NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem is a HC-ról van szó elsősorban. Hanem a fiáról. Azt látom, hogy Shanny tekintélyelvét szeretné követni, csakhogy neki még nincs olyan. Az meg milyen má' hogy ha valami nem úgy megy akkor megmondalak apunak? Abban, hogy kikezdték D-Mac-et, abban vastagon benne volt. Vajon miért akarja egy ilyen fiatal OC átformálni a 12. évét az NFL-ben taposó veterán franchise QB-t?Nézőpont kérdése...de sztem gyakorlatilag a fal hulladék volt(elkezdtétek foltozni) futótok sem nagyon volt(nézd meg tavaly Portis évét ...ok gyorsan kiszállt de addig sem volt meggyőző....meg ,hogy milyen kapkodás ment ezzel kapcsolatban az offseasonban),WR-eket is cserélni kellett..és QB-val is szarul álltatok.(és ez csak az O#).Nem tudom,hogy lehet ezt 1 offseason alatt rendbe tenni.DE tényleg nem kötekedni jöttem ide csak azért,hogy szóvá tegyem,hogy korai lenne még a HC elzavarása.GreengoNagyon kikezdtétek Shannyékat!Sztem nem lehet 1 év alatt szarból várat építeni.Mondjuk ha jövő ilyenkor is ez a helyzet akkor már jogos...de sztem várjatok még a Shanny takaroggggyyyy(!) szöveggel.Greengotessék??????? szarból?, miről is beszélünk?, egy O fal hiányzott ami nagyjából megoldódott és egy másik QB Campbell helyett/vagy egy jó playbook neki és mellé adott volt egy kiváló 4-3as védelem
az O részét szépen rendbetették, vagyis elkezdték de oda is képesek voltak lyukakat generálni ahol eddig nem voltak 😐sapka
több mint 14 éve
Wade Phillips neve máris felmerült mint DC. :/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Nézőpont kérdése...de sztem gyakorlatilag a fal hulladék volt(elkezdtétek foltozni) futótok sem nagyon volt(nézd meg tavaly Portis évét ...ok gyorsan kiszállt de addig sem volt meggyőző....meg ,hogy milyen kapkodás ment ezzel kapcsolatban az offseasonban),WR-eket is cserélni kellett..és QB-val is szarul álltatok.(és ez csak az O#).Nem tudom,hogy lehet ezt 1 offseason alatt rendbe tenni.DE tényleg nem kötekedni jöttem ide csak azért,hogy szóvá tegyem,hogy korai lenne még a HC elzavarása.Nagyon kikezdtétek Shannyékat!Sztem nem lehet 1 év alatt szarból várat építeni.Mondjuk ha jövő ilyenkor is ez a helyzet akkor már jogos...de sztem várjatok még a Shanny takaroggggyyyy(!) szöveggel.Greengotessék??????? szarból?, miről is beszélünk?, egy O fal hiányzott ami nagyjából megoldódott és egy másik QB Campbell helyett/vagy egy jó playbook neki és mellé adott volt egy kiváló 4-3as védelem
az O részét szépen rendbetették, vagyis elkezdték de oda is képesek voltak lyukakat generálni ahol eddig nem voltak 😐sapka
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nagyon kikezdtétek Shannyékat!Sztem nem lehet 1 év alatt szarból várat építeni.Mondjuk ha jövő ilyenkor is ez a helyzet akkor már jogos...de sztem várjatok még a Shanny takaroggggyyyy(!) szöveggel.Greengotessék??????? szarból?, miről is beszélünk?, egy O fal hiányzott ami nagyjából megoldódott és egy másik QB Campbell helyett/vagy egy jó playbook neki és mellé adott volt egy kiváló 4-3as védelem
az O részét szépen rendbetették, vagyis elkezdték de oda is képesek voltak lyukakat generálni ahol eddig nem voltak 😐
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Nagyon kikezdtétek Shannyékat!Sztem nem lehet 1 év alatt szarból várat építeni.Mondjuk ha jövő ilyenkor is ez a helyzet akkor már jogos...de sztem várjatok még a Shanny takaroggggyyyy(!) szöveggel.igazából nem is terveztem/zem hogy vegyek ilyen könyvet, úgy tudom főként a történetiségről szól és sok képpel, ezek annyira kimondottan ennyiért nem kötnek leEbben van valami.... Mármint az árban. Most elbizonytalanítottál... Meggondolom...
--
basszus lehet örülnék ha nem hosszabbítanánk Mcnabbel, és lenne helyette egy életképes alternatívasapka
Szerintem jelenleg jó McNabb. Ki lenne jó alternatíva? Nézd meg kik kellettek neki. Rexy meg Beck. Uhhhh.
