Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Remélem a SB közvetítés nem arról fog szólni, hogy Newton viselkedésével foglalkoznak.Én meg remélem, hogy igen 😊
mustaine
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Remélem a SB közvetítés nem arról fog szólni, hogy Newton viselkedésével foglalkoznak.de, 31-0 után
mustaine
több mint 8 éve
tavaly 4 irányito játszott.serulesek miatt carba. az se volt jobbNagy részük carba is veszett
Gyuri34
több mint 8 éve
tavaly 4 irányito játszott.serulesek miatt carba. az se volt jobbDe jobb volt, akkor elfogadtuk, hogy nem lesz meg mert sérültek a legjobbak. Most ott vannak a pályán...
Gyuri34
több mint 8 éve
Szegény Cardinals, azért annál sokkal többről szólt a szezonjuk, mint amit itt mutatnak.azért ez a PO teljesítmény totális csőd volt, Palmer fejében rendet kell rakni az offseason alatt
Kampman
több mint 8 éve
Remélem a SB közvetítés nem arról fog szólni, hogy Newton viselkedésével foglalkoznak.
több mint 8 éve
Új alaptézis van az NFL-ben a sikerreceptre a "védelem nyeri a bajnokságot" és a "végy egy jó támadófalat" helyett:"rúgd ki John Foxot"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Gyuri34
101
tavaly 4 irányito játszott.serulesek miatt carba. az se volt jobb
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Szegény Cardinals, azért annál sokkal többről szólt a szezonjuk, mint amit itt mutatnak.
több mint 8 éve
Mondjuk itt már lehetne Fozzyval futni...
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
CP-nek agyilag annyi.
több mint 8 éve
Szegény Palmer, még túl is teljesítette Jake-et.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Már az előbb is be akartam írni, de Palmer meddig alázza még magát? : D
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
elmentek a picsába 😀
több mint 8 éve
Kampman
28 290
a vicces relatív, de legfőképp ártalmatlanIgen, erre gondoltam.
baggio
több mint 8 éve
A nap vicce megvolt.Ideje QB-t draftolni....nem szabadott volna elkótyavetélyni a szegény ember Cam Newtonját!
Rozo
| Logan Thomas |
baggio
több mint 8 éve
RG3-t Arizonaba!
több mint 8 éve
Az nem is szegény, inkább homeless kategória.Ideje QB-t draftolni....nem szabadott volna elkótyavetélyni a szegény ember Cam Newtonját!
Rozo
| Logan Thomas |
baggio
több mint 8 éve
Ideje QB-t draftolni....nem szabadott volna elkótyavetélyni a szegény ember Cam Newtonját!
Rozo
| Logan Thomas |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
miért is nem alszom, 7:30-kor kelni kéne...Nekem 6:30-kor...
Löfli
több mint 8 éve
miért is nem alszom, 7:30-kor kelni kéne...
több mint 8 éve
Ideje QB-t draftolni....