Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Ezt ismeritek? www.potomacpulse.org/#!The-Ideal-Draft-for-the-Washington-Redskins/c1nni/57216d370cf2a12871babdf0
több mint 8 éve
Culliverről mi híretek van?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
helmet
247
Hány nagy FA szerződést töltenek ki? Ezekből a szerződésekből csak a garantált pénz a lényeg, az meg valami nagyon alacsony volt Clementsnél a 80 misihez képest. Norman se lesz itt 5 évig ilyen pénzért, 50M garantált az kb. azt jelenti, hogy 3 év múlva ilyenkor alacsony dead money-val cut, vagy ha kialakul egy jó kapcsolat közte és a csapat között, akkor átstrukturálás. Ettől függetlenül addig még egy kurva jó CB lehet a Redskinsnek.ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
"2007-ben a 49ers leigazolta a cornerback Nate Clementset, aki 8 éves, $80 milliós szerződést kapott tőlük, ezzel az NFL legjobban fizetett védőjátékosává vált akkor. Clements végül 4 szezont töltött San Franciscóban. A 49ers akkori general managere Scot McCloughan volt, aki most a Josh Normant leigazoló Redskins GM-je..."
ozibozi
Amadeus91
több mint 8 éve
Biztos 😊 A Niners FO-ban dolgozott, de nem GM-ként.lehet, nem ellenőriztem, csak idéztem...ezt most találtam a facsén:Nem McCloughan volt a GM (egy évvel később lett az), a többi stimmel.
"2007-ben a 49ers leigazolta a cornerback Nate Clementset, aki 8 éves, $80 milliós szerződést kapott tőlük, ezzel az NFL legjobban fizetett védőjátékosává vált akkor. Clements végül 4 szezont töltött San Franciscóban. A 49ers akkori general managere Scot McCloughan volt, aki most a Josh Normant leigazoló Redskins GM-je..."
ozibozi
Jakehomer
ozibozi
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
ozibozi
17 226
lehet, nem ellenőriztem, csak idéztem...ezt most találtam a facsén:Nem McCloughan volt a GM (egy évvel később lett az), a többi stimmel.
ozibozi
Jakehomer
több mint 8 éve
ezt most találtam a facsén:Nem McCloughan volt a GM (egy évvel később lett az), a többi stimmel.
ozibozi
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Most már mindegy. 😀Muszáj? 😕Nexion, azt a videót jó lenne ha kitörölnéd... Értem én a viccet ahogy mondják, de nem szeretem. 😀 😉Én sem hinném, csak gondolom erre alapozzák a többiek a párhuzamvonást. 😊 Viszonylag nagy tételben merek fogadni, hogy Norman ki lesz téve a második év után.Ezek a külső hasonlóságok, de nem hiszem hogy McAlkesznek CB fétise lenne két eset miatt majdnem egy évtized különbséggel.Gondolom onnan a párhuzam, hogy McAlkesz a GM, rebuild-ben a csapat, éppen agyonhájpolt CB, aki vaskos szerződést kap, de ezt a szerződést is félúton fel lehet mondani.Ha megerősítésre vágysz az emlékeiddel kapcsolatan pár sorral feljebb le van írva: 8 éves szerződés, 4 év után lapát. 😉 Amúgy nem tudom mi értelme összehasonlítani a két esetet.ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
ozibozi
Amadeus91
gyeek
nexion218
gyeek
nexion218
gyeek
nexion218
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Muszáj? 😕Nexion, azt a videót jó lenne ha kitörölnéd... Értem én a viccet ahogy mondják, de nem szeretem. 😀 😉Én sem hinném, csak gondolom erre alapozzák a többiek a párhuzamvonást. 😊 Viszonylag nagy tételben merek fogadni, hogy Norman ki lesz téve a második év után.Ezek a külső hasonlóságok, de nem hiszem hogy McAlkesznek CB fétise lenne két eset miatt majdnem egy évtized különbséggel.Gondolom onnan a párhuzam, hogy McAlkesz a GM, rebuild-ben a csapat, éppen agyonhájpolt CB, aki vaskos szerződést kap, de ezt a szerződést is félúton fel lehet mondani.Ha megerősítésre vágysz az emlékeiddel kapcsolatan pár sorral feljebb le van írva: 8 éves szerződés, 4 év után lapát. 😉 Amúgy nem tudom mi értelme összehasonlítani a két esetet.ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
ozibozi
Amadeus91
gyeek
nexion218
gyeek
nexion218
gyeek
