Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Zebrák...
több mint 3 éve
Kb 24-25 pályán az. Ha Áron (Brady, BB, stb) ellen történik, már bombáznak egy fejlődő országot....ez nem targeting?nem
Toto21
Kampman
Nem volt INT
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
medvebro
155
időt kért Fields!!!
több mint 3 éve
nando89
3 905
Ezzel sincs baj csak , ezeket se felejtsük el
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Van még időkérés miért nem támadjuk a pálya közepét?
több mint 3 éve
medvebro
155
Csak én vagyok úgy vele, vagy tényleg meglátszik Mooney sebességén az elmúlt időszakban az a kisebb lágyéksérülés, amivel az injury reportok szerint hetek óta küzd?
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Nem értem ezeket a dobásokat, még amikor azt hitte, hogy free play volt, akkor is annyira messze dobta minden csapattársától, most is.
több mint 3 éve
amaru
153
Ha jobb lab nem ert fehert szerintem int
több mint 3 éve
abba kéne hagyni ezeket a hero dobásokat...Azt próbálgatja, milyen WR lenne a védőinkből.
Toto21
több mint 3 éve
abba kéne hagyni ezeket a hero dobásokat...Fields érdekes, szépen csinálja, amit tud, de már a 2. ilyen homály.
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 961
ez szerintem INT ( sajnos)
több mint 3 éve
nando89
3 905
Ez is közel volt de nem birtokolta
több mint 3 éve
Toto21
5 961
abba kéne hagyni ezeket a hero dobásokat...
több mint 3 éve
ejnye, de fax vagy Douglasrendesen elkésett
Gergőbácsi
csod,a hogy nem lett agyrázkódás a vége
több mint 3 éve
nem volt okos..Tanulja meg Kingtől a hozzáérős tackle-ket inkább
több mint 3 éve
Ez de szép volt.......😮
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Toto21
5 961
ez nem targeting?
több mint 3 éve
ejnye, de fax vagy Douglas
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
ójaj, volt gond hátula sportik velünk vannak. most épp Ő volt a S 😊
gamerkr
több mint 3 éve
nando89
3 905
Ezt Akartam írni kint is mindenki szerint tisztaazon túl lehetett már, az már az end zone végéből, szemből mutattaHa öt yardon belül volt, ok, ha azon túl, akkor DpiHa nem löki el, INTelőtte meg a sprint közben a 21-es lökte
csi77
Gergőbácsi
de volt OPI is
Egyébként, olvass vissza, írtam, hogy alamizsna
csi77
elvettek egy TD-t az emberetek, Olsen szerint is
de mindegy, remélhetőleg nem ezen fog múlni
Gergőbácsi
több mint 3 éve
azon túl lehetett már, az már az end zone végéből, szemből mutattaHa öt yardon belül volt, ok, ha azon túl, akkor DpiHa nem löki el, INTelőtte meg a sprint közben a 21-es lökte
csi77
Gergőbácsi
de volt OPI is
Egyébként, olvass vissza, írtam, hogy alamizsna
csi77
elvettek egy TD-t az emberetek, Olsen szerint is
de mindegy, remélhetőleg nem ezen fog múlni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
medvebro
155
Nem kell löknie, 2 fejjel magasabb lenyomta futás közben. Ugyanannnyi joga van elkapni a védőnek meg a támadónak, most épp befújták van ilyen.Ha nem löki el, INTKeresem a lökést, de nincs meg, a lassítás alapján is csak akkor volt kontakt, amikor még gondolom 5 yardon belül a 21-est lerázta. Ha az 5 yardon kívül volt, akkor meg holding kellett volna legyen, mert a labda még a QB kezében volt...
csi77
LN
Szerkesztette: medvebro
több mint 3 éve
ójaj, volt gond hátul