NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Favre!
több mint 3 éve
Indubitably
454
Kora van még, ne bírózzunk este tízig, hamar unalamassá válik....Btw Touchdown 😀
I... don't care... John.
több mint 3 éve
amaru
151
Ez nagyon fasza volt
több mint 3 éve
nice
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
na a legjobb hívást tartogattuk a végére. Szép
több mint 3 éve
Kampman
28 313
kései inkábbNem korai még egy kicsit?ugy is tűnt teljesen, hogy a DT beugrott. De hát Packersnél ez teljesen szabályosHát ez komám, mi a bré volt? Mondjuk tényleg szabad játéknak tűnt.....Egyertelmuen azt hitte h free play
Amúgy, én a hozzá nem értő, hülyeséget gondolok, ha azt látom (már a múltkori meccsen is) , hogy Fields nem tud fellépni a zsebben, ezt a mozdulatot nem érzi?
csi77
davemayer
Toto21
Rubens
több mint 3 éve
És naná hogy visszahozza őket, rohadtul nem mindegy hogy 10/14-0 vagy 7-7... remelem ez innentol nem fog a sporikrol szolni, basszak meg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
az szép volt ahogy bemutogatta Adamsnek, aztán ment is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
nem de ez nekem zászló lenne ide és oda isÉs te nyilván láttad illetve hallottad is hogy közben esetleg nem dumált valamitazért az tegyük helyre, hogy egy holdingot vagy facemasket nehezebb észrevenni mint egy fickót aki a játék után pofázik meg mutogat az irányító felett, mikor mindenki alapból is rájuk néz a sack miattha a te képedet húznák a föld felé lehet neked se tetszene. Lehet csak elmondta utána a véleményét, hogy nem kéne, csak hát ezt nem hallja senki és így tauntig volt
a false start meg akkor lesz ha jól tudom, ha a támadófal tagjai hozzányúlnak, amúgy nem
Fontos_Vidra
Toto21
Rubens
több mint 3 éve
remélem 4&1 lesz és jön egy 20 yardos passzlehetőleg sikeres
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Rubens
830
És te nyilván láttad illetve hallottad is hogy közben esetleg nem dumált valamitazért az tegyük helyre, hogy egy holdingot vagy facemasket nehezebb észrevenni mint egy fickót aki a játék után pofázik meg mutogat az irányító felett, mikor mindenki alapból is rájuk néz a sack miattha a te képedet húznák a föld felé lehet neked se tetszene. Lehet csak elmondta utána a véleményét, hogy nem kéne, csak hát ezt nem hallja senki és így tauntig volt
a false start meg akkor lesz ha jól tudom, ha a támadófal tagjai hozzányúlnak, amúgy nem
Fontos_Vidra
Toto21
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
remélem 4&1 lesz és jön egy 20 yardos passz
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Milyen fasz mar, kikeri az idot majd challengel, kockaztatva h 2 idokerest is bukik... gondolkodj ember
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Toto21
5 950
azért az tegyük helyre, hogy egy holdingot vagy facemasket nehezebb észrevenni mint egy fickót aki a játék után pofázik meg mutogat az irányító felett, mikor mindenki alapból is rájuk néz a sack miattha a te képedet húznák a föld felé lehet neked se tetszene. Lehet csak elmondta utána a véleményét, hogy nem kéne, csak hát ezt nem hallja senki és így tauntig volt
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
nem lesz meg valószínűleg
több mint 3 éve
nando89
3 894
Kosz ez így korrekt !hát ez azért kemény volt, hogy Edwards-ra dobták... Már megint tolni kell a Packers szekerét...Tiszta a taunting. Edwards egy fasz. Előtte lévő nem vol az, a sisakba kapaszkodás. Bar teszem hozzá szerintem ezt egyetlen QBra sem dobják be.
Toto21
Az offside az volt. Elsiklottak felette van ilyen. Csak nem mindegy.
tüsi91
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Ez nem volt meg, remélem jön a challenge
több mint 3 éve
Rubens
830
Nem korai még egy kicsit?ugy is tűnt teljesen, hogy a DT beugrott. De hát Packersnél ez teljesen szabályosHát ez komám, mi a bré volt? Mondjuk tényleg szabad játéknak tűnt.....Egyertelmuen azt hitte h free play
Amúgy, én a hozzá nem értő, hülyeséget gondolok, ha azt látom (már a múltkori meccsen is) , hogy Fields nem tud fellépni a zsebben, ezt a mozdulatot nem érzi?
csi77
davemayer
Toto21
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
hát ez azért kemény volt, hogy Edwards-ra dobták... Már megint tolni kell a Packers szekerét...Tiszta a taunting. Edwards egy fasz. Előtte lévő nem vol az, a sisakba kapaszkodás. Bar teszem hozzá szerintem ezt egyetlen QBra sem dobják be.
Toto21
Az offside az volt. Elsiklottak felette van ilyen. Csak nem mindegy.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
ugy is tűnt teljesen, hogy a DT beugrott. De hát Packersnél ez teljesen szabályosHát ez komám, mi a bré volt? Mondjuk tényleg szabad játéknak tűnt.....Egyertelmuen azt hitte h free play
csi77
davemayer
több mint 3 éve
nando89
3 894
Persze mert az is voltHát ez komám, mi a bré volt? Mondjuk tényleg szabad játéknak tűnt.....Egyertelmuen azt hitte h free play
csi77
davemayer
több mint 3 éve
medvebro
155
Hát ez komám, mi a bré volt? Mondjuk tényleg szabad játéknak tűnt.....Az elmúlt évek alapján szerintem nem számol az edzői stáb zsebbel, és így szerkesztik a playt 😀
csi77