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Nexion, azt a videót jó lenne ha kitörölnéd... Értem én a viccet ahogy mondják, de nem szeretem. 😀 😉Én sem hinném, csak gondolom erre alapozzák a többiek a párhuzamvonást. 😊 Viszonylag nagy tételben merek fogadni, hogy Norman ki lesz téve a második év után.Ezek a külső hasonlóságok, de nem hiszem hogy McAlkesznek CB fétise lenne két eset miatt majdnem egy évtized különbséggel.Gondolom onnan a párhuzam, hogy McAlkesz a GM, rebuild-ben a csapat, éppen agyonhájpolt CB, aki vaskos szerződést kap, de ezt a szerződést is félúton fel lehet mondani.Ha megerősítésre vágysz az emlékeiddel kapcsolatan pár sorral feljebb le van írva: 8 éves szerződés, 4 év után lapát. 😉 Amúgy nem tudom mi értelme összehasonlítani a két esetet.ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
ozibozi
Amadeus91
gyeek
nexion218
gyeek
nexion218
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Én sem hinném, csak gondolom erre alapozzák a többiek a párhuzamvonást. 😊 Viszonylag nagy tételben merek fogadni, hogy Norman ki lesz téve a második év után.Ezek a külső hasonlóságok, de nem hiszem hogy McAlkesznek CB fétise lenne két eset miatt majdnem egy évtized különbséggel.Gondolom onnan a párhuzam, hogy McAlkesz a GM, rebuild-ben a csapat, éppen agyonhájpolt CB, aki vaskos szerződést kap, de ezt a szerződést is félúton fel lehet mondani.Ha megerősítésre vágysz az emlékeiddel kapcsolatan pár sorral feljebb le van írva: 8 éves szerződés, 4 év után lapát. 😉 Amúgy nem tudom mi értelme összehasonlítani a két esetet.ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
ozibozi
Amadeus91
gyeek
nexion218
gyeek
több mint 8 éve
Ezek a külső hasonlóságok, de nem hiszem hogy McAlkesznek CB fétise lenne két eset miatt majdnem egy évtized különbséggel.Gondolom onnan a párhuzam, hogy McAlkesz a GM, rebuild-ben a csapat, éppen agyonhájpolt CB, aki vaskos szerződést kap, de ezt a szerződést is félúton fel lehet mondani.Ha megerősítésre vágysz az emlékeiddel kapcsolatan pár sorral feljebb le van írva: 8 éves szerződés, 4 év után lapát. 😉 Amúgy nem tudom mi értelme összehasonlítani a két esetet.ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
ozibozi
Amadeus91
gyeek
nexion218
több mint 8 éve
Gondolom onnan a párhuzam, hogy McAlkesz a GM, rebuild-ben a csapat, éppen agyonhájpolt CB, aki vaskos szerződést kap, de ezt a szerződést is félúton fel lehet mondani.Ha megerősítésre vágysz az emlékeiddel kapcsolatan pár sorral feljebb le van írva: 8 éves szerződés, 4 év után lapát. 😉 Amúgy nem tudom mi értelme összehasonlítani a két esetet.ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
ozibozi
Amadeus91
gyeek
több mint 8 éve
Ha megerősítésre vágysz az emlékeiddel kapcsolatan pár sorral feljebb le van írva: 8 éves szerződés, 4 év után lapát. 😉 Amúgy nem tudom mi értelme összehasonlítani a két esetet.ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
ozibozi
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
ezt most találtam a facsén:És Clements is, hogy megérte. Emlékeim szerint nem töltötte ki a szerződését.
ozibozi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Yapp, egyről beszélünk.😊 Csak én az adott évi cap hit-et írtam be, ami a signing bonus esetén - ha jól értem - 15/5=3 millió évente. De ezek szerint a teljes összeget megkapja aláíráskor a playa?Igen, azért signing bonus, aláíráskor megkapja, csak a caphit szétoszlik a szerződés teljes hosszára.
nexion218
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
ozibozi
17 226
ezt most találtam a facsén:"2007-ben a 49ers leigazolta a cornerback Nate Clementset, aki 8 éves, $80 milliós szerződést kapott tőlük, ezzel az NFL legjobban fizetett védőjátékosává vált akkor. Clements végül 4 szezont töltött San Franciscóban. A 49ers akkori general managere Scot McCloughan volt, aki most a Josh Normant leigazoló Redskins GM-je..."
