Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
No Comment!Itt a PO vége számunkra, a Panthers time managmentjével gond nélkül lehozzák innestől.
több mint 8 éve
ja meg a preseason isMár csak azért nem megyek aludni mert ezen kívül csak 1 meccs van szeptemberiga pro bowl smafu?
mustaine
Löfli
több mint 8 éve
arra gondoltMár csak azért nem megyek aludni mert ezen kívül csak 1 meccs van szeptemberiga pro bowl smafu?
mustaine
Löfli
több mint 8 éve
ez már csúnya így
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Már csak azért nem megyek aludni mert ezen kívül csak 1 meccs van szeptemberiga pro bowl smafu?
mustaine
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Hát, az is eldőlt, hogy a fogadóirodáknál ki lesz esélyesebb
több mint 8 éve
Már csak azért nem megyek aludni mert ezen kívül csak 1 meccs van szeptemberig
több mint 8 éve
Sziasztok! Ez amúgy elég tré hogy fizetem a szaros game passt és mind a 2 konferencia döntő black out... Azt hiszem küldök nekik egy szép mailt ezzel kapcsolatban...és elmondják, hogy a tv szerződés miatt van
Tomcsik
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Sziasztok! Ez amúgy elég tré hogy fizetem a szaros game passt és mind a 2 konferencia döntő black out... Azt hiszem küldök nekik egy szép mailt ezzel kapcsolatban...
több mint 8 éve
m.cdn.blog.hu/zs/zsemoll/image/526b2f158e16d5350f000473-225x225-resize-transparent.pngszerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkábbKét éve nálunk már volt egy elfogadható szezonja, kapott is gyorsan egy szerződést a Cardstól 😊
mustaine
Jakehomer
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Aztán rájött, hogy "honvágya" vanszerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkábbKét éve nálunk már volt egy elfogadható szezonja, kapott is gyorsan egy szerződést a Cardstól 😊
mustaine
Jakehomer
több mint 8 éve
1. Jerry Rice4. Rashad Greene.
2. Ted Ginn
3. Randy Moss
mustaine
több mint 8 éve
Az Arizona pályáján szerzett anno a Florida elleni bcs döntőben kr td-t az első kickoffbólszerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkábbbuckeyes bigten bajnok 😀
mustaine
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
szerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkábbKét éve nálunk már volt egy elfogadható szezonja, kapott is gyorsan egy szerződést a Cardstól 😊
mustaine
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
legalább 3 órát is aludhatok
több mint 8 éve
szerintem ez nem ted ginn sokadvirágzása, ez az első virágzása inkább
több mint 8 éve
harras
515
Nem sokat van fenn az offense, úgy érzem.
több mint 8 éve
asztakurva, mi ez a gods of egypt trailer? ez komolyan moziba fog kerülni? 😀Persze..zsír filmnek néz ki
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Egyébként az utolsó 11 SB-ből 10-et a fehér mezes csapat nyert meg és a Broncos valószínűleg narancsban lesz...Ha tanulnak a Clemson példájából, akkor a kék felszerelést választják
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
asztakurva, mi ez a gods of egypt trailer? ez komolyan moziba fog kerülni? 😀
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Na megyek aludni, have fun srácok.