Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
The Redskins have placed Portis (groin) on IR, NFL.com reports.Szépen megcsappant a futószekció.Ki kezd,ha visszajön Torain?
több mint 14 éve
Ingyenes, reklámmentes. Ami jól hangzik elsőre. De emailt nem küldhetsz 3 db-nál többet egy nap, belső levelezőn sem, az adatbázis kezelése katasztrofális... Ha kicsit megnő a forgalom rögvest korlátozzák, sokszor csak "Az oldal túlterhelt, nézz vissza később" felirat jelenik meg, és most már nem nagyon éri el a saját adatbázisát sem. Elég volt. Átköltözünk rendes fizetős tárhelyre, normális .hu-s domain névvel.Eddig az volt, de nagyon lassú és egyébként is sokat szarakszik.BjocaNos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosTi nem ingyenes tárhelyen csináljátok?deny79
több mint 14 éve
Eddig az volt, de nagyon lassú és egyébként is sokat szarakszik.Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosTi nem ingyenes tárhelyen csináljátok?deny79
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosTi nem ingyenes tárhelyen csináljátok?
több mint 14 éve
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.apeszosÉn írtam, hogy egy ezrest bevállalok, annyit megér.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Nos 'skins fanok. Szégyen ide vagy oda, de mégiscsak elkelne az anyagi segítség az oldal üzemeltetéséhez. Aki szeretne, no és persze tud segíteni keressen meg PM-ben. 3125.- Ft-ról van szó.
több mint 14 éve
Safety lett. Anderson Russell-t az újonc FS-t IR-re vágták. Az ő helyére jött. Favre-nak meg is mutathatja milyen ballhawk....Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79Na én azért örülök,hogy talált csapatot.Remélem nálatok majd beválik.Returnernek sem utolsó.
Egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=cCQwDW66yCY&playnext=1&list=PLC57C6B155EAE1F67&index=12 egyetemen nagyon kente. 😊Greengo
Időközben újabb igazolások: Jacob Bender G/OT a Szentektől, és Kestahn Moore RB, akiről semmit sem tudok....
több mint 14 éve
Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79Na én azért örülök,hogy talált csapatot.Remélem nálatok majd beválik.Returnernek sem utolsó.
Egy kis kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=cCQwDW66yCY&playnext=1&list=PLC57C6B155EAE1F67&index=12 egyetemen nagyon kente. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
egy érdekes statisztika. donovan az 5. legtöbb yardot passzolt irányító. számomra meglepő tényállásmondjuk a 10 td 12 pick már reálisabban festi a valóságot 😊
több mint 14 éve
mert a V-Tech elég speciális hibrid formációban védekezik.ha lassú volt cornernek miért nem rakták át nickelbe?, gondolom a ki-be segítő linebackerek+zónavédekezések segítettek volna rajta, ha ekkora ballhawksapkaHát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀deny79ballhawk. playmaker.
4 év alatt fogott 15 picket cornerbackként.
Plusz nem tudom hány visszahordott TD-je is van special teamben.
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.Höri
4-2-5 az alapfelállás
több mint 14 éve
ha lassú volt cornernek miért nem rakták át nickelbe?, gondolom a ki-be segítő linebackerek+zónavédekezések segítettek volna rajta, ha ekkora ballhawkballhawk. playmaker.Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....apeszosHát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀deny79
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.Höri
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
ballhawk. playmaker.Hát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀deny79nincs igazi posztja.Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....apeszos
Safety-nek kicsi, Cornernek lassú.
Collegeban még megélt CB-ként, de Philly-ben át akarták képezni.Höri
egyszerűen jó játékos volt, aki szállította a nagy játékokat. nem azért kedvelem mert pulyka volt.
több mint 14 éve
Hát meg szezon közbe odavinni, és erőltetni olyan poszton, ami nem megy neki, nem lenne logikus. Biztos, hogy safety lesz. Höri, neked ACC miatt annyira kedvenced? 😀nincs igazi posztja.Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....apeszos
több mint 14 éve
nincs igazi posztja.Pedig valószínű safety-nek hozta Shanahan, már tegnap mondta, hogy kell egy....
több mint 14 éve
nincs igazi posztja.ha olyan király, miért nem volt ebben az évben szerződése?sapkaMacho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79na végre, azt hittem egész évben nem lesz csapata.
