Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
A D-Jax félére gondolsz!a vicces relatív, de legfőképp ártalmatlanEz a gyökér tud egyáltalán tisztelettel játszani? Sumróman után a második legutáltabb barom a szememben.Hát nem tudom. Nekem ő inkább a Terrel Owens-féle vicces idióta. Nála sokkal gázabb alakok vannak/voltak a ligában mostanában. (Ray Rice, Aaron Hernandez, további gyerek- és nőbántalmazók)
Rozo
Kampman
én azért nem kedveltem anno, mert teljesen azt hittem, hogy a műmájer gangsta style-t erőlteti majd (a höri által megidézett ogli g félét), de nem ez a helyzet
baggio
www.youtube.com/watch?v=ePwOi2p1SQ8
több mint 8 éve
Luke fucking Kuechly
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
a vicces relatív, de legfőképp ártalmatlanEz a gyökér tud egyáltalán tisztelettel játszani? Sumróman után a második legutáltabb barom a szememben.Hát nem tudom. Nekem ő inkább a Terrel Owens-féle vicces idióta. Nála sokkal gázabb alakok vannak/voltak a ligában mostanában. (Ray Rice, Aaron Hernandez, további gyerek- és nőbántalmazók)
Rozo
Kampman
én azért nem kedveltem anno, mert teljesen azt hittem, hogy a műmájer gangsta style-t erőlteti majd (a höri által megidézett ogli g félét), de nem ez a helyzet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ez a gyökér tud egyáltalán tisztelettel játszani? Sumróman után a második legutáltabb barom a szememben.Abszolút megértem, hogy az ellenfél drukkereknek nem szimpatikus, nehéz lehet elhinni, hogy nem tiszteletlenségből csinálja, de alapvetően nem. Majd nézd meg a meccs után, mindenki a haverja lesz...
Rozo
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Szétdurran ez a gyerek az önbizalomtól, nemtom miért kéne visszafognia magát. Nem árt senkinek.A védőjátékos ünnepelhet egy sack után, de a QB nem egy jó futás után? Kettős mérce.
több mint 8 éve
nem kedveltem Camet, de ezzel a sírással igencsak tesznek azért, hogy ez megváltozzon 😊www.youtube.com/watch?v=UmovUkIBkT8
baggio
több mint 8 éve
Grat a panthersnek, csak az eredmeny volt a kerdes szinte az elejetol, sajnalom hogy nem tudtunk partnerek lenni egy izgalmas konferenciadontohoz.Ezt a szezon vegi nagy leolvadasunkat mondjuk nem ertem, aprosagokat bele lehet magyarazni de nemtudom...
több mint 8 éve
nem kedveltem Camet, de ezzel a sírással igencsak tesznek azért, hogy ez megváltozzon 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ez a gyökér tud egyáltalán tisztelettel játszani? Sumróman után a második legutáltabb barom a szememben.Hát nem tudom. Nekem ő inkább a Terrel Owens-féle vicces idióta. Nála sokkal gázabb alakok vannak/voltak a ligában mostanában. (Ray Rice, Aaron Hernandez, további gyerek- és nőbántalmazók)
Rozo
több mint 8 éve
Ez a gyökér tud egyáltalán tisztelettel játszani? Sumróman után a második legutáltabb barom a szememben.kit nem tisztel? örül a first downnak
Rozo
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Lehet jobb is volt múlt héten hősiesen kiesni, mint ha most kaptunk volna egy elég randa verést
több mint 8 éve
Miért kellene visszafogottnak lenni?Cam nagyon jól csinálja amiért fizetik ráadásul egy igazi showman.
Nem kéne emiatt sírni Ricsiéknek.
több mint 8 éve
Ez a gyökér tud egyáltalán tisztelettel játszani? Sumróman után a második legutáltabb barom a szememben.
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Na, nekem elég volt máról. Nem mondom, hogy sok sikert a Panthersnek, mert ha nem Fitznek, akkor PM-nek kívánom a gyűrűt, de sajnos sokkal jobbak voltak. Jó éjt!
több mint 8 éve
szerintem hoyer jáccik palmer helyén
több mint 8 éve
Iktriad, te vagy az?Sorry Carson, de még egy turnoverrel adós vagyCarsont leszavazták a tulajdonosok
Jakehomer
Höri
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Sorry Carson, de még egy turnoverrel adós vagyCarsont leszavazták a tulajdonosok
Jakehomer
több mint 8 éve
Sorry Carson, de még egy turnoverrel adós vagy
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Erről a szituról inkább a KC jut eszembe, ők csinálják ezt hobbi szintenhogy egy offszezon alatt össze tud állni úgy a csapat, hogy a következő évre lezúzzon mindenkit. Akárhogy néz ki most.Ez hogy jön ide?tavaly negatív mérleggel zárt a Panthers. Talán van reményLesz Arizónában jövőre PO esélyes csapat?keim draftjai és az offseason igazolásai is jól szoktak sikerülni, szerintem a playoff meglehet
Túl soknak érzem most az öreg veteránokat, illetve túl sokan nyomtak nagy meccseket és emiatt sokat fognak akarni. :S
Rozo
Löfli
Höri
shagi0206
Höri
több mint 8 éve
Jajj, nem azért mennek haza, hanem a dugók miatt wazz...
---