Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
több mint 6 éve
Szép volt cicák
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
aztakurva, Dalton jól kibaszott a hollókkal.
több mint 6 éve
Megérdemeljük.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
wow
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Jó izgi lesz a legvége.Benny Hill
ötös műhold
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Lol
több mint 6 éve
WOW!!! Szép volt Cincy!!!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
dafukk
több mint 6 éve
Meccs van 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Dalton szobrot kap, ha Cincinnatiben nem is, de Buffalóban biztos
több mint 6 éve
Imitheking
1 882
Wow
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Jó izgi lesz a legvége.
több mint 6 éve
Gyerünk Bengals!
több mint 6 éve
no
7 277
Judonnál Adelius Thomas érzésünk lehet 😀es ha jon neki egy fasza DC...
kátrány
több mint 6 éve
Judonnál Adelius Thomas érzésünk lehet 😀
több mint 6 éve
Két gyenge csapat közül ki a sz@rabb. 😜😩Bár most megint rápörgött a csapat, ki érti ezt?😀Elnézve a félházat Baltimore városa sem pörgött rá a po-ra.Nem tudom eldönteni, szeretném e látni ezt a Chiefs ellen is.Bevallom, én nem igazán.
kátrány
Vrij6
kátrány
Vrij6
több mint 6 éve
24-10-ről, nem értem. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Bár most megint rápörgött a csapat, ki érti ezt?😀Elnézve a félházat Baltimore városa sem pörgött rá a po-ra.Nem tudom eldönteni, szeretném e látni ezt a Chiefs ellen is.Bevallom, én nem igazán.
kátrány
Vrij6
kátrány
több mint 6 éve
Elnézve a félházat Baltimore városa sem pörgött rá a po-ra.Nem tudom eldönteni, szeretném e látni ezt a Chiefs ellen is.Bevallom, én nem igazán.
kátrány
Vrij6
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ugylatom Tucker lehozza?