Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 7 éve
No Comment!Itt a PO vége számunkra, a Panthers time managmentjével gond nélkül lehozzák innestől.
több mint 7 éve
ja meg a preseason isMár csak azért nem megyek aludni mert ezen kívül csak 1 meccs van szeptemberiga pro bowl smafu?
mustaine
Löfli

több mint 7 éve
arra gondoltMár csak azért nem megyek aludni mert ezen kívül csak 1 meccs van szeptemberiga pro bowl smafu?
mustaine
Löfli

több mint 7 éve
ez már csúnya így
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Már csak azért nem megyek aludni mert ezen kívül csak 1 meccs van szeptemberiga pro bowl smafu?
mustaine
több mint 7 éve
Hát, az is eldőlt, hogy a fogadóirodáknál ki lesz esélyesebb
több mint 7 éve
Már csak azért nem megyek aludni mert ezen kívül csak 1 meccs van szeptemberig

több mint 7 éve
Sziasztok! Ez amúgy elég tré hogy fizetem a szaros game passt és mind a 2 konferencia döntő black out... Azt hiszem küldök nekik egy szép mailt ezzel kapcsolatban...és elmondják, hogy a tv szerződés miatt van
Tomcsik

több mint 7 éve
Sziasztok! Ez amúgy elég tré hogy fizetem a szaros game passt és mind a 2 konferencia döntő black out... Azt hiszem küldök nekik egy szép mailt ezzel kapcsolatban...

több mint 7 éve
m.cdn.blog.hu/zs/zsemoll/image/526b2f158e16d5350f000473-225x225-resize-transparent.pngszerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkábbKét éve nálunk már volt egy elfogadható szezonja, kapott is gyorsan egy szerződést a Cardstól 😊
mustaine
Jakehomer

több mint 7 éve
Aztán rájött, hogy "honvágya" vanszerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkábbKét éve nálunk már volt egy elfogadható szezonja, kapott is gyorsan egy szerződést a Cardstól 😊
mustaine
Jakehomer
több mint 7 éve
1. Jerry Rice4. Rashad Greene.
2. Ted Ginn
3. Randy Moss
mustaine

több mint 7 éve
Az Arizona pályáján szerzett anno a Florida elleni bcs döntőben kr td-t az első kickoffbólszerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkábbbuckeyes bigten bajnok 😀
mustaine
Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
szerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkábbKét éve nálunk már volt egy elfogadható szezonja, kapott is gyorsan egy szerződést a Cardstól 😊
mustaine
Perception is reality.
több mint 7 éve
legalább 3 órát is aludhatok
több mint 7 éve
szerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkább

több mint 7 éve
Nem sokat van fenn az offense, úgy érzem.
több mint 7 éve
asztakurva, mi ez a gods of egypt trailer? ez komolyan moziba fog kerülni? 😀Persze..zsír filmnek néz ki
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Egyébként az utolsó 11 SB-ből 10-et a fehér mezes csapat nyert meg és a Broncos valószínűleg narancsban lesz...Ha tanulnak a Clemson példájából, akkor a kék felszerelést választják
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
asztakurva, mi ez a gods of egypt trailer? ez komolyan moziba fog kerülni? 😀
több mint 7 éve
Na megyek aludni, have fun srácok.