag, mert egy jó része (pl on-field dolgok meg a beharangozott Gruden - futó gyerek eszkimótesósága) olyan volt, hogy ki kellett venni.Mi az az eszkimótesóság?
tenorx
peach
több mint 4 éve
www.urbandictionary.com/define.php?term=Eskimo%20BrotherAzt olvasom több helyen, hogy azért lett delayelve az anyag, mert egy jó része (pl on-field dolgok meg a beharangozott Gruden - futó gyerek eszkimótesósága) olyan volt, hogy ki kellett venni.Mi az az eszkimótesóság?
tenorx
peach
több mint 4 éve
Azt olvasom több helyen, hogy azért lett delayelve az anyag, mert egy jó része (pl on-field dolgok meg a beharangozott Gruden - futó gyerek eszkimótesósága) olyan volt, hogy ki kellett venni.Mi az az eszkimótesóság?
tenorx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Usákoknál ez a szexuális zaklatás téma jóval érzékenyebb téma, mint Európában. Egyik egyetemi tanárom mesélte anno h egy ottani konferencia végén udvariasságból fel akarta segíteni az egyik amerikai kolléganőjére a kabátot, aki közölte vele h csak azért nem jelenti fel szexuális zaklatásért, mert tudja h ő barbár európai.Vannak azért gondok...
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Azt olvasom több helyen, hogy azért lett delayelve az anyag, mert egy jó része (pl on-field dolgok meg a beharangozott Gruden - futó gyerek eszkimótesósága) olyan volt, hogy ki kellett venni.
több mint 4 éve
Usákoknál ez a szexuális zaklatás téma jóval érzékenyebb téma, mint Európában. Egyik egyetemi tanárom mesélte anno h egy ottani konferencia végén udvariasságból fel akarta segíteni az egyik amerikai kolléganőjére a kabátot, aki közölte vele h csak azért nem jelenti fel szexuális zaklatásért, mert tudja h ő barbár európai.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Yawn. Legalább derült volna ki, hogy Snyder dugja a rookie falembereket... 40-es 50-es fasziknak felállt a pöcsük huszonéves, vélhetően baromi csinos lányokra... Melyik részét szánták hírnek?Lehet, hogy ez csak a kezdet, és lesz még több is. Vagy ennyi védhető biztosan a bíróság előtt is, ha perelnek az érintettek. Ezt is figyelembe kell venni.
nexion218
több mint 4 éve
Yawn. Legalább derült volna ki, hogy Snyder dugja a rookie falembereket... 40-es 50-es fasziknak felállt a pöcsük huszonéves, vélhetően baromi csinos lányokra... Melyik részét szánták hírnek?
Szerkesztette: nexion218
több mint 4 éve
A McAfee által beharangozott "BONKERS"-től azért elég messze van, szerintem ilyen kb minden csapatnál történ(he)tJa, még Jay Gruden sincs egyelőre név szerint megemlítve benne. Pedig az előzetes hírek alapján azt hittem, hétvégére már McAddo lesz a Jags OC-je.
Snyder közvetlenül meg se lett vádolva semmivel, 2018-ban a Times meg lehozott már egy durvább sztorit (a félmeztelen costa rica-i fotózásról), az érdekes mód elsikkadt
r.baggio
több mint 4 éve
outline.com/CdyCuUwww.washingtonpost.com/sports/2020/07/16/redskins-sexual-harassment-larry-michael-alex-santos/?arc404=trueegyik keszulekemen sem engedi elolvasni elofizetes nelkul 😕
Beki
winston
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A McAfee által beharangozott "BONKERS"-től azért elég messze van, szerintem ilyen kb minden csapatnál történ(he)tSnyder közvetlenül meg se lett vádolva semmivel, 2018-ban a Times meg lehozott már egy durvább sztorit (a félmeztelen costa rica-i fotózásról), az érdekes mód elsikkadt
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 4 éve
Hát ez kurva meredek.
több mint 4 éve
www.washingtonpost.com/sports/2020/07/16/redskins-sexual-harassment-larry-michael-alex-santos/?arc404=trueegyik keszulekemen sem engedi elolvasni elofizetes nelkul 😕
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
www.washingtonpost.com/sports/2020/07/16/redskins-sexual-harassment-larry-michael-alex-santos/?arc404=true
több mint 4 éve
Washington Post cikk is érdekes
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Má' olyat is olvastam, hogy Rivera lelép 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta