Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Figyu már, olvasom a REDSKINS WIN cím alatt a következőt a fanoldalon: "A múlt heti csúfos vereség után a Redskins inkább szó szerinti, mint átvitt értelemben verte szét a Tennessee-t, ugyanis a mérkőzés alatt nem kevesebb, mint hét Titán sérült le."Akkor rossz irányból néztem a monitort.. 😀 😀Kint van a lista a Redskinsfan-on... Azt ugye tudjátok, hogy mennyire, khm.... elégedetlen voltam Heyer-el. Most viszont megemelem a kalapom. Ha jól láttam baloldali guard-ot játszott, és nagyon jól....apeszosjobboldalit, de nem semmi fal volt egész jó Williams-Lichsteiger-Montgomery-Heyer-Brown
de úgy láttam a meccsen hosszú idő után visszatért Dockery, és amíg volt Portis is nagyon ült a futás kár hogy kb. 5 perc alatt mindketten megsérültek....sapka
Belegondolok, ha összeérik az O#, -és ennek vannak jelei- Valamint összeáll egy Portis-Torain-Williams futó trió McNabb-el kiegészítve.... Arról álmodni sem merek, hogy a WR-ek is összekapják magukat. Idén legalább egy meccsen kellene hogy minden összejöjjön. Remélem a Giants ellen lesz.apeszos
Na most én ezt nem annyira vágom, lehet, hogy nem néztem elég figyelmesen a meccset... de egész végig a Redskins sérültlistáját mutogatták, és a Titansról annyit tudok, hogy kiment az irányító ujja.
Szóval vagy nem figyeltem eléggé a meccset, és nem vettem észre, hogy a titánok hullanak, mint a légy, vagy a Profootballos nézte fordítva a monitort, nem te.
Amit még hozzáfűznék, ezúttal már a fentebbi értékelésekhez: Ez volt eddig idén az a meccs, amikor azt éreztem, hogy a csapat játszik. A védelem, a támadók meg a speckós egység, mindenki. Rengeteg hiba volt, egy esettől eltekintve a 20 yardon belül elfogyott az offense-ből a lendület, volt 20 yardos punt, kihagyott FG, de játszottunk.
Ettől jobbat pedig nem kívánhatunk magunknak a jövőre nézve. Mert amikor játszottunk, nem küszködtünk (Texans) akkor megszívtuk, most meg nem. Ja, és a D# visszatért a jó szokásához, hogy nem engedte 20 fölé az ellenfelet. Király. 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
köv. meccs Vikings jön, és pont most rúgják ki Childresst, nem igaz nem hiszem el, ezt a hatalmas pechet.....és ahogy nézem egész rosszul állunk a Wc helyre, az okés hogy a Philly behúzza a csoportot valószínű, és nagyon jó lenne megfogni a Giantset, mmint megelőzni, de van Chicago/Gb 7-3al... és egy brutális South Falcons 8-2 és Saints/Tampa 7-3al... 5 csapat áll sorban és 2 hely lesz...
rossz ez a délután, és még esik is..
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Akkor rossz irányból néztem a monitort.. 😀 😀Kint van a lista a Redskinsfan-on... Azt ugye tudjátok, hogy mennyire, khm.... elégedetlen voltam Heyer-el. Most viszont megemelem a kalapom. Ha jól láttam baloldali guard-ot játszott, és nagyon jól....apeszosjobboldalit, de nem semmi fal volt egész jó Williams-Lichsteiger-Montgomery-Heyer-Brown
de úgy láttam a meccsen hosszú idő után visszatért Dockery, és amíg volt Portis is nagyon ült a futás kár hogy kb. 5 perc alatt mindketten megsérültek....sapka
Belegondolok, ha összeérik az O#, -és ennek vannak jelei- Valamint összeáll egy Portis-Torain-Williams futó trió McNabb-el kiegészítve.... Arról álmodni sem merek, hogy a WR-ek is összekapják magukat. Idén legalább egy meccsen kellene hogy minden összejöjjön. Remélem a Giants ellen lesz.
több mint 14 éve
Kint van a lista a Redskinsfan-on... Azt ugye tudjátok, hogy mennyire, khm.... elégedetlen voltam Heyer-el. Most viszont megemelem a kalapom. Ha jól láttam baloldali guard-ot játszott, és nagyon jól....apeszosjobboldalit, de nem semmi fal volt egész jó Williams-Lichsteiger-Montgomery-Heyer-Brown
de úgy láttam a meccsen hosszú idő után visszatért Dockery, és amíg volt Portis is nagyon ült a futás kár hogy kb. 5 perc alatt mindketten megsérültek....
több mint 14 éve
Aki ráér, majd írja már meg pls hogy mi van a sérültjeinkkel.Kint van a lista a Redskinsfan-on... Azt ugye tudjátok, hogy mennyire, khm.... elégedetlen voltam Heyer-el. Most viszont megemelem a kalapom. Ha jól láttam baloldali guard-ot játszott, és nagyon jól....
