Buffalo Bills - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Surda
3 297
Gratulalok a W-hez.
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Cseresznye felkerült a habra, grat mindenkinek!
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
Kamion átfért volna azon a lyukon, brutális ez az O-line.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Akartam írni, hogy most már csak futni kell, hát így is le lehet zárni a meccset.Még akarunk támadni egyet.
Vrij6
több mint 7 éve
Akartam írni, hogy most már csak futni kell, hát így is le lehet zárni a meccset.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Most már tudom, kik jinxelték el, ha nem jön össze! 😊
több mint 7 éve
Pedig a Miami nullazott, a Jets mindjart veszit. Az 5-2 egyertelmuen WCard eselyes poziciot ad.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Rájátszás? Nem élünk ilyen szerekkel! 😊Remélem nektek lesz meg a rájátszás és elütitek a nagyképű bandát tőle!Éééén?Tegnap a Jags lehúzása ma ez....Állampolgári jogaimmal és a preseasonban látottakkal élve nem bíztam benne. Nem kell túlgondolni.Tyrod Taylorban hogy lehet nem bízni? Ha van mögötte futójáték akkor mindig hozzáteszi a magáét. Tökéletesen illik ebbe a Billsbe, egy izom támadófal akik nagyon jók a futásblokkolásban, plussz TT aki meg nagyon érzi hogyan mozogjon a zsebben és javítsa a nagyfiúk hibáit.Szezon előtt nem bíztam benne, most a pofámba ad mindent, kamatostul.és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Geeri
Muffalo_Bafia
gaben
Muffalo_Bafia
gaben
több mint 7 éve
Remélem nektek lesz meg a rájátszás és elütitek a nagyképű bandát tőle!Éééén?Tegnap a Jags lehúzása ma ez....Állampolgári jogaimmal és a preseasonban látottakkal élve nem bíztam benne. Nem kell túlgondolni.Tyrod Taylorban hogy lehet nem bízni? Ha van mögötte futójáték akkor mindig hozzáteszi a magáét. Tökéletesen illik ebbe a Billsbe, egy izom támadófal akik nagyon jók a futásblokkolásban, plussz TT aki meg nagyon érzi hogyan mozogjon a zsebben és javítsa a nagyfiúk hibáit.Szezon előtt nem bíztam benne, most a pofámba ad mindent, kamatostul.és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Geeri
Muffalo_Bafia
gaben
Muffalo_Bafia
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Éééén?Tegnap a Jags lehúzása ma ez....Állampolgári jogaimmal és a preseasonban látottakkal élve nem bíztam benne. Nem kell túlgondolni.Tyrod Taylorban hogy lehet nem bízni? Ha van mögötte futójáték akkor mindig hozzáteszi a magáét. Tökéletesen illik ebbe a Billsbe, egy izom támadófal akik nagyon jók a futásblokkolásban, plussz TT aki meg nagyon érzi hogyan mozogjon a zsebben és javítsa a nagyfiúk hibáit.Szezon előtt nem bíztam benne, most a pofámba ad mindent, kamatostul.és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Geeri
Muffalo_Bafia
gaben
több mint 7 éve
Tegnap a Jags lehúzása ma ez....Állampolgári jogaimmal és a preseasonban látottakkal élve nem bíztam benne. Nem kell túlgondolni.Tyrod Taylorban hogy lehet nem bízni? Ha van mögötte futójáték akkor mindig hozzáteszi a magáét. Tökéletesen illik ebbe a Billsbe, egy izom támadófal akik nagyon jók a futásblokkolásban, plussz TT aki meg nagyon érzi hogyan mozogjon a zsebben és javítsa a nagyfiúk hibáit.Szezon előtt nem bíztam benne, most a pofámba ad mindent, kamatostul.és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Geeri
Muffalo_Bafia
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Állampolgári jogaimmal és a preseasonban látottakkal élve nem bíztam benne. Nem kell túlgondolni.Tyrod Taylorban hogy lehet nem bízni? Ha van mögötte futójáték akkor mindig hozzáteszi a magáét. Tökéletesen illik ebbe a Billsbe, egy izom támadófal akik nagyon jók a futásblokkolásban, plussz TT aki meg nagyon érzi hogyan mozogjon a zsebben és javítsa a nagyfiúk hibáit.Szezon előtt nem bíztam benne, most a pofámba ad mindent, kamatostul.és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Geeri
több mint 7 éve
Már-már majdnem Cutler-i magasságok apám!Tyrod Taylorban hogy lehet nem bízni? Ha van mögötte futójáték akkor mindig hozzáteszi a magáét. Tökéletesen illik ebbe a Billsbe, egy izom támadófal akik nagyon jók a futásblokkolásban, plussz TT aki meg nagyon érzi hogyan mozogjon a zsebben és javítsa a nagyfiúk hibáit.Szezon előtt nem bíztam benne, most a pofámba ad mindent, kamatostul.és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Geeri
több mint 7 éve
Tyrod Taylorban hogy lehet nem bízni? Ha van mögötte futójáték akkor mindig hozzáteszi a magáét. Tökéletesen illik ebbe a Billsbe, egy izom támadófal akik nagyon jók a futásblokkolásban, plussz TT aki meg nagyon érzi hogyan mozogjon a zsebben és javítsa a nagyfiúk hibáit.Szezon előtt nem bíztam benne, most a pofámba ad mindent, kamatostul.és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
a nagy nevű sharacee wrightot másodjára sikerült próbára tenni. Az első TD lett 3 negyeddel ezelőtt.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Szezon előtt nem bíztam benne, most a pofámba ad mindent, kamatostul.és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
és az INT/AT aránya most már a legjobb az NFLbenszép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ennyike. Gondolom a Phins ellen majd MVP formában lesz Carr.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
hat ezert nem jatszik luani
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
szép ívet futott tyrod, azért a holdingért :dAmi nem volt az. Tyrod nagyon jó ma.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
szép ívet futott tyrod, azért a holdingért :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Surda
3 297
Most mar dominalnak
több mint 7 éve
Hígfos!