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009Höri
Collegeban még megélt CB-ként, de Philly-ben át akarták képezni.
több mint 14 éve
ha olyan király, miért nem volt ebben az évben szerződése?Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79na végre, azt hittem egész évben nem lesz csapata.
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009Höri
több mint 14 éve
Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.deny79na végre, azt hittem egész évben nem lesz csapata.
király a csávó 😊 http://nfl.hu/modules.php?name=Players&p_op=prosp_detail&id=652&y=2009
több mint 14 éve
Macho Harris, korábban volt Eagle is, ma Redskins lett.
több mint 14 éve
😀 kezd megint feléledni a topik, rákerestem a defetisisztáraagent T ezt javasolja neked a gugli 😊 A keresett kifejezés (defetisiszta) egyetlen dokumentumban sem található meg.
Javaslatok:
Győződjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta.
Próbálkozzon más kulcsszavakkal.
közben rájöttem hogy bennem volt a hiba, és csupán defetista volt 😐 😐
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Ami árasztja nálad a defetizmust!!!Ööö...megfogtál...mi az az avatar???? 😂nexion218Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂nexion218Na írok már én is egy külföldi szót:
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂agent T
Tegyél ki vérszomjas avatart!!!! 😂
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ööö...megfogtál...mi az az avatar???? 😂Na írok már én is egy külföldi szót:ezzel teljesen egyetértek 😀 😀,Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂nexion218
[legközelebb építs bele olyanokat is mint pl. átlagosan(ezt nagyon szeretik a statisztikusok), vagy ha standard-normál az eloszlás... 😛]sapka
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂agent T
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Na írok már én is egy külföldi szót:Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂nexion218Williams hozzávetőlegesen 50% valószínűséggel fogja meg Allent, mert vagy megfogja, vagy nem. 😀agent Tezzel teljesen egyetértek 😀 😀,
[legközelebb építs bele olyanokat is mint pl. átlagosan(ezt nagyon szeretik a statisztikusok), vagy ha standard-normál az eloszlás... 😛]sapka
A Vikes meccsig cseréld le a defetista avatarod! 😂
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Na és a standard deviácó, meg a korreláció?? 😀 Illetve szerintem az eddigiek alapján a jövőbeli eredmények - amennyiben a teljesítményünk alakulása lineárisként leírható - extrapolálhatóak lennének ... 😂Williams hozzávetőlegesen 50% valószínűséggel fogja meg Allent, mert vagy megfogja, vagy nem. 😀agent Tezzel teljesen egyetértek 😀 😀,
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Meg kell hogy mondjam, egy kalap szar az oldalunk.Volt kitől tanulnom 😛 😀 Meg fiatal is vagyok, még bőven tanulhatok..... 😂
Nekem tíz perc alatt töltődött be, pedig nem lassú a net.
Szóval igen, időszerű a költözés.
Szívem szerint felvetném, hogy esetleg mi, Skins fanok beszállhatnánk az üzemeltetésbe zsével (vagyunk tízen, szétdobnánk, kb. 3000 Ft/év zsét nekem megérne az oldal) csak tudom, hogy úgyis elutasítod.
Amit írtál, az viszont jó lett, határozottan javulsz stilisztikailag.agent T
Igen, jól tudod. Senkinek sem akarok terheket ezzel. Egyébként összesen kerülne kb. 3000 pénzbe, csak a domain nevet kell beregisztráltatni, a szervert meg tudom oldani. Csak nekem jelenleg ennyim sincs. Megterhelő volt az új gép beszerzése... 😊