Alapból nem utazott Torain, Rogers meg Landry, a pálya mellett hekkelték ugyan, de visszatért Hall meg Orakpo, meg volt vagy nyolc hősi halottunk, akinek a névsorát mutogatták egész meccs alatt.agent T
több mint 14 éve
Aki ráér, majd írja már meg pls hogy mi van a sérültjeinkkel.Alapból nem utazott Torain, Rogers meg Landry, a pálya mellett hekkelték ugyan, de visszatért Hall meg Orakpo, meg volt vagy nyolc hősi halottunk, akinek a névsorát mutogatták egész meccs alatt.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Mindig szurkolok az NFC East csapatok ellen, de én megígértem, hogy senkivel és semmivel nem fogok foglalkozni, csak annak szurkolok, hogy győzzünk. Eddig bejött. Majd meglátjuk a végén, hogy a sok W mire lesz elég. 😀Gratula nektek szép győzelem volt! Remélem azért a Giants ellen nekünk szurkoltok majd nem haragudva múlt hetiért 😊dandeTi vagytok lendületben, szerintem ti nyeritek a csoportot.
Persze, hogy innen kezdve mindig a Giants ellen szurkolunk 😂 Igaz agent T?Bjoca
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Tudom, hogy nem létezik "ha" de nézzük azt, hogy, a texanstol kikaptunk OT-ben Gano nem rugta be 2.szor azt az FG-t, valamint ha nem vesszük a két botlást a Ramsés a Lions ellen....8-2 vel állnánk....nincs itt semmi baj sztemEaRlA baj a feltételes módban van....
több mint 14 éve
Tudom, hogy nem létezik "ha" de nézzük azt, hogy, a texanstol kikaptunk OT-ben Gano nem rugta be 2.szor azt az FG-t, valamint ha nem vesszük a két botlást a Ramsés a Lions ellen....8-2 vel állnánk....nincs itt semmi baj sztem
több mint 14 éve
Gratula nektek szép győzelem volt! Remélem azért a Giants ellen nekünk szurkoltok majd nem haragudva múlt hetiért 😊dandeÉn már írtam Ricsinek, Holle anyót is bosszantva kicsit... nagyon szorítok nektek...
több mint 14 éve
Gratula nektek szép győzelem volt! Remélem azért a Giants ellen nekünk szurkoltok majd nem haragudva múlt hetiért 😊dandeTi vagytok lendületben, szerintem ti nyeritek a csoportot.
Persze, hogy innen kezdve mindig a Giants ellen szurkolunk 😂 Igaz agent T?
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Gratula nektek szép győzelem volt! Remélem azért a Giants ellen nekünk szurkoltok majd nem haragudva múlt hetiért 😊
több mint 14 éve
Gratulálok apeszos kollégának a lelki békéhez, melyet az ötödik győzelem hozott el. 😀😀😀Dagent TNa ja, sikerült felhúznia, én sem gondoltam volna...
És most jön Holle anyó a TV-ben...
több mint 14 éve
Gratulálok apeszos kollégának a lelki békéhez, melyet az ötödik győzelem hozott el. 😀😀😀D
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Nem mintha fontos lenne, de érdekességként beírom;Úgy legyen.
A Titans 2007 okt 14-én kapott ki utoljára NFC-s csapattól, akkor a Tampa győzte le őket 13-10-re. (Ez azt jelenti, hogy azóta a többi 14 NFC-s csapatot sorozatban mind elverte)
Éppen itt az ideje, hogy ez a szép sorozat megszakadjon 😀Bjoca
több mint 14 éve
Nem mintha fontos lenne, de érdekességként beírom;A Titans 2007 okt 14-én kapott ki utoljára NFC-s csapattól, akkor a Tampa győzte le őket 13-10-re. (Ez azt jelenti, hogy azóta a többi 14 NFC-s csapatot sorozatban mind elverte)
Éppen itt az ideje, hogy ez a szép sorozat megszakadjon 😀
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
ne csüggedj, ettől még adom/adhatom hogy az ő hibájuk 😉sapkaNa ja, nekem is könnyebb lenne azt hinni, hogy ők hibáztak... 😀 De úgy néz ki, túl korán voltam ott.... Mondjuk fél órával korábban, olyankor azért illene pakolgatni, előkészülni, ilyesmi. De semmi jele, hogy itt dedikálás lesz, vagy volt. Eladót is csak hosszas nyomozás után találtam, azt mondta ő nem tud róla, hogy itt akármi is lenne. Való igaz, egy felirat sem volt kint....