Jobb lenne az O#-t erősíteni...apeszos
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
igazából nem is terveztem/zem hogy vegyek ilyen könyvet, úgy tudom főként a történetiségről szól és sok képpel, ezek annyira kimondottan ennyiért nem kötnek leEbben van valami.... Mármint az árban. Most elbizonytalanítottál... Meggondolom...
--
basszus lehet örülnék ha nem hosszabbítanánk Mcnabbel, és lenne helyette egy életképes alternatívasapka
Szerintem jelenleg jó McNabb. Ki lenne jó alternatíva? Nézd meg kik kellettek neki. Rexy meg Beck. Uhhhh.
Jobb lenne az O#-t erősíteni...
több mint 14 éve
Nem csak az övé.... Lassan kezdek paranoiás lenni.....Azért mégsem olyan tuti az a McNabb szerződés.... RedskinsfanapeszosLegalábbis McNabb részéről 😊
Eggyel kevesebb indok, hogy rajtunk röhögjön mindenki /mondjuk ez agent T vesszőparipája/ 😀Bjoca
apeszos, jó az új melled 😂 agent TUgye? Ez legalább mutat valamit...
több mint 14 éve
áhh ez megborított, iktriad posztolta viccekbe de hátha valaki még nemhttp://www.bangcartoon.com/2010/2minute_warning.htm
zseniális
több mint 14 éve
igazából nem is terveztem/zem hogy vegyek ilyen könyvet, úgy tudom főként a történetiségről szól és sok képpel, ezek annyira kimondottan ennyiért nem kötnek leMegyek. Könyvet én sem vettem még, nem engedhettem meg magamnak. Majd ott.Sapka, mész szombaton Ricsiékhez az Árkádba?apeszosmenjek és burítsam rájuk az asztalt? 😀 , hátha befenyítik Hollait?
(nem vettem könyvet)
esetleg te mész?sapka
Tényleg. Lehozhatnák nekem azt a ....... szóval a szakértőt.apeszos
--
basszus lehet örülnék ha nem hosszabbítanánk Mcnabbel, és lenne helyette egy életképes alternatíva
több mint 14 éve
apeszos, jó az új melled. 😂
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Azért mégsem olyan tuti az a McNabb szerződés.... RedskinsfanapeszosLegalábbis McNabb részéről 😊
Eggyel kevesebb indok, hogy rajtunk röhögjön mindenki /mondjuk ez agent T vesszőparipája/ 😀
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Megyek. Könyvet én sem vettem még, nem engedhettem meg magamnak. Majd ott.Sapka, mész szombaton Ricsiékhez az Árkádba?apeszosmenjek és burítsam rájuk az asztalt? 😀 , hátha befenyítik Hollait?
(nem vettem könyvet)
esetleg te mész?sapka
Tényleg. Lehozhatnák nekem azt a ....... szóval a szakértőt.
több mint 14 éve
Sapka, mész szombaton Ricsiékhez az Árkádba?apeszosmenjek és burítsam rájuk az asztalt? 😀 , hátha befenyítik Hollait?
(nem vettem könyvet)
esetleg te mész?
több mint 14 éve
Dedikálás...Sapka, mész szombaton Ricsiékhez az Árkádba?apeszosmiért mi lesz ott?eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Sapka, mész szombaton Ricsiékhez az Árkádba?apeszosmiért mi lesz ott?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Sapka, mész szombaton Ricsiékhez az Árkádba?
több mint 14 éve
Azért mégsem olyan tuti az a McNabb szerződés.... Redskinsfan
több mint 14 éve
Én is bizakodó vagyok.egész jól működött az offense...apeszoslehet nevetni fog a nagyérdemű, de szerintem a defense is 😀 , ha mindig félrenézünk mikor kapunk egy Td, akkor egészen bíztató volt a teljesítmény, és a Vick-féle one day wondert is leszámítjuk 😊, teljesen bizakodó vagyok a Titans ellen.tényleg.sapka
A hosszabbításos győzelemre szavaztam a fanoldalon, mert azért elég necces kis mérkőzés lesz szerintem.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
egész jól működött az offense...apeszoslehet nevetni fog a nagyérdemű, de szerintem a defense is 😀 , ha mindig félrenézünk mikor kapunk egy Td, akkor egészen bíztató volt a teljesítmény, és a Vick-féle one day wondert is leszámítjuk 😊, teljesen bizakodó vagyok a Titans ellen.tényleg.
