NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Indubitably
454
DILLOOOOOOONAh, i see you are a man of culture as well 😀gamerkr
Indubitably
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
nálam top 10 filmDILLOOOOOOON
Indubitably
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
jó a srác balansza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Biztos jó régen volt, az oka pedig szerintem az, hogy mióta van normális futójátékunk (kb. 2017), azóta a mindenkori HC is kevésbé érzi szükségét, hogy széttöresse a QB-t egy ilyen játékkal.Amúgy mikor volt utoljára Rogers qb sneak, komolyan mondom nagyon regota nem emlekszem egyre seAzt nem tudom, de a Rodgers-ének utánanézhetne valaki.
amaru
Tactful Cactus
több mint 3 éve
A futrást azért eddig többé-kevésbé fogtuk. Mi történik ma?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
most mi a baj? nem értemJa röhögjel csakMondjuk én is ki lennék akadva ha egy free play-t elvennének.Jaja mi is hogy felháborodtunk az első driveban 😀
Tactful Cactus
Rubens
davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Amúgy mikor volt utoljára Rogers qb sneak, komolyan mondom nagyon regota nem emlekszem egyre seAzt nem tudom, de a Rodgers-ének utánanézhetne valaki.
amaru
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ja röhögjel csakMondjuk én is ki lennék akadva ha egy free play-t elvennének.Jaja mi is hogy felháborodtunk az első driveban 😀
Tactful Cactus
Rubens
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mondjuk én is ki lennék akadva ha egy free play-t elvennének.Egy újoncról beszélünk. nyilván másképp dolgozza fel, mint pl a rutinos róka Rodgers
Tactful Cactus
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Rubens
830
Mondjuk én is ki lennék akadva ha egy free play-t elvennének.Jaja mi is hogy felháborodtunk az első driveban 😀
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Megint, csak a kiforgást ismeri a zsebből, ráadásul a rosszabb oldalra, esély nincs passzra....Teljesen az, már jövőre másabb lesz elhiheted
Remélem, ez tanulható
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Amúgy mikor volt utoljára Rogers qb sneak, komolyan mondom nagyon regota nem emlekszem egyre seFutott TD neked nem elég?
amaru
több mint 3 éve
Megint, csak a kiforgást ismeri a zsebből, ráadásul a rosszabb oldalra, esély nincs passzra....Remélem, ez tanulható
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Látszik hogy az az offside int nagyon megzavarta az Ot es felhozta a packers Dt, nem szakad el most senki.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Mondjuk én is ki lennék akadva ha egy free play-t elvennének.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
életjeleket mutató passrush
több mint 3 éve
medvebro
155
Fields is a nagy játékokat erőlteti, mert lehet ha korábban indul el megvan az első down.
több mint 3 éve
Vicc ami itt megy. 😀 És most nem a soldier fielden történtek gondolok....
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Ilyen ST-vel miért nem Taccsbekk mindig?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
szép játékot hívott sajnos a Packers amit meg is ettünk.
több mint 3 éve
Fefe77
78
Megnyugodtam, hogy sajtfejek nem dobták ki az ablakon a zebráktól kapott esélyt… 😜