több mint 14 éve
ne csüggedj, ettől még adom/adhatom hogy az ő hibájuk 😉Már javítottam....apeszosJó hogy nem jöttél az Árkádba.... Most vagy én tudtam rosszul, vagy el sem jöttek Ricsiék....apeszosaz igen, pedig ezt én is hallottam hogy most jönnek a könyvesboltos részbe, :o :osapka
több mint 14 éve
Már javítottam....Jó hogy nem jöttél az Árkádba.... Most vagy én tudtam rosszul, vagy el sem jöttek Ricsiék....apeszosaz igen, pedig ezt én is hallottam hogy most jönnek a könyvesboltos részbe, :o :osapka
több mint 14 éve
Jó hogy nem jöttél az Árkádba.... Most vagy én tudtam rosszul, vagy el sem jöttek Ricsiék....apeszosaz igen, pedig ezt én is hallottam hogy most jönnek a könyvesboltos részbe, :o :o
több mint 14 éve
Az milyen jel? Mutasd meg nekem szegény tudatlannak... 😛Kicsit összekeverted az idézeteket... 😀és tényleg 😀 ,
apeszos
óvodában történelemhamisítás volt a jelem, már tudom miért 😛sapka
Jó hogy nem jöttél az Árkádba.... Most vagy én tudtam rosszul, vagy el sem jöttek Ricsiék....
Upd.: Én tudtam rosszul.... 11 óra volt kiírva. Mondjuk 1/2 11-kor még senki sem volt.....
több mint 14 éve
Kicsit összekeverted az idézeteket... 😀és tényleg 😀 ,
apeszos
óvodában történelemhamisítás volt a jelem, már tudom miért 😛
több mint 14 éve
Kicsit összekeverted az idézeteket... 😀azért Rogers kiesése nem kimondottan nagy hátrány, gondolom Buchanan feljebb lép Cb2-be 😊 ,de Landry helyén ki fog játszani?sapkaLandry és Rogers nem játszik este.... El sem utaztak.agent TKéne végre egy jó offenzív munka, mert a védelmünk hátsó szekciója kiesett, nem fogjuk 20 pont alatt tartani a Titanst.apeszos
Moore, Doughty ,Russell, esetleg Westbrook ....
több mint 14 éve
azért Rogers kiesése nem kimondottan nagy hátrány, gondolom Buchanan feljebb lép Cb2-be 😊 ,de Landry helyén ki fog játszani?Landry és Rogers nem játszik este.... El sem utaztak.agent TKéne végre egy jó offenzív munka, mert a védelmünk hátsó szekciója kiesett, nem fogjuk 20 pont alatt tartani a Titanst.apeszos
több mint 14 éve
Banks még nem heverte ki a műtétet, valószínűleg ez lehet az oka. A madárkák ellen sem csinált csodát, a műtött térdével nehéz lett volna. Erre mondtam, hogy jobb lenne ha pihenne a sasok ellen, egészségesen jobban kell.Landry és Rogers nem játszik este.... El sem utaztak.Nem látom a változást a rosteren. Austin mindenképp megérdemli a bizalmat.
Többször kéne kötekednem, még nem erősítették meg ugyan, de nem zörög a haraszt ugye.... Terrence Austin promotion not yet confirmed by Redskinsapeszos
Árnyalja a képet, hogy Banks helyett említik. Az már annyira nem nagy öröm.
Remélem Austint WR-ként is bevetik, nem csakvisszahordásban.
Moss nincs formában, Gallowayt már az edzői kar is osztja, Roydell Williams semmi eddig, Armstrong meg egyedül nem csinál csodát.
Keyland kell Portis mellé.... a legideálisabb terep, hogy Austin villanjon, már ha dobnak rá.
Kéne végre egy jó offenzív munka, mert a védelmünk hátsó szekciója kiesett, nem fogjuk 20 pont alatt tartani a Titanst.agent T