Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Héhéhé...óvatosan a szavakkalcigizel és hazudszDe én szeretek 😊Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?Ne cigizz.
shagi0206
Stez
shagi0206
petey
több mint 7 éve
meglőtt kacsa
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
hát ez úgy néz ki tényleg nem a Packers napja...
több mint 7 éve
😀😀 hogy seggreült
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Hageman mekkora király. Ahogy mindenki várta.
több mint 7 éve
Bőrös szivarozni?De én szeretek 😊Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?Ne cigizz.
shagi0206
Stez
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Ma a Packers is szeret szívni.De én szeretek 😊Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?Ne cigizz.
shagi0206
Stez
shagi0206
több mint 7 éve
cigizel és hazudszDe én szeretek 😊Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?Ne cigizz.
shagi0206
Stez
shagi0206
több mint 7 éve
Falcons már az elején ellőtte az összes patront, innentől végük 😊GB eddig csak altatott, most jön a pontzuhatagPicksix lesz?
Jan
ThundersNFL
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
De én szeretek 😊Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?Ne cigizz.
shagi0206
Stez
több mint 7 éve
Vagy lesz valami szaftos poszt facebookon.Szabi kérdezi, hogy vajon a Falconsnak lehet-e esélye az AFC bajnokkal szemben.Attól függ, lesz-e "véletlen" tűzriadó a hotelben előző este
Vajon lehet-e esélye egy NFC bajnoknak a Super Bowlon, tényleg.
Kampman
mustaine
több mint 7 éve
Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?Ne cigizz.
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Most mi történt? Kimentem cigizni, mondom hátha változik a meccs. Int lett, vagy fumbli? vagy csak egy drop Gabrieltől?
több mint 7 éve
lol trump+titanic 😀"THIS SONG MAKES EVERY SCENE BETTER"
kapitnono
true story 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
Szabi kérdezi, hogy vajon a Falconsnak lehet-e esélye az AFC bajnokkal szemben.Attól függ, lesz-e "véletlen" tűzriadó a hotelben előző este
Vajon lehet-e esélye egy NFC bajnoknak a Super Bowlon, tényleg.
Kampman
több mint 7 éve
GB eddig csak altatott, most jön a pontzuhatagPicksix lesz?
Jan
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
azt mondod lesz egy elnézett holding/facemask/opi az utolsó sec-es hail marynél?Innen pontot sem kapnak majd, hogy beírtam.mára lassan így lesz aktuálisGreen Bay alphabet: A B C E F G H I J K L M Naz o-t is inkább kisbetűvelOP Q R S T U VWX Y Z
Bazzani
Old Green Bay
Borbinho
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Szabi kérdezi, hogy vajon a Falconsnak lehet-e esélye az AFC bajnokkal szemben.Vajon lehet-e esélye egy NFC bajnoknak a Super Bowlon, tényleg.
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Ne használj herbált Szabi!
több mint 7 éve
Látom a Jaguars is képviselve van ma a Georgiadomeban. 😊 😊 😊 twitter.com/NFL_Memes/status/823263903614435329
több mint 7 éve
Kell egy TD, és akkor közel sem reménytelen még a Packers helyzete.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Innen pontot sem kapnak majd, hogy beírtam.mára lassan így lesz aktuálisGreen Bay alphabet: A B C E F G H I J K L M Naz o-t is inkább kisbetűvelOP Q R S T U VWX Y Z
Bazzani
Old Green Bay
Borbinho
több mint 7 éve
moncsy91
197
Pedig most egy 7 perces drive-val és a félidő utáni kezdéssel 17-14 is lehetett volna.na a 7 percet módosítom 3:15-re
moncsy91
több mint 7 éve
GB eddig csak altatott, most jön a pontzuhatag