Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
2 hónapja
Gabor81
802
2 hónapja
DzsizellPats nélkül lehet playoff, de Brady nélkül nem 😊Kiderül, nem is Belicsekk az Uralkodó, hanem Brady 😁
Kampman
Chargers LT
2 hónapja
Pats nélkül lehet playoff, de Brady nélkül nem 😊Kiderül, nem is Belicsekk az Uralkodó, hanem Brady 😁
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
2 hónapja
Az ok, hogy kamu helyre raktak labdát, de huszonpár mp alatt kellett volna TD-t szerezni. Nem lett volna lehetetlen, de a 2. félidőre megint szar volt a Falcons.nyilván nem fordítottuk volna meg, de miért kell ennyire kibaszott látványosan és undorítóan szó szerint elcsalni, ha már úgyis mindegy
shagi0206
2 hónapja
A k.rva anyját azóta is!Nem tudom, de titeket tuti nem érint. 😀Ilyen tiszta zebra csalást talán még nem is láttam.Hát ilyen mikor történt???? 😮 😮 😮
Pedig a Seahawksból jövök, ahol egyszerre ítélnek TD-t meg INT-et ugyanarra.
akdestroyer
Kampman
Nektek Bostic volt.
akdestroyer
2 hónapja
Nem tudom, de titeket tuti nem érint. 😀Ilyen tiszta zebra csalást talán még nem is láttam.Hát ilyen mikor történt???? 😮 😮 😮
akdestroyer
Kampman
Nektek Bostic volt.

2 hónapja
Ilyen tiszta zebra csalást talán még nem is láttam.Hát ilyen mikor történt???? 😮 😮 😮
akdestroyer
2 hónapja
Ilyen tiszta zebra csalást talán még nem is láttam. Pedig a Seahawksból jövök, ahol egyszerre ítélnek TD-t meg INT-et ugyanarra.

2 hónapja
Az ok, hogy kamu helyre raktak labdát, de huszonpár mp alatt kellett volna TD-t szerezni. Nem lett volna lehetetlen, de a 2. félidőre megint szar volt a Falcons.nyilván nem véletlen nyert a tampa, sztem jobb csapat
shagi0206
és a falcons elég looser
viszont a bírói ténykedés undorító volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az ok, hogy kamu helyre raktak labdát, de huszonpár mp alatt kellett volna TD-t szerezni. Nem lett volna lehetetlen, de a 2. félidőre megint szar volt a Falcons.
2 hónapja
Gabor81
802
és bevágják a felvételt amikor a biztonság kedvéért előrébb teszi 20 centivel 😀😀😀DDD édesistenemritkan van ennyire latvanyos ok. game over. de amire fogadni lehet es show is... ott neha elofordul az ilyen. De hogy ha jol lattam nem is a hazaiak fele huztak picit. Az mar szomoru semleges szurkolokent. Tiszta 1 menetes box.
kaszo
2 hónapja
realcamp
24
Na ez fura volt 😀 Arrébrakja a spori, el se éri méréskor és stands.. oké
2 hónapja
Miafasz?
Reading is my passion - eveything else is coming from there
Dying for the right cause is the most human thing we can do.
2 hónapja
Mr.Breaker
1 382
Stands jól van ügyes... :'D
2 hónapja
és bevágják a felvételt amikor a biztonság kedvéért előrébb teszi 20 centivel 😀😀😀DDD édesistenem
2 hónapja
Es visszanezes utan is erre jutottak? Omg.
2 hónapja
Mr.Breaker
1 382
Bíró még be is dőlti a nyalókát, hátha úgy eléri a labda csúcsát, de még úgysem. 😀
2 hónapja
Tampa Bay Referees.
2 hónapja
Ez se volt meg, de mindegy 😊

2 hónapja
hogy lett volna az first down jézusfasza, legalább ne ilyen látványosan...
2 hónapja
nem tudom mi fájna jobban, ha esélyünk se lenni nyerni soha, vagy így hogy mindig óriáselőnyből buzizzuk elEz utóbbi frusztrálóbb szerintem.
kaszo