NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
28
9
2:15, ARENA4
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
14 perce
Akkor Bears vagy Eagles lesz a Ramsnek
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
15 perce
Staffordnak szóltak hogy az alapszakasz MVP általában nem jó omen a playoffban? 😀
16 perce
Jó ez kamu😀
17 perce
Ez eldőlt. Jó éjt! 😊
17 perce
Na de most nézzétek meg ezt OPI-t, hol vagytok Eagles fanok AJ Brownnal?
We are just the Ravens!
19 perce
Giannis közben 10 másodperccel a vége előtt +12 vezetésnél bepróbálkozott egy fél pályás triplával. 😂😂
We are just the Ravens!
26 perce
Levettem a kezem erről a szezonról.
32 perce
Rams nem lehet, szóval a rivalizálásba eldől mi lesz 😃fölös kérdés volt, közben utána is néztem. Már nem vagyok képben 😀De ha a Rams itt nyer, és a kövi fordulóban is, övék nem lehet a 1st seed már?Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.Mert? Aki ott nyer azé a first seed.
shagi0206
Ennél nincs nagyobb tét. 😀
KeyG
shagi0206
shagi0206
We are just the Ravens!
34 perce
fölös kérdés volt, közben utána is néztem. Már nem vagyok képben 😀De ha a Rams itt nyer, és a kövi fordulóban is, övék nem lehet a 1st seed már?Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.Mert? Aki ott nyer azé a first seed.
shagi0206
KeyG
shagi0206
35 perce
De ha a Rams itt nyer, és a kövi fordulóban is, övék nem lehet a 1st seed már?Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.Mert? Aki ott nyer azé a first seed.
shagi0206
KeyG
36 perce
Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.Mert? Aki ott nyer azé a first seed.
shagi0206
We are just the Ravens!
37 perce
Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.
49 perce
Ja, Allgeier neve fel sem merült. 2. számú futó, aki a liga felénél 1. számú lenne...ha már tehetség pocséklás.
50 perce
Messze még a hajnal…
57 perce
Eddig ez a Falcons jobbik arca.
1 órája
Igen, de ezeknél a csapatoknál sokszor tehetség sem volt.Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaEz egy érdekes kérdés mert 8 éve még SBt játszottak
KeyG
Sztem a Jets, raiders, browns PL rosszabbul van mamagelve
Ez már a liga 10%a ami azért nem kevés
Negritis, a vajda
A Falcons nálam most sem egy 6-9 csapat, főleg ebben a divben.
Úgy fogalmazok akkor hogy a lehetőségekhez képest masszív alulteljesítő a Falcons.
We are just the Ravens!
1 órája
Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaEz egy érdekes kérdés mert 8 éve még SBt játszottak
KeyG
Sztem a Jets, raiders, browns PL rosszabbul van mamagelve
Ez már a liga 10%a ami azért nem kevés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
ki ez a random Rams elkapó?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 órája
Igen, sorry 😅Ott a neve Batesnek is a listámon 😊Jessie Bates pl még, de nem itt kellene állniuk.Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaGondolom mindenki sorában Bijan az első név, de ott van London, Pitts a skill sorból. Jake Matthews és Lindstrom az offenseből. Terrell, Bates a D-ből. Mást így hirtelen nem tudok.
KeyG
shagi0206
Én idény előtt 7,5 felé gondoltam őket, nagyon alacsonynak gondoltam aztán nagyon pofán basztak
KeyG
shagi0206
We are just the Ravens!
1 órája
úristen de rossz ez a himnusz srácok 😀Lassan már csak NHL meccseken elviselhetőek a himnuszok, egy kanadai még jó is tud lenni Kanadában 😀
Löfli
We are just the Ravens!
1 órája
Ott a neve Batesnek is a listámon 😊Jessie Bates pl még, de nem itt kellene állniuk.Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaGondolom mindenki sorában Bijan az első név, de ott van London, Pitts a skill sorból. Jake Matthews és Lindstrom az offenseből. Terrell, Bates a D-ből. Mást így hirtelen nem tudok.
KeyG
shagi0206
Én idény előtt 7,5 felé gondoltam őket, nagyon alacsonynak gondoltam aztán nagyon pofán basztak
KeyG
1 órája
Jessie Bates pl még, de nem itt kellene állniuk.Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaGondolom mindenki sorában Bijan az első név, de ott van London, Pitts a skill sorból. Jake Matthews és Lindstrom az offenseből. Terrell, Bates a D-ből. Mást így hirtelen nem tudok.
KeyG
shagi0206
We are just the Ravens!
1 órája
úristen de rossz ez a himnusz srácok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 órája
Kevés olyan szarul menedzselt franchise van mint a Falcons, itt rengeteg tehetség van elpocsékolvaGondolom mindenki sorában Bijan az első név, de ott van London, Pitts a skill sorból. Jake Matthews és Lindstrom az offenseből. Terrell, Bates a D-ből. Mást így hirtelen nem tudok.
KeyG