több mint 8 éve
Yapp, egyről beszélünk.😊 Csak én az adott évi cap hit-et írtam be, ami a signing bonus esetén - ha jól értem - 15/5=3 millió évente. De ezek szerint a teljes összeget megkapja aláíráskor a playa?"Per a source with knowledge of the deal, Norman will receive a $15 million signing bonus along with $36.5 million fully guaranteed, earned over the first two years. While that’s not $50 million (duh), it’s a great payout for a deal signed on April 22."Ahogy mondod. Nagyon meglepne, ha Alkesz ilyen Snyder/Cerrato deal-t kötött volna... Meg sztem a nagyja a pénznek signing bonus. Na jó, nem a nagyja, de 15 millió.Ne legyen igazam, de az én szerény meglátásom szerint, egy olyan játékossal, aki 28 éves, lassan 29 lesz, egy 5 éves 75 millió-s szerződést kötni, nem valami megfontolt döntés volt..Évi 15 milliós fizuval, rohadt nagyot kaszál, de azt 100%-ra veszem hogy ő nem fog itt maradni 33 éves koráig, ugyebár addig szól a szerződés hivatalosan. Kicsit meggondolatlan volt a Redskinstől, de ezt majd meglátjuk amikor látjuk a pályán. Várom a válaszokat..😊 Beszéljük ki ezt rongyosra..😀Nem tudom, hogy épül fel pontosan a szerződése, hogy osztották el a pénzt, mennyi a teljes garantált, de nem feltétlenül baj, ha nem tölti ki mind az 5 évet. Ezek a nagy kontraktusok inkább a játékosok lelkibékéjét szolgálják, a szerződések vége felé simán ki lehet vágni őket kevés DM-el.
Coolearie
balintbaba
Íme:
realredskins.com/2016/04/23/details-of-normans-contract-reveal-some-exit-ramps-for-the-redskins/
Első évi cap hit 8 misi (5 misi fizu+3 misi signing bonus), második évben 16,5 misi, teljesen garantált. A harmadik évben ki lehet végni, de az 9 misi dead money-t eredményez, az utsó két évre pedig nincs garantált pénz.
Nem értek hozzá, de nem olyan szörnyű ez... 2 év után vagy kivágjuk vagy újratárgyaljuk. És ha jól értem, akkor pont akkor van az első lehetőség kivágni, amikor Breeland-nek is esedékes egy hosszabbítás. Ki van ez tanálva.😊
nexion218
profootballtalk.nbcsports.com/2016/04/23/josh-norman-gets-36-5-million-fully-guaranteed-at-signing/
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
"Per a source with knowledge of the deal, Norman will receive a $15 million signing bonus along with $36.5 million fully guaranteed, earned over the first two years. While that’s not $50 million (duh), it’s a great payout for a deal signed on April 22."Ahogy mondod. Nagyon meglepne, ha Alkesz ilyen Snyder/Cerrato deal-t kötött volna... Meg sztem a nagyja a pénznek signing bonus. Na jó, nem a nagyja, de 15 millió.Ne legyen igazam, de az én szerény meglátásom szerint, egy olyan játékossal, aki 28 éves, lassan 29 lesz, egy 5 éves 75 millió-s szerződést kötni, nem valami megfontolt döntés volt..Évi 15 milliós fizuval, rohadt nagyot kaszál, de azt 100%-ra veszem hogy ő nem fog itt maradni 33 éves koráig, ugyebár addig szól a szerződés hivatalosan. Kicsit meggondolatlan volt a Redskinstől, de ezt majd meglátjuk amikor látjuk a pályán. Várom a válaszokat..😊 Beszéljük ki ezt rongyosra..😀Nem tudom, hogy épül fel pontosan a szerződése, hogy osztották el a pénzt, mennyi a teljes garantált, de nem feltétlenül baj, ha nem tölti ki mind az 5 évet. Ezek a nagy kontraktusok inkább a játékosok lelkibékéjét szolgálják, a szerződések vége felé simán ki lehet vágni őket kevés DM-el.
Coolearie
balintbaba
Íme:
realredskins.com/2016/04/23/details-of-normans-contract-reveal-some-exit-ramps-for-the-redskins/
Első évi cap hit 8 misi (5 misi fizu+3 misi signing bonus), második évben 16,5 misi, teljesen garantált. A harmadik évben ki lehet végni, de az 9 misi dead money-t eredményez, az utsó két évre pedig nincs garantált pénz.
Nem értek hozzá, de nem olyan szörnyű ez... 2 év után vagy kivágjuk vagy újratárgyaljuk. És ha jól értem, akkor pont akkor van az első lehetőség kivágni, amikor Breeland-nek is esedékes egy hosszabbítás. Ki van ez tanálva.😊
nexion218
profootballtalk.nbcsports.com/2016/04/23/josh-norman-gets-36-5-million-fully-guaranteed-at-signing/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Ugyanmár... Mindenki látta, hogy OBJ-ben harántfekvísben vót a Csenge oszt a bézbózütővel úgy megverték, hogy intenzív kórházba kerűt.! 😀Shit 😊 Csak arra gondoltam, hogy az állítólagos fenyegetésnél az egy practice squad cb-nél volt az ütő. Óriási BS volt az egész a NY-i média részéről persze. Mindenesetre jó móka lesz a Skins-Giants meccseket nézni idén 😊Just sayin'...😉 😛Josh Norman jött látogatóba. Ha másból nem is, de bézbózból még jók is lehetünk, ha ittmarad...😀Még abban se biztos, nem ő lengette a baseballütőt 😊
nexion218
Jakehomer
thebiglead.com/2015/12/21/josh-norman-odell-beckham-baseball-bat-video/
nexion218
Norman lehet, hogy nem egy Revis, de nem is lesz Big Al, abban biztos vagyok.
