Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem tul biztatoFucu! Mikor nyertunk utoljara ilyen hatranybol? Mert iden nem emlexem ilyenretwitter.com/ESPNStatsInfo/status/691432841473867780
silent7939
Löfli
több mint 8 éve
Fucu! Mikor nyertunk utoljara ilyen hatranybol? Mert iden nem emlexem ilyenretwitter.com/ESPNStatsInfo/status/691432841473867780
silent7939
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Jó, akkor a gyengébbek kedvéért. Repülés közben elkapja az edző. Ebben az esetben cselendzsnek számít, vagy nem?Na akkor egy komoly kérdés, mert mi nem tudjuk itt a választ. Mi történik akkor ha cselendzsel az edző, eldobja a zászlót, de meggondolja magát és repül ugyan a zászló, de nem ér földet. Van "forward motion" szabály az NFL-ben?A gravitáció szabályai szerint a zászló aligha maradhat a levegőben.
Cypress
Kampman
több mint 8 éve
Elfogyott a cigim is
több mint 8 éve
Én nem tettem bele. Elgondolkodtató, hogy máshol sokszor leszerepelt játékosok itt meghatározóak tudnak lenni. Coleman remek special teamer volt az Eaglesben, de imádkoztunk hogy ne kelljen pályára kerülnie a védelemben. Itt egy év alatt már 8 interceptiont csinált, ugye az sem mindegy hogy Jamar Chaney játszik előtted linebackert vagy Luke Kuechly.Olsenre nézve azért kicsit sértő ebbe a névsorba beletenni 😊plusz még Oher isbazze Kurt Coleman nálunk miért volt hulladék itt meg mé jó?!Jó itt
mustaine
Coleman
Olsen
Ginn
Gorro
mustaine
De egyébként a szó, amit kerestek, az a coaching 😊
Jakehomer
több mint 8 éve
Fucu! Mikor nyertunk utoljara ilyen hatranybol? Mert iden nem emlexem ilyenre
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Na akkor egy komoly kérdés, mert mi nem tudjuk itt a választ. Mi történik akkor ha cselendzsel az edző, eldobja a zászlót, de meggondolja magát és repül ugyan a zászló, de nem ér földet. Van "forward motion" szabály az NFL-ben?A gravitáció szabályai szerint a zászló aligha maradhat a levegőben.
Cypress
több mint 8 éve
Csak mert rá is mondták már ugyanezt, itt miért olyan jóOlsenre nézve azért kicsit sértő ebbe a névsorba beletenni 😊plusz még Oher isbazze Kurt Coleman nálunk miért volt hulladék itt meg mé jó?!Jó itt
mustaine
Coleman
Olsen
Ginn
Gorro
mustaine
Jakehomer
#KeepPounding
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Azért voltatok esélyesek, mert a Cards teljesen összeesett az alapszakasz végére és többek között ezért is az volt sokak benyomása, hogy olyanok, mint most a Texans vagy a Redskins, megnyertek egy szar csoportot és ennyi. Plusz előjött a tipikus "dome-csapat idegenben gyenge" érv is.Nem emlékszem már, mennyire számítottunk esélyesnek, csak arra, hogy abban az évben játszottunk a Cards ellen az alapszakaszban egy kurva nehéz meccset és kegyetlenül paráztunk a visszavágótól.Palmer ma azt adja elő, amit Jake hét éve ugyanitt...pontosan, nekem is ez jutott eszembe, az már más kérdés, hogy előzetesen ugyanúgy a Panthers volt a toronymagas esélyes, mint ma
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Na akkor egy komoly kérdés, mert mi nem tudjuk itt a választ. Mi történik akkor ha cselendzsel az edző, eldobja a zászlót, de meggondolja magát és repül ugyan a zászló, de nem ér földet. Van "forward motion" szabály az NFL-ben? Tudja valaki, vagy küldjem el SMS-ben Ricsiéknek? 😀
Szerkesztette: Cypress
több mint 8 éve
Hol van Floyd? Hol van Fitz?
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Most vagy soha, meglátjuk Arians mennyire tudja felverni a srácokat....inkább Lefele verje őket. Eddig azt érdemlik
Rozo
több mint 8 éve
Most vagy soha, meglátjuk Arians mennyire tudja felverni a srácokat....
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Lehetséges, de ettől még nem jobb csapat. Legalábbis szerintem. A D jobb a Denvernél, de nem annyival, mint az Arizona O a denveri O-nál. Kiegyezek egy egyformában, de kétségtelen, hogy ma kurva szarok vagyunk, ahogy voltunk a múlt héten, és a Hawks ellen az uccsó fordulóban.begyújtok a kályhába meg hozok föl chillis babot pálinkával meg viszkivelgyanítom, hogy a Broncos legyőzné a mai Cardinalst amúgy.
a sör fogytán
egyébként szerintem akármit látunk, ez a két csapat alapvetően jobb mint az előző kettő
harras
mustaine
több mint 8 éve
Olsenre nézve azért kicsit sértő ebbe a névsorba beletenni 😊plusz még Oher isbazze Kurt Coleman nálunk miért volt hulladék itt meg mé jó?!Jó itt
mustaine
Coleman
Olsen
Ginn
Gorro
mustaine
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nem emlékszem már, mennyire számítottunk esélyesnek, csak arra, hogy abban az évben játszottunk a Cards ellen az alapszakaszban egy kurva nehéz meccset és kegyetlenül paráztunk a visszavágótól.Palmer ma azt adja elő, amit Jake hét éve ugyanitt...pontosan, nekem is ez jutott eszembe, az már más kérdés, hogy előzetesen ugyanúgy a Panthers volt a toronymagas esélyes, mint ma
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
begyújtok a kályhába meg hozok föl chillis babot pálinkával meg viszkivelgyanítom, hogy a Broncos legyőzné a mai Cardinalst amúgy.
a sör fogytán
egyébként szerintem akármit látunk, ez a két csapat alapvetően jobb mint az előző kettő
harras
több mint 8 éve
itt pecsételődött meg Palmer sorsatwitter.com/PFF/status/678970915267280897
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ugye?Ha Sandra Bullock lenne az anyám, én is jó playa lennékplusz még Oher isbazze Kurt Coleman nálunk miért volt hulladék itt meg mé jó?!Jó itt
mustaine
Coleman
Olsen
Ginn
Gorro
mustaine
Chargers LT
több mint 8 éve
Huhhh.... Ez fajdalmas eddig. Ez a JB mint RZ target a mai nap legalja
több mint 8 éve
Danny
1 717
4 turnover egy felido alatt... Pedig tenyleg nem akartam lemenni cigizni..
több mint 8 éve
Ha Sandra Bullock lenne az anyám, én is jó playa lennékplusz még Oher isbazze Kurt Coleman nálunk miért volt hulladék itt meg mé jó?!Jó itt
mustaine
Coleman
Olsen
Ginn
Gorro
mustaine
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
harras
515
begyújtok a kályhába meg hozok föl chillis babot pálinkával meg viszkivela sör fogytán
több mint 8 éve
Kampman
28 290
nem bírom én ezt pia nélküligyál. ki mondta, hogy az alkohol káros?
Löfli