több mint 14 éve
A Giants-os kukiról szót se többet, nem érdemli meg, hogy felidegesítsük magunkat rajta. Lehet hogy jó munkát végeztek a by week-en, mert a Vick ragyogás mellett észre sem vettük, hogy egész jól működött az offense.... Talán -ha a két másik futó is visszajön- lesz futás végre, és megkönnyítik McNabb dolgát, mert így nagyon könnyen levédik a WR-eket. Emellett minden tiszteletem Galloway papáé, de én felhoznám Austin-t....
több mint 14 éve
Younggal minden rendben, ő játszik, Collins hetekre kidőlt (de egyébként sem ő a kezdő, ha Young egészséges), Rusty Smith a második számú QB-nk ígyigen kicsi a matematikai esélye is hogy ez így történjen meg,No no ne írd le magatokat annyira egy NFC PO-ban még összefuthatunk 😛dandeMilyen másik továbbjutó az Eastből?
Miért, elérik a Wild Cardot? 😛agent T
-de kicsit aktuálisabb, nem tudja valaki mi a helyzet a titans Qbival? mintha Young és Collins is sérült lenne vagy mi a fene..
-szakkommentátorok, Hollai télleg egy ..., de néha ő is beletalál a dolgokba, mint ahogy Sanyi is néha komolyakat kamuzik 😀, Viziló lenne a legjobb, ha nem játszaná néha az unottat :/sapka
több mint 14 éve
igen kicsi a matematikai esélye is hogy ez így történjen meg,No no ne írd le magatokat annyira egy NFC PO-ban még összefuthatunk 😛dandeMilyen másik továbbjutó az Eastből?
Miért, elérik a Wild Cardot? 😛agent T
-de kicsit aktuálisabb, nem tudja valaki mi a helyzet a titans Qbival? mintha Young és Collins is sérült lenne vagy mi a fene..
-szakkommentátorok, Hollai télleg egy ..., de néha ő is beletalál a dolgokba, mint ahogy Sanyi is néha komolyakat kamuzik 😀, Viziló lenne a legjobb, ha nem játszaná néha az unottat :/
több mint 14 éve
?????????????????????Ez jogos, de én úgy gondoltam, hogy nem ti lesztek a másik továbbjutó az Eastből... LOL Csipkelődést félretéve valóban van még rá esély, de előbb lássuk a Titanst. Még ha nem is tudunk nyerni (bár remélem összekapják magukat), de hátha otthagyhatnánk náluk a zsírfekát... Komolyan mondom ahogy ott fetrengett a sáros fűben... A Magyar Mangalica Szövetség megirigyelhette Mr. Snyder-t....nexion218Most ne haragudj, ezt ne vedd magadra, de milyen szakértelem kell ehhez? Még az asszonynak is feltűnt - pedig annyit konyít az NFL-hez, mint én a horgoláshoz - , hogy vmi nagyon megy neki. H. Olivér jobban tenné sztem, ha egy botanikus kertben keresne munkát, mert egy ekkora gyökeret ott tuti jól megfizetnének. Amit ő művel, az nem szakkommentálás, hanem kocsmába, két sör meg egy feles mellé való okoskodás. Pl. sikerült neki megállapítani, hogy D-Mac tuti azért nyomja szarul, mert a playek közben elégedetten gondol a bankszámlájára. 1. Mi köze hozzá??? 2. Ebben mi a szakmai jellegű megállapítás? 3. Egy 11 éves veterán 6szoros ProBowlernek, 5szörös NFC döntős QBnak tényleg úgy gondolja, hogy még ilyen pénzösszegek zavart okoznak a fejében??? Arról nem beszélve, hogy a szerződéshez tartozik egy záradék, ami szerint további lóvé nélkül a szezon végén kitehetjük az utcára McNabb-et, ha úgy tartja úri kedvünk (nfl.com)... Komolyan gondolkodok rajta, hogy a sport tvnél írásban kérvényezem, hogy ha 'Skins meccset adnak, akkor lehetőleg Kovács Sanyit ültessék a fülkébe Ricsi mellé. Ő legalább nem a bulvárhíreken nevetgél, hanem tényleg elemzi a játékokat (lehet azért, mert tényleg ért hozzá egy picit???)...No no ne írd le magatokat annyira egy NFC PO-ban még összefuthatunk 😛dande
A meccsről úgy röviden meg annyi a véleményem, hogy szégyen is meg nem is. Vick jelenlegi produkciója a mai NFL-ben szerintem olyan szinten egyedülálló, hogy hiába tudtuk milyen, mégsem lehet készülni rá. Nem egy olyan alkalom volt, ahol pl Alexander elől az utolsó utáni pillanatban lépett meg. Más QB már simán a zsákban lett volna. Ez persze nem mentség, de úgy gondolom, hogy az a tény, hogy a korábbi képességei mellé dobni is megtanult legalább olyan jól, mint ahogy fut, még talán a jövő szezonban is sok védelem számára kezelhetetlenné fogja tenni a Philly-t. De nézzük a jó oldalát: idén már nem kell játszanunk ellene! 😀nexion218
Milyen másik továbbjutó az Eastből?