Jakehomer
több mint 8 éve
Ahogy mondod. Nagyon meglepne, ha Alkesz ilyen Snyder/Cerrato deal-t kötött volna... Meg sztem a nagyja a pénznek signing bonus. Na jó, nem a nagyja, de 15 millió.Ne legyen igazam, de az én szerény meglátásom szerint, egy olyan játékossal, aki 28 éves, lassan 29 lesz, egy 5 éves 75 millió-s szerződést kötni, nem valami megfontolt döntés volt..Évi 15 milliós fizuval, rohadt nagyot kaszál, de azt 100%-ra veszem hogy ő nem fog itt maradni 33 éves koráig, ugyebár addig szól a szerződés hivatalosan. Kicsit meggondolatlan volt a Redskinstől, de ezt majd meglátjuk amikor látjuk a pályán. Várom a válaszokat..😊 Beszéljük ki ezt rongyosra..😀Nem tudom, hogy épül fel pontosan a szerződése, hogy osztották el a pénzt, mennyi a teljes garantált, de nem feltétlenül baj, ha nem tölti ki mind az 5 évet. Ezek a nagy kontraktusok inkább a játékosok lelkibékéjét szolgálják, a szerződések vége felé simán ki lehet vágni őket kevés DM-el.
Coolearie
balintbaba
Íme:
Szerkesztette: nexion218
több mint 8 éve
Shit 😊 Csak arra gondoltam, hogy az állítólagos fenyegetésnél az egy practice squad cb-nél volt az ütő. Óriási BS volt az egész a NY-i média részéről persze. Mindenesetre jó móka lesz a Skins-Giants meccseket nézni idén 😊Just sayin'...😉 😛Josh Norman jött látogatóba. Ha másból nem is, de bézbózból még jók is lehetünk, ha ittmarad...😀Még abban se biztos, nem ő lengette a baseballütőt 😊
nexion218
Jakehomer
thebiglead.com/2015/12/21/josh-norman-odell-beckham-baseball-bat-video/
nexion218
Norman lehet, hogy nem egy Revis, de nem is lesz Big Al, abban biztos vagyok.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ne legyen igazam, de az én szerény meglátásom szerint, egy olyan játékossal, aki 28 éves, lassan 29 lesz, egy 5 éves 75 millió-s szerződést kötni, nem valami megfontolt döntés volt..Évi 15 milliós fizuval, rohadt nagyot kaszál, de azt 100%-ra veszem hogy ő nem fog itt maradni 33 éves koráig, ugyebár addig szól a szerződés hivatalosan. Kicsit meggondolatlan volt a Redskinstől, de ezt majd meglátjuk amikor látjuk a pályán. Várom a válaszokat..😊 Beszéljük ki ezt rongyosra..😀Nem tudom, hogy épül fel pontosan a szerződése, hogy osztották el a pénzt, mennyi a teljes garantált, de nem feltétlenül baj, ha nem tölti ki mind az 5 évet. Ezek a nagy kontraktusok inkább a játékosok lelkibékéjét szolgálják, a szerződések vége felé simán ki lehet vágni őket kevés DM-el.
Coolearie
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Ne legyen igazam, de az én szerény meglátásom szerint, egy olyan játékossal, aki 28 éves, lassan 29 lesz, egy 5 éves 75 millió-s szerződést kötni, nem valami megfontolt döntés volt..Évi 15 milliós fizuval, rohadt nagyot kaszál, de azt 100%-ra veszem hogy ő nem fog itt maradni 33 éves koráig, ugyebár addig szól a szerződés hivatalosan. Kicsit meggondolatlan volt a Redskinstől, de ezt majd meglátjuk amikor látjuk a pályán. Várom a válaszokat..😊 Beszéljük ki ezt rongyosra..😀
több mint 8 éve
OBJ vs Norman fight begins again 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Sztem jól jártatok vele, kellőképp motivált, mégha kicsit agyas is, és nagy egóval van ellátva, sztem idén is top5 CB lesz, azoknak pedig a jelenlegi caphelyzet mellett ennyit kell fizetni.Dec 19 MNF, illetve két meccs a Giants ellen, jó csörték lesznek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.