Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
The Redskins have placed Portis (groin) on IR, NFL.com reports.

Szépen megcsappant a futószekció.Ki kezd,ha visszajön Torain?

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszos
Ti nem ingyenes tárhelyen csináljátok?deny79
Eddig az volt, de nagyon lassú és egyébként is sokat szarakszik.Bjoca
Ingyenes, reklámmentes. Ami jól hangzik elsőre. De emailt nem küldhetsz 3 db-nál többet egy nap, belső levelezőn sem, az adatbázis kezelése katasztrofális... Ha kicsit megnő a forgalom rögvest korlátozzák, sokszor csak "Az oldal túlterhelt, nézz vissza később" felirat jelenik meg, és most már nem nagyon éri el a saját adatbázisát sem. Elég volt. Átköltözünk rendes fizetős tárhelyre, normális .hu-s domain névvel.
több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszos
Ti nem ingyenes tárhelyen csináljátok?deny79
Eddig az volt, de nagyon lassú és egyébként is sokat szarakszik.

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ti nem ingyenes tárhelyen csináljátok?
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Én írtam, hogy egy ezrest bevállalok, annyit megér.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.
több mint 14 éve
Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79
Na én azért örülök,hogy talált csapatot.Remélem nálatok majd beválik.Returnernek sem utolsó.
Egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=cCQwDW66yCY&playnext=1&list=PLC57C6B155EAE1F67&index=12 egyetemen nagyon kente. 😊Greengo
Safety lett. Anderson Russell-t az újonc FS-t IR-re vágták. Az ő helyére jött. Favre-nak meg is mutathatja milyen ballhawk....

Időközben újabb igazolások: Jacob Bender G/OT a Szentektől, és Kestahn Moore RB, akiről semmit sem tudok....
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Na én azért örülök,hogy talált csapatot.Remélem nálatok majd beválik.Returnernek sem utolsó.
Egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=cCQwDW66yCY&playnext=1&list=PLC57C6B155EAE1F67&index=12 egyetemen nagyon kente. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
egy érdekes statisztika. donovan az 5. legtöbb yardot passzolt irányító. számomra meglepő tényállás

mondjuk a 10 td 12 pick már reálisabban festi a valóságot 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀deny79
ballhawk. playmaker.
4 év alatt fogott 15 picket cornerbackként.
Plusz nem tudom hány visszahordott TD-je is van special teamben.
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.Höri
ha lassú volt cornernek miért nem rakták át nickelbe?, gondolom a ki-be segítő linebackerek+zónavédekezések segítettek volna rajta, ha ekkora ballhawksapka
mert a V-Tech elég speciális hibrid formációban védekezik.
4-2-5 az alapfelállás

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....apeszos
Hát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀deny79
ballhawk. playmaker.
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.Höri
ha lassú volt cornernek miért nem rakták át nickelbe?, gondolom a ki-be segítő linebackerek+zónavédekezések segítettek volna rajta, ha ekkora ballhawk

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
nincs igazi posztja.
Safety-nek kicsi, Cornernek lassú.

Collegeban még megélt CB-ként, de Philly-ben át akarták képezni.Höri
Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....apeszos
ballhawk. playmaker.
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
nincs igazi posztja.

Hát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀
több mint 14 éve
nincs igazi posztja.

Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....
több mint 14 éve
na végre, azt hittem egész évben nem lesz csapata.
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009Höri
ha olyan király, miért nem volt ebben az évben szerződése?sapka
nincs igazi posztja.

Collegeban még megélt CB-ként, de Philly-ben át akarták képezni.

több mint 14 éve
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009Höri
ha olyan király, miért nem volt ebben az évben szerződése?

több mint 14 éve
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.
több mint 14 éve
😀 kezd megint feléledni a topik, rákerestem a defetisisztára
agent T ezt javasolja neked a gugli 😊 A keresett kifejezés (defetisiszta) egyetlen dokumentumban sem található meg.
Javaslatok:
Győződjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta.
Próbálkozzon más kulcsszavakkal.
közben rájöttem hogy bennem volt a hiba, és csupán defetista volt 😐 😐

több mint 14 éve
több mint 14 éve
Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂nexion218
Na írok már én is egy külföldi szót:
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂agent T
Ööö...megfogtál...mi az az avatar???? 😂nexion218
Ami árasztja nálad a defetizmust!!!
Tegyél ki vérszomjas avatart!!!! 😂

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
ezzel teljesen egyetértek 😀 😀,
[legközelebb építs bele olyanokat is mint pl. átlagosan(ezt nagyon szeretik a statisztikusok), vagy ha standard-normál az eloszlás... 😛]sapka
Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂nexion218
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂agent T
Ööö...megfogtál...mi az az avatar???? 😂

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Williams hozzávetőlegesen 50% valószínűséggel fogja meg Allent, mert vagy megfogja, vagy nem. 😀agent T
[legközelebb építs bele olyanokat is mint pl. átlagosan(ezt nagyon szeretik a statisztikusok), vagy ha standard-normál az eloszlás... 😛]sapka
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
Williams hozzávetőlegesen 50% valószínűséggel fogja meg Allent, mert vagy megfogja, vagy nem. 😀agent T
Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Meg kell hogy mondjam, egy kalap szar az oldalunk.
Nekem tíz perc alatt töltődött be, pedig nem lassú a net.
Szóval igen, időszerű a költözés.
Szívem szerint felvetném, hogy esetleg mi, Skins fanok beszállhatnánk az üzemeltetésbe zsével (vagyunk tízen, szétdobnánk, kb. 3000 Ft/év zsét nekem megérne az oldal) csak tudom, hogy úgyis elutasítod.

Amit írtál, az viszont jó lett, határozottan javulsz stilisztikailag.agent T
Volt kitől tanulnom 😛 😀 Meg fiatal is vagyok, még bőven tanulhatok..... 😂
Igen, jól tudod. Senkinek sem akarok terheket ezzel. Egyébként összesen kerülne kb. 3000 pénzbe, csak a domain nevet kell beregisztráltatni, a szervert meg tudom oldani. Csak nekem jelenleg ennyim sincs. Megterhelő volt az új gép beszerzése... 😊