Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Mingyá megyek!csőőőőőőőőőő
Höri
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
stewarttal vigyázni kell, Oregon nevelés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
jobbulástSajnos nem.... Korhazba kellett vinni a fiamat.... Epphogy hazaertemHalihooooo..... Go cardsélőben a dezsőből?
silent7939
yooker
silent7939
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
3 and out kell nekünk is.
több mint 8 éve
Sajnos nem.... Korhazba kellett vinni a fiamat.... Epphogy hazaertemHalihooooo..... Go cardsélőben a dezsőből?
silent7939
yooker
több mint 8 éve
Halihooooo..... Go cardsélőben a dezsőből?
silent7939
több mint 8 éve
Akkor szerintem nem ugyanazt néztük 😊Azon kívül, hogy semmi nem történt?Mi baj volt vele?Első 55 perc is megvolt az előzőből???Remélem ez egy körömrágós, izgalmas meccs lesz.ha olyan lesz mint az előző akkor már király lesz
Cypress
kapitnono
Cypress
mustaine
Cypress
több mint 8 éve
majd jövőrekezdek izgulniAludni sem tudtam volna, ha az Eagles jutott volna ide, te meg most kezdesz izgulni?
Löfli
Legalább engem nem fenyeget hogy idáig jut a csapatom 😀
mustaine
több mint 8 éve
kezdek izgulniAludni sem tudtam volna, ha az Eagles jutott volna ide, te meg most kezdesz izgulni?
Löfli
Legalább engem nem fenyeget hogy idáig jut a csapatom 😀
több mint 8 éve
Halihooooo..... Go cards
több mint 8 éve
kezdek izgulniNeked betegen már rég aludni kellene! 😉
Löfli
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Azon kívül, hogy semmi nem történt?Mi baj volt vele?Első 55 perc is megvolt az előzőből???Remélem ez egy körömrágós, izgalmas meccs lesz.ha olyan lesz mint az előző akkor már király lesz
Cypress
kapitnono
Cypress
mustaine
több mint 8 éve
akkoris tizenegyes voltérzésem szerint NFC-s csapat fogja nyerni a rangadótÉs ezt mire alapozod? 😀
petey
he7edik
több mint 8 éve
Go Cards
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
kezdek izgulni
több mint 8 éve
na visszahordani
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
he7edik
1 239
érzésem szerint NFC-s csapat fogja nyerni a rangadótÉs ezt mire alapozod? 😀
petey
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Majd feldolgozod. 😀Vedd már le azt a Steelers logót, égő utánad ezt viselni 😊Sanyi bazz, ezt biztos angolul nézemHelyes, csá! Gyerünk Sanyi, toljad!!!
kapitnono
Cypress
tenorx
több mint 8 éve
Sanya az MVP-t már megválasztottákŐ még kivár a szavazatával.
mustaine
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Mi baj volt vele?Első 55 perc is megvolt az előzőből???Remélem ez egy körömrágós, izgalmas meccs lesz.ha olyan lesz mint az előző akkor már király lesz
Cypress
kapitnono
Cypress