Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Larry is droppol bazmeg, tényleg itt a vég. Na megyek aludni, gratula a Panthersnek.szia
csongi
több mint 8 éve
Larry is droppol bazmeg, tényleg itt a vég. Na megyek aludni, gratula a Panthersnek.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Egyébként az utolsó 11 SB-ből 10-et a fehér mezes csapat nyert meg és a Broncos valószínűleg narancsban lesz...
több mint 8 éve
Kobe az isten... ja bocs rossz fórumTökéletes helyre írtál, rájátszás eredménykövetőben minden off-nak helye van ,csak a meccsnek nincs.
zero0
több mint 8 éve
MJ az isten 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Michael Jordan, a Missouri Western State cornerbackje!egyetemista létére máris sokra vitte!
Höri
több mint 8 éve
zero0
333
Kobe az isten... ja bocs rossz fórum
több mint 8 éve
Túl kreatív volt a 2nd down play(call) 😊De nekünk ennyi kell, lepörgött hét perc és még pontot is szereztünk.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
nézzétek már, Newtonon nyomás volt. Fel kell írni
több mint 8 éve
Gorcsev
500
Akkor menjen az SMS 😀Jó a válasz, de nem vagyunk közelebb a megoldáshoz. 😀ha befejezi az elkapást, akkor az övé, ha az ellenfél edzője elkapja és visszaviszi, akkor nekik játr az extra cselendzsJó, akkor a gyengébbek kedvéért. Repülés közben elkapja az edző. Ebben az esetben cselendzsnek számít, vagy nem?Na akkor egy komoly kérdés, mert mi nem tudjuk itt a választ. Mi történik akkor ha cselendzsel az edző, eldobja a zászlót, de meggondolja magát és repül ugyan a zászló, de nem ér földet. Van "forward motion" szabály az NFL-ben?A gravitáció szabályai szerint a zászló aligha maradhat a levegőben.
Cypress
Kampman
Cypress
Höri
Cypress
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
ha a 3. negyedben nem lesz változás az O# részéről, szerintem megyek aludni. Hátha kialszom magam vmennyire. Nem nézem a csapat szenvedését, mert azt az időt akár alvással is tölthetem, ami jobban fog esni
több mint 8 éve
Kurvára hiányzik Matyi :S
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Jó a válasz, de nem vagyunk közelebb a megoldáshoz. 😀ha befejezi az elkapást, akkor az övé, ha az ellenfél edzője elkapja és visszaviszi, akkor nekik játr az extra cselendzsJó, akkor a gyengébbek kedvéért. Repülés közben elkapja az edző. Ebben az esetben cselendzsnek számít, vagy nem?Na akkor egy komoly kérdés, mert mi nem tudjuk itt a választ. Mi történik akkor ha cselendzsel az edző, eldobja a zászlót, de meggondolja magát és repül ugyan a zászló, de nem ér földet. Van "forward motion" szabály az NFL-ben?A gravitáció szabályai szerint a zászló aligha maradhat a levegőben.
Cypress
Kampman
Cypress
Höri
több mint 8 éve
Sport2-es eredménykövető: Sanyinak minden fáj.Egyébként végig ez a videó fut a fejemben:
www.youtube.com/watch?v=pVF2Li3G97M
több mint 8 éve
Gyuri34
101
Hát én megfogom Síratni 2hét mulva Payton MANNING útolsó meccsét. nagy ikont veszitünk😕(. mi a baj a 2éves posztommal? nem a denveri iranyitok juttatak be superbowlba a csapatott, hanem brutal roster.
Gyuri = Geri = SanyiVÉGE A QB POSZTNAK A LIGÁBAN
baggiovége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.mustaine
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
baggio
több mint 8 éve
M Jenkins meg nalunk taltosodott meg ...Van sok ilyen.
több mint 8 éve
erre mondják, hogy már régóta érikNem tul biztatoFucu! Mikor nyertunk utoljara ilyen hatranybol? Mert iden nem emlexem ilyenretwitter.com/ESPNStatsInfo/status/691432841473867780
silent7939
Löfli
silent7939
több mint 8 éve
ha befejezi az elkapást, akkor az övé, ha az ellenfél edzője elkapja és visszaviszi, akkor nekik játr az extra cselendzsJó, akkor a gyengébbek kedvéért. Repülés közben elkapja az edző. Ebben az esetben cselendzsnek számít, vagy nem?Na akkor egy komoly kérdés, mert mi nem tudjuk itt a választ. Mi történik akkor ha cselendzsel az edző, eldobja a zászlót, de meggondolja magát és repül ugyan a zászló, de nem ér földet. Van "forward motion" szabály az NFL-ben?A gravitáció szabályai szerint a zászló aligha maradhat a levegőben.
Cypress
Kampman
Cypress