Miért, elérik a Wild Cardot? 😛
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ez jogos, de én úgy gondoltam, hogy nem ti lesztek a másik továbbjutó az Eastből... LOL Csipkelődést félretéve valóban van még rá esély, de előbb lássuk a Titanst. Még ha nem is tudunk nyerni (bár remélem összekapják magukat), de hátha otthagyhatnánk náluk a zsírfekát... Komolyan mondom ahogy ott fetrengett a sáros fűben... A Magyar Mangalica Szövetség megirigyelhette Mr. Snyder-t....No no ne írd le magatokat annyira egy NFC PO-ban még összefuthatunk 😛dandeNem? Hát én utáltam őket mindig, hasonlatosan a déli kékekhez, és ha valamelyik csapat szimpatikus az Eastből, akkor az pont a Philadelphia.Most ne haragudj, ezt ne vedd magadra, de milyen szakértelem kell ehhez? Még az asszonynak is feltűnt - pedig annyit konyít az NFL-hez, mint én a horgoláshoz - , hogy vmi nagyon megy neki. H. Olivér jobban tenné sztem, ha egy botanikus kertben keresne munkát, mert egy ekkora gyökeret ott tuti jól megfizetnének. Amit ő művel, az nem szakkommentálás, hanem kocsmába, két sör meg egy feles mellé való okoskodás. Pl. sikerült neki megállapítani, hogy D-Mac tuti azért nyomja szarul, mert a playek közben elégedetten gondol a bankszámlájára. 1. Mi köze hozzá??? 2. Ebben mi a szakmai jellegű megállapítás? 3. Egy 11 éves veterán 6szoros ProBowlernek, 5szörös NFC döntős QBnak tényleg úgy gondolja, hogy még ilyen pénzösszegek zavart okoznak a fejében??? Arról nem beszélve, hogy a szerződéshez tartozik egy záradék, ami szerint további lóvé nélkül a szezon végén kitehetjük az utcára McNabb-et, ha úgy tartja úri kedvünk (nfl.com)... Komolyan gondolkodok rajta, hogy a sport tvnél írásban kérvényezem, hogy ha 'Skins meccset adnak, akkor lehetőleg Kovács Sanyit ültessék a fülkébe Ricsi mellé. Ő legalább nem a bulvárhíreken nevetgél, hanem tényleg elemzi a játékokat (lehet azért, mert tényleg ért hozzá egy picit???)...
Hollaival kapcsolatban mit pontoztál ki? Hogy seggfej?
Remélem nem, mert az nem lenne szép dolog. 😊 Amúgy rohadtul egyetértek.
Szerk:Amit most mondott Hollai - nézem az ismétlést -, azon viszont gondolkodjunk el.
Nem birom a fickót, de nem lehet azt mondani, hogy nem ért a sportághoz.
Az előző percekben a következőt mondta: "Nem tudom, láttunk-e valaha irányítót úgy jászani, mint Mike Vick az első negyedben. Régebben is láttunk irányítókat jól passzolni, de olyan, hogy végig ott lebeg a veszély, hogy ha nincs más hátra, akkor megindul... páratlan támadóprodukció Michael Vicktől."
Na, hát így nézzük a tegnapi vereséget.agent T
A meccsről úgy röviden meg annyi a véleményem, hogy szégyen is meg nem is. Vick jelenlegi produkciója a mai NFL-ben szerintem olyan szinten egyedülálló, hogy hiába tudtuk milyen, mégsem lehet készülni rá. Nem egy olyan alkalom volt, ahol pl Alexander elől az utolsó utáni pillanatban lépett meg. Más QB már simán a zsákban lett volna. Ez persze nem mentség, de úgy gondolom, hogy az a tény, hogy a korábbi képességei mellé dobni is megtanult legalább olyan jól, mint ahogy fut, még talán a jövő szezonban is sok védelem számára kezelhetetlenné fogja tenni a Philly-t. De nézzük a jó oldalát: idén már nem kell játszanunk ellene! 😀nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson