NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
263
35
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Amúgy RR-nak miért vonzóbb a Redskins mint a Browns?Ott nincs Dorsey.
steelwolf
több mint 4 éve
Amúgy RR-nak miért vonzóbb a Redskins mint a Browns?
több mint 4 éve
Vagy minek Russell Wilson, ha lehet egy puntered... #BryanAngerManagment #puntersarepeopletooMinek neked JJ Watt, ha lehet egy Gabberted 😁OLB-ből DE lesz. Csak mondom, a draftja előtti offseasoban szinte végig hozzánk mockolták, mint ideális 4-3 DE(akkori HC: JDR). Végül tényleg 1/16-on ment ki, a mi eredeti helyünkön, csak mi addigra felmentünk Gabbertért. Mindezt 1 helyet JJ Watt előtt...Kerrigan 4-3ban?Mondok újat:Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.nem tudom mikor volt Washingtonban utoljára ilyen felhozatal.
Editke: állítólag O'Connell marad az OC, DC-nek meg a Steve Wilks, John Pagano, Al Holcomb trióból jönne vki.
empty taxi
Amadeus
twitter.com/AdamSchefter/status/1212034935399309312
empty taxi
Amadeus
(Not so) fun fact: Del Rio, az akkori Jags HC épp a klotyón volt, mikor Gene Smith felcserélt Szösziért a Redskinsszel és Gene egyáltalán nem egyeztetett vele az ügyben, kvázi teljes sokk volt a számára... Milyen jó, hogy a jags már nem ilyen diszfunkcionális franchise. Oh wait,,,
iktriad
steelwolf
több mint 4 éve
Minek neked JJ Watt, ha lehet egy Gabberted 😁OLB-ből DE lesz. Csak mondom, a draftja előtti offseasoban szinte végig hozzánk mockolták, mint ideális 4-3 DE(akkori HC: JDR). Végül tényleg 1/16-on ment ki, a mi eredeti helyünkön, csak mi addigra felmentünk Gabbertért. Mindezt 1 helyet JJ Watt előtt...Kerrigan 4-3ban?Mondok újat:Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.nem tudom mikor volt Washingtonban utoljára ilyen felhozatal.
Editke: állítólag O'Connell marad az OC, DC-nek meg a Steve Wilks, John Pagano, Al Holcomb trióból jönne vki.
empty taxi
Amadeus
empty taxi
Amadeus
(Not so) fun fact: Del Rio, az akkori Jags HC épp a klotyón volt, mikor Gene Smith felcserélt Szösziért a Redskinsszel és Gene egyáltalán nem egyeztetett vele az ügyben, kvázi teljes sokk volt a számára... Milyen jó, hogy a jags már nem ilyen diszfunkcionális franchise. Oh wait,,,
iktriad
több mint 4 éve
Jah, pont mondani akartam, hogy Manuskynál bárki jobb lenne...Mondok újat:Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.nem tudom mikor volt Washingtonban utoljára ilyen felhozatal.
empty taxi
Amadeus
empty taxi
Szóval akkor felszállt a füst, welcome on board, RoN!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
OLB-ből DE lesz. Csak mondom, a draftja előtti offseasoban szinte végig hozzánk mockolták, mint ideális 4-3 DE(akkori HC: JDR). Végül tényleg 1/16-on ment ki, a mi eredeti helyünkön, csak mi addigra felmentünk Gabbertért. Mindezt 1 helyet JJ Watt előtt...Kerrigan 4-3ban?Mondok újat:Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.nem tudom mikor volt Washingtonban utoljára ilyen felhozatal.
empty taxi
Amadeus
empty taxi
Amadeus
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Elég komoly upgrade lenne Manuskyhoz képest.Mondok újat:Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.nem tudom mikor volt Washingtonban utoljára ilyen felhozatal.
empty taxi
Amadeus
empty taxi
több mint 4 éve
Rivera és Rio igazi Riverboat duó lenne, minden a Potomac folyó körül forogna, és át lehetne nevezni a csapatot a sokkan jobban hangzó "Potomac river basin Indeginous peoples"-re (azt hiszem Gregg Easterbrook agyszüleménye)
HTTR
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Kerrigan 4-3ban?Mondok újat:Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.nem tudom mikor volt Washingtonban utoljára ilyen felhozatal.
empty taxi
Amadeus
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Mondok újat:Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.nem tudom mikor volt Washingtonban utoljára ilyen felhozatal.
empty taxi
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.nem tudom mikor volt Washingtonban utoljára ilyen felhozatal.
empty taxi
több mint 4 éve
Qrva sok fog azon múlni h kire bízza Rivera Haskins fejlesztését.Editke: állítólag O'Connell marad az OC, DC-nek meg a Steve Wilks, John Pagano, Al Holcomb trióból jönne vki.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Rivera 5 évre érkezett. Hivatalos. Sok sikert nem tudok feltétlenül őszintén kívánni vele 😉 😛jó lesz a védelem, van hozzá alapanyag és agy is most már. Ha Snyder megembereli magát, akkor jól is elsülhet ez a sztori.
dande
több mint 4 éve
Rivera 5 évre érkezett. Hivatalos. Sok sikert nem tudok feltétlenül őszintén kívánni vele 😉 😛
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/AllProAnalytics/status/1211872242348548096
több mint 4 éve
ahogy itt mindenkiSziasztok, ahogy a front office, én is új életet kezdek, így bejelentkeztem ide 😊Igazi divat szurkoló lehetsz! 😂
a csapatnak kinéz egy SB a közeljövőben (LOL) nekem pedig örök boldogság, szóval csak hali
habakukk
steelwolf
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
Sziasztok, ahogy a front office, én is új életet kezdek, így bejelentkeztem ide 😊Igazi divat szurkoló lehetsz! 😂
a csapatnak kinéz egy SB a közeljövőben (LOL) nekem pedig örök boldogság, szóval csak hali
habakukk
több mint 4 éve
Sziasztok, ahogy a front office, én is új életet kezdek, így bejelentkeztem ide 😊Omnem dimittite spem, o vos intrantes!
habakukk
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 4 éve
Sziasztok, ahogy a front office, én is új életet kezdek, így bejelentkeztem ide 😊Na felugrottál a bandwagonra... 😀
habakukk
Üdvözlet! 😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Reméljük 😀😅Sziasztok, ahogy a front office, én is új életet kezdek, így bejelentkeztem ide 😊Megszólalt a próféta 😊 😀 (értsd Ószövetség, Habakuk próféta 😉) üdv.
habakukk
dande
több mint 4 éve
Sziasztok, ahogy a front office, én is új életet kezdek, így bejelentkeztem ide 😊Megszólalt a próféta 😊 😀 (értsd Ószövetség, Habakuk próféta 😉) üdv.
habakukk
több mint 4 éve
Sziasztok, ahogy a front office, én is új életet kezdek, így bejelentkeztem ide 😊üdv néked
habakukk
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
Sziasztok, ahogy a front office, én is új életet kezdek, így bejelentkeztem ide 😊 a csapatnak kinéz egy SB a közeljövőben (LOL) nekem pedig örök boldogság, szóval csak hali
HTTR
több mint 4 éve
😀twitter.com/JovaisG/status/1211666882098614273?s=19
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
twitter.com/HogsHaven/status/1211648641645129729?s=19
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!