Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 10 éve
mi a fasz ez hogy Cousins 50x passzol egy meccset, futni meg 15x futunk...És ebben az a durva, hogy 15-6-tal fordultunk félidőben. Mondjuk minden jóindulatom és szimpátiám ellenére se tudom azt mondani, hogy a 2 INT nem az ő hibája... El se kellett volna dobnia azokat a labdákat, főleg a másodikat. De a higgadtabb döntéshozatal tanulható, a többivel nincs nála nagy baj szerintem. Ebben tudna a stáb meg a csapat többi része segíteni, hogy a futással terhet vesz le róla. Más, sokkal jobb irányítók is adnak el egy meccsen két labdát, nem is ez a nagy baj, hanem addig erőltetik a 40-50 passzos meccseket (és vele együtt a következményes INT-eket, mert lássuk be, 50 kísérletből még Brady is jó eséllyel talál ellenfelet és Cousins a közelében sincs Tom-nak), hogy a média teljesen lenullázza majd az önbizalmát és azzal együtt a játékát.
ezek hülyék
sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
mi a fasz ez hogy Cousins 50x passzol egy meccset, futni meg 15x futunk...ezek hülyék
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Szerintem hagyjuk a fenébe a kínlódást, innentől ne győzzünk (menni fog), húzzuk be az 1/1-et, hozzuk el a QB class legjobbját, oszt jövőre hátha.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 10 éve
Szoktam.akkor jól tettem, hogy nem áldoztam be az éjszakát egy 12 órás műszak előtt??Inkább templomba járjál
Egyáltalán, megnézzem este??? 😊
agent
sutianap
Braves on the warpath!!!

több mint 10 éve
Randle TD-jénél a Breeland nagyon elnézte... szerintem kicsit jobban odafigyel és kivédekezi...... de hogy a futás nem megy nálatok az meg nagyon meglepő... első két meccsen Morris, Jones is 100 yard felett zárt most ketten nem futottak összesen 60 yardot...Ha Cousinsnak meccsenként 50x kell passzolni, akkor ott nem lesz sok futás...
ThundersNFL
több mint 10 éve
Randle TD-jénél a Breeland nagyon elnézte... szerintem kicsit jobban odafigyel és kivédekezi...... de hogy a futás nem megy nálatok az meg nagyon meglepő... első két meccsen Morris, Jones is 100 yard felett zárt most ketten nem futottak összesen 60 yardot...Talán mert Gruden balfasz volt. Az előző meccsen alig volt futás középen. Most meg mániákusan át akarta tolni a falon őket.
ThundersNFL
több mint 10 éve
Randle TD-jénél a Breeland nagyon elnézte... szerintem kicsit jobban odafigyel és kivédekezi...... de hogy a futás nem megy nálatok az meg nagyon meglepő... első két meccsen Morris, Jones is 100 yard felett zárt most ketten nem futottak összesen 60 yardot...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
akkor jól tettem, hogy nem áldoztam be az éjszakát egy 12 órás műszak előtt??Inkább templomba járjál
Egyáltalán, megnézzem este??? 😊
agent

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
akkor jól tettem, hogy nem áldoztam be az éjszakát egy 12 órás műszak előtt??Egyáltalán, megnézzem este??? 😊
Braves on the warpath!!!

több mint 10 éve
erre csak egy szó: szánalmas...
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Matt Jones Voted FedEx Ground Player Of The Week 2 !! Jó hír, Gratula !Szerintem egy nagyon jó írás ! www.sbnation.com/2015/9/24/9389909/alfred-morris-matt-jones-washington-offense-nfl-week-3
Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
Mindenéppen megnézem a Giants elleni meccset ma/holnap, a kedvencem volt az idei classból. Remélem sikeres pályafutása lesz, és annak is örültem, hogy végül a fővárosba draftolták.Scherff eddig hogy muzsikál? Mennyire megy neki a G poszt?Kimondottan kellemes meglepetés! Mondjuk az egész O-line az...
alatriste
nexion218
Hajrá hajnalban!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Scherff eddig hogy muzsikál? Mennyire megy neki a G poszt?Kimondottan kellemes meglepetés! Mondjuk az egész O-line az...
alatriste
több mint 10 éve
Scherff eddig hogy muzsikál? Mennyire megy neki a G poszt?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ahogy elnézem, a Törpök injury reportja kedvezni látszik nekünk... DRC, Cruz, Kuhn és valszeg Flowers is out... Csak tudni kéne élni a lehetőséggel=kikapunk...😀😀😀😀😀
több mint 10 éve
elküldöm pm-ben, hogy melyik címre írj emailtna. akkor nem kő?Oké, jöhet. Köszönöm. Csak erre az egy meccsre.
slowmotion
apeszos
több mint 10 éve
Mijezamelegségamitérzek?Hát riválisok egymás között. NFC East...
sutianap
több mint 10 éve
na. akkor nem kő?Oké, jöhet. Köszönöm. Csak erre az egy meccsre.
slowmotion
több mint 10 éve
Mijezamelegségamitérzek?lassan kezdődik a fűtési szezon
sutianap
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Mijezamelegségamitérzek?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
na. akkor nem kő?
több mint 10 éve
Már dolgozom rajta... 😀 😀jó, akkor már csak egy Giants-es munkatárs kell, és el vagy látvaNem röhög: Eagles..és ő milyen fan? 😊nem köszi. biztos nem élnék vele vissza, Romo felgyógyulására esküszöm.... 😛 😀 De tényleg...Amúgy a főnökömnek is van, azt mondta odaadja ha nem ütköznek a meccseink...mondanám, hogy megadom az adatokat, aztán legfeljebb a betyárbecsületben bízom, ...a game pass tudja ezt, de gondolom olcsobb megoldasra gondoltal.Na igen.
Joey
apeszos
slowmotion
apeszos
slowmotion
apeszos
slowmotion
több mint 10 éve
jó, akkor már csak egy Giants-es munkatárs kell, és el vagy látvaNem röhög: Eagles..és ő milyen fan? 😊nem köszi. biztos nem élnék vele vissza, Romo felgyógyulására esküszöm.... 😛 😀 De tényleg...Amúgy a főnökömnek is van, azt mondta odaadja ha nem ütköznek a meccseink...mondanám, hogy megadom az adatokat, aztán legfeljebb a betyárbecsületben bízom, ...a game pass tudja ezt, de gondolom olcsobb megoldasra gondoltal.Na igen.
Joey
apeszos
slowmotion
apeszos
slowmotion
apeszos
több mint 10 éve
Nem röhög: Eagles..és ő milyen fan? 😊nem köszi. biztos nem élnék vele vissza, Romo felgyógyulására esküszöm.... 😛 😀 De tényleg...Amúgy a főnökömnek is van, azt mondta odaadja ha nem ütköznek a meccseink...mondanám, hogy megadom az adatokat, aztán legfeljebb a betyárbecsületben bízom, ...a game pass tudja ezt, de gondolom olcsobb megoldasra gondoltal.Na igen.
Joey
apeszos
slowmotion
apeszos
slowmotion
több mint 10 éve
és ő milyen fan? 😊nem köszi. biztos nem élnék vele vissza, Romo felgyógyulására esküszöm.... 😛 😀 De tényleg...Amúgy a főnökömnek is van, azt mondta odaadja ha nem ütköznek a meccseink...mondanám, hogy megadom az adatokat, aztán legfeljebb a betyárbecsületben bízom, ...a game pass tudja ezt, de gondolom olcsobb megoldasra gondoltal.Na igen.
Joey
apeszos
slowmotion
apeszos