Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
zebrák igazán elvehették volna
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Tessék. Még a "Hail Mary" se jön be. Valakis nem akarja, hogy a GB döntőzzön.Igazad van én aztán kurvára nem akarom.
shagi0206
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Innen szép nyerni. Egy párhuzamos univerzumban.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
mielőtt eldobta lehetett érezni..lásd az utóbbi sok év összes sikeres hail maryje? 😀
kapitnono
több mint 7 éve
Fail Mary
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
nem gyütt össze
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Tessék. Még a "Hail Mary" se jön be. Valaki nem akarja, hogy a GB döntőzzön.
több mint 7 éve
U DONE MESSIN UP A.A.RON!!
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
csak nem jön be minden baszdelőrejólesz play 😀
több mint 7 éve
Jó punt.
több mint 7 éve
négy klasszis irányító, és Oswi nincs ott. szégyen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
mért fáradnak jobban ha többet vannak a pályán ?Szerintem jogos a kérdés. Semmit sem csinál a Packers-D, hiába van pályán, így nem is fárad egyik kókler sem.
Heisman Trophy
több mint 7 éve
A Falcons miattad játszik idén ilyen jól, mióta a szezon előtt azt mondtad, historikusan gyenge évet vársz tőlük.Hageman mekkora király. Ahogy mindenki várta.Az ilyen tudatos draftok miatt járnak itt
iktriad
Höri
több mint 7 éve
mért fáradnak jobban ha többet vannak a pályán ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
Kampman
28 290
fütyülsz bazmeg és hazudszszopsz és tagadod? 8-PHéhéhé...óvatosan a szavakkalcigizel és hazudszDe én szeretek 😊Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?Ne cigizz.
shagi0206
Stez
shagi0206
petey
shagi0206
Stez
több mint 7 éve
Hageman mekkora király. Ahogy mindenki várta.Az ilyen tudatos draftok miatt járnak itt
iktriad
több mint 7 éve
RIP Boys! Éljen Pasta! 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Ez egy ilyen soft sack volt
több mint 7 éve
jóccakát
több mint 7 éve
szopsz és tagadod? 8-PHéhéhé...óvatosan a szavakkalcigizel és hazudszDe én szeretek 😊Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?Ne cigizz.
shagi0206
Stez
shagi0206
petey
shagi0206
több mint 7 éve
red5
521
utálom az ilyen meccseket ......az egyiknek minden összejön.........a másiknak semmi
őlég vót