Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Round Selection Player Position College1 22 Josh Doctson WR TCU
2 53 Su'a Cravens OLB USC
3 84 Kendall Fuller CB Virginia Tech
4 120 Selection traded to the New Orleans Saints
5 152 Matt Ioannidis DL Temple
6 187 Nate Sudfield QB Indiana
7 232 Steven Daniels LB Boston College
7 242 Keith Marshall RB Georgia
több mint 8 éve
Tomcsik
8 017
Cravens nagyon jó kis playa lesz, egyik kedvencem volt... S/LB hibrid...
több mint 8 éve
Félig.😊 Riley helyett ő volt tavaly év végén és úgy rémlik nem volt szar. 😊 Szóval ez alapján mehet Riley helyére.😊ez most komoly kérdés? 😊ha bemegy Riley helyére, akkor nem lesz senki mellette 😊, leszámítva az ideigazolt 3-4 spec teamer lb-ketWill Compton?
safetynek meg nincs elég sebessége..., belül meg nem tud leválni a blokkokról
sapka
nexion218
sapka
De amúgy ismét nézegetve a highlight-jait, én simán el tudom képzelni egy olyasmi, boxhoz közel játszó strong safety-nek, mint amilyen LaRon Landry volt (illetve kellett volna legyen)...
Ejj, ebbe belenyúltam....😀
twitter.com/Sua_Cravens/status/531915354562240514
Remélem azért nem gondolja komolyan...😒
Szerkesztette: nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
ez most komoly kérdés? 😊ha bemegy Riley helyére, akkor nem lesz senki mellette 😊, leszámítva az ideigazolt 3-4 spec teamer lb-ketWill Compton?
sapka
nexion218
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
ha bemegy Riley helyére, akkor nem lesz senki mellette 😊, leszámítva az ideigazolt 3-4 spec teamer lb-ketWill Compton?
sapka
több mint 8 éve
ha bemegy Riley helyére, akkor nem lesz senki mellette 😊, leszámítva az ideigazolt 3-4 spec teamer lb-ketsafetynek meg nincs elég sebessége..., belül meg nem tud leválni a blokkokról
több mint 8 éve
Bezony, a tavalyi évben szinte végig safety-t játszott!! Culliver meg öregecske és ugye volt agy ACL sérülése is. Lehet a szezon elején játszani sem fog, meg a fizuja is elég borsos. Az se lepne meg, ha kivágnánk hamarosan.SS-nek volt már írva ősz végén ismi az hogy marad 😀, mikor volt az?nekem ez a Cravens pick nem tetszik, agyatlan és nincs posztja az nfl-benDeAngelo marad safety, Cravens meg ILB. Én nagy pártolója vagyok mind3 új embereteknek eddig
Fuller tetszik, ebből a gyerekből még lehet valami... de vazzeg akkor norman-culliver-hall-breeland-stb. hova kinek mikor
sapka
Höri
sapka
Höri
Cravens mehet Riley helyére ILB-be (Riley ugyebár Haslett-nek hála egy iszonyú drága csere...) ill. safety-t is tud játszani, ami nem baj, mert Hall megintcsak öregecske, rajta kívül aki valha kezdő safety volt az talán Ihenacho és annyi.
Engem inkább az érdekelne, hogy hogy lesz ebből 12 pick? 😀
több mint 8 éve
SS-nek volt már írva ősz végén ismi az hogy marad 😀, mikor volt az?nekem ez a Cravens pick nem tetszik, agyatlan és nincs posztja az nfl-benDeAngelo marad safety, Cravens meg ILB. Én nagy pártolója vagyok mind3 új embereteknek eddig
Fuller tetszik, ebből a gyerekből még lehet valami... de vazzeg akkor norman-culliver-hall-breeland-stb. hova kinek mikor
sapka
Höri
sapka
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
DeAngelo marad safety, Cravens meg ILB. Én nagy pártolója vagyok mind3 új embereteknek eddigsajnos én is, ráadásul simán kinézem, hogy a negyedik körben feljebb jöttök az egyik csúszó DL-ért...
Höri
több mint 8 éve
mi az hogy marad 😀, mikor volt az?nekem ez a Cravens pick nem tetszik, agyatlan és nincs posztja az nfl-benDeAngelo marad safety, Cravens meg ILB. Én nagy pártolója vagyok mind3 új embereteknek eddig
sapka
Höri
több mint 8 éve
nekem ez a Cravens pick nem tetszik, agyatlan és nincs posztja az nfl-benDeAngelo marad safety, Cravens meg ILB. Én nagy pártolója vagyok mind3 új embereteknek eddig
sapka
több mint 8 éve
nekem ez a Cravens pick nem tetszik, agyatlan és nincs posztja az nfl-benFuller tetszik, ebből a gyerekből még lehet valami... de vazzeg akkor norman-culliver-hall-breeland-stb. hova kinek mikor
több mint 8 éve
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ráadásul ha Garçon öregszik, akkor DJax is. Meg ugyanúgy le is jár.😊 És ha választani kell, akkor én inkább Garçon-nak adnék még pár évet. 2017-es szezonban Jackson 31 lesz, gondolom elkezd majd lassulni, ami a legnagyobb fegyvere. Jól van ez, én örülök neki. Gondolom Kuzinak meg az ügynökének küldött a FO egy képet, hogy príma WR-t draftoltak. 😀Ez rendesen meglepett, nem Doctsonnal bajom, de nem gondoltam volna h ilyen korán érkezik WR.Érthető mert bpa, masreszt garcon öregszik meg lejar. Es marad djax meg a te-k meg aki kifejlodik.
empty taxi
sapka
több mint 8 éve
Ez rendesen meglepett, nem Doctsonnal bajom, de nem gondoltam volna h ilyen korán érkezik WR.Érthető mert bpa, masreszt garcon öregszik meg lejar. Es marad djax meg a te-k meg aki kifejlodik.
empty taxi
több mint 8 éve
Ez rendesen meglepett, nem Doctsonnal bajom, de nem gondoltam volna h ilyen korán érkezik WR.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve