Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 10 éve
Összességében Cousins jó volt? Tényleg? Lófaszt. Game manager volt. Mintha Rexy-t láttam volna fiatalabb kiadásban. Mondjuk ez nem feltétlenül az ő sara, ez igaz. De ha a következő meccse is ilyen lesz, Gruden felkötheti a gatyát....
több mint 10 éve
Majd kíváncsi leszek a statokra, de megint kb. ott ment el, hogy nem tudunk hátrányban játszani. Erőltetett hosszú passzok (talán egész meccsen nem volt, csakegy DeSean-nak), futás nulla és persze szinte a megjósolható INT. Nem feltétlen Cousins miatt, hanem az erőltetett passzjáték miatt, ami viszont Gruden Jr. sara. Ettől függetlenül sajnos 3-4 INT is lehetett volna belőle, amiaz összességében szerintem jó Cousins-ra nem vet jó fényt...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
előzetesen egyáltalán nem!arra volt jó a meccs hogy felbaszott, nüanszokon múlottTedd a szívedre a kezed. Mást vártál?
2 elejtett int, szerintem a fumble returnt elnézte a bíró
a második kuzin int is kissé véleményes (de ez már csak hab a tortán)
második félidőt sokkal jobban kellett volna levideózni, az elsőben meg ha ennyire domináns a játék akkor nem 3 pont előnyt csinálni csak
sapka
apeszos
de az első félidő után igen!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
arra volt jó a meccs hogy felbaszott, nüanszokon múlottTedd a szívedre a kezed. Mást vártál?
2 elejtett int, szerintem a fumble returnt elnézte a bíró
második félidőt sokkal jobban kellett volna levideózni, az elsőben meg ha ennyire domináns a játék akkor nem 3 pont előnyt csinálni csak
sapka
több mint 10 éve
arra volt jó a meccs hogy felbaszott, nüanszokon múlott2 elejtett int, szerintem a fumble returnt elnézte a bíró
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Redskins twitter oldalán milyen jó képek vannak, illetve milyen jó kis videók vannak. Tetszik !!
több mint 10 éve
megy az alázás ezerrel... ez már nagyon nem érthető.
több mint 10 éve
Redskins declared QB Robert Griffin III, WR Rashad Ross, LB Jackson Jeffcoat, OG Spencer Long, OT Tom Compton, TE Anthony McCoy and OT Arie Kouandjio inactive for Week 1 against the Dolphins.The Redskins reportedly had RGIII running with the scout team as a safety this week.
az komoly 😀
több mint 10 éve
RG hivatalosan is "the third" lett...😀Azért Griffinről sok mindent el lehet mondani, de hogy McCoy jobb lenne nála... Még Cousins se, ha nagyon megnézzük. Ebből még botrány lesz, és nem is kell hozzá sok, csak egy max két rossz meccs. És az nálunk koránt sem valószínűtlen.
www.csnmidatlantic.com/redskinsblog/redskins-designate-backup-order-quarterback
www.nfl.com/news/story/0ap3000000528397/article/colt-mccoy-to-be-redskins-no-2-qb-vs-dolphins
nexion218
több mint 10 éve
RG hivatalosan is "the third" lett...😀www.csnmidatlantic.com/redskinsblog/redskins-designate-backup-order-quarterback
Szerkesztette: nexion218
több mint 10 éve
Hülyéskedsz? Kurvajóóóóó!😀Week 1 Depth ChartRobert Griffin the Third? Jó ez elég szar szóvicc volt, de nem tudtam kihagyni😀
apeszos
TheBerzerker
több mint 10 éve
Week 1 Depth ChartRobert Griffin the Third? Jó ez elég szar szóvicc volt, de nem tudtam kihagyni😀
apeszos
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Pedig pont nálatok volt Olawale mielőtt elvitte az Oakland. | Mondjuk ő posztot váltott. |Világos a scout team, de hogy az 53as keretben levő játékosuk miért nem jó arra azt nem értem. Mindegy, nem vagyok edzői lángelme, csak nem láttam FB-t practice squadban... sok éve. (:Csak nekem tűnt fel, hogy mi a frászt keres egy fullback a practice squadban?Scout teambe jòl jönha olyan csapat ellen készūlnek.
gyeek
Höri
gyeek
több mint 10 éve
Pedik van most Zordich jut hirtelen eszembe, Pántera tavlyi PSVilágos a scout team, de hogy az 53as keretben levő játékosuk miért nem jó arra azt nem értem. Mindegy, nem vagyok edzői lángelme, csak nem láttam FB-t practice squadban... sok éve. (:Csak nekem tűnt fel, hogy mi a frászt keres egy fullback a practice squadban?Scout teambe jòl jönha olyan csapat ellen készūlnek.
gyeek
Höri
gyeek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
igen, de most +2 fős a practice squadVilágos a scout team, de hogy az 53as keretben levő játékosuk miért nem jó arra azt nem értem. Mindegy, nem vagyok edzői lángelme, csak nem láttam FB-t practice squadban... sok éve. (:Csak nekem tűnt fel, hogy mi a frászt keres egy fullback a practice squadban?Scout teambe jòl jönha olyan csapat ellen készūlnek.
gyeek
Höri
gyeek
szerintem fogsz látni mostanában többet is
több mint 10 éve
Világos a scout team, de hogy az 53as keretben levő játékosuk miért nem jó arra azt nem értem. Mindegy, nem vagyok edzői lángelme, csak nem láttam FB-t practice squadban... sok éve. (:Csak nekem tűnt fel, hogy mi a frászt keres egy fullback a practice squadban?Scout teambe jòl jönha olyan csapat ellen készūlnek.
gyeek
Höri
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Csak nekem tűnt fel, hogy mi a frászt keres egy fullback a practice squadban?Scout teambe jòl jönha olyan csapat ellen készūlnek.
gyeek
több mint 10 éve
Csak nekem tűnt fel, hogy mi a frászt keres egy fullback a practice squadban?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Cofield és Plummer szerintem nem olyan rossz
több mint 10 éve
Na akkó fussunk neki mégegyszerPractice squad
-- Ray Agnew III FB
45 Houston Bates OLB
69 Takoby Cofield T
95 Corey Crawford DE
-- Ryan Delaire OLB
47 Quinton Dunbar CB
87 Je'Ron Hamm TE
40 Terrance Plummer ILB
37 Trey Williams RB
több mint 10 éve
The Redskins have added linebacker Ryan Delaire and fullback Ray Agnew.
több mint 10 éve
Redskins Fan Trying To Sell RG3 On Craigslist For Anythingwww.totalprosports.com/2015/09/07/redskins-fan-trying-to-sell-rg3-on-craigslist-for-anything/?utm_source=facebook&utm_medium=fbpages&utm_campaign=fb
több mint 10 éve
Ez volt már?www.csnmidatlantic.com/redskinsblog/report-neurologist-resigns-one-week-after-reversing-rg3s-clearance
Mekkora sunyítás mehetett már a háttérben??? 😀