Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 5 éve
safc4
338
Esetleg tudna valaki egy másik streamet mert ez fél percenként lehal 😕www.usagoals.ws/c/american-football/usa-nfl/29-09-2019/minnesota-vikings-vs-chicago-bears/1/
Tomcsik
több mint 5 éve
Matt Nagy végre kinyithatja a playbookot. Fakezű Trubisky remélem nem sérült meg komolyan.
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Az nem elkapás, szerintem
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Esetleg tudna valaki egy másik streamet mert ez fél percenként lehal 😕
több mint 5 éve
nando89
3 894
Fasza lehet elvette Dixtől 1 TD-tAzt nem hiszem de 20-30 yardot sanszosan ..
Tomcsik
több mint 5 éve
ennek complete-nak kell lennie
több mint 5 éve
SBL
2 213
Jobb is, hogy nem láttad Jackson agyaskodását. Majd holnap nyugodtabban sem lesz könnyű megemészteni.okos voltNem halna be percenként a stream látnám is mi történik 😕
gamerkr
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
okos voltNem halna be percenként a stream látnám is mi történik 😕
gamerkr
több mint 5 éve
safc4
338
Ezt a védelmet érdemes is élőben is megnézniIgen kövi vasárnap és természetesen megyek is a meccsreA macik ha jól tudom idén mennek Londonba nem?Londonban lakok és nincs... Van Game passom, de mivel a szaros Skysport ős ezt tolja nem tudom itt nézni a közvetítési jogok miattPersze a reklámoknál nem akad a stream 😊Miért nem a sport2 nézed?
Tomcsik
safc4
Tomcsik
safc4
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Igen kövi vasárnap és természetesen megyek is a meccsreA macik ha jól tudom idén mennek Londonba nem?Londonban lakok és nincs... Van Game passom, de mivel a szaros Skysport ős ezt tolja nem tudom itt nézni a közvetítési jogok miattPersze a reklámoknál nem akad a stream 😊Miért nem a sport2 nézed?
Tomcsik
safc4
Tomcsik
safc4
több mint 5 éve
safc4
338
A macik ha jól tudom idén mennek Londonba nem?Londonban lakok és nincs... Van Game passom, de mivel a szaros Skysport ős ezt tolja nem tudom itt nézni a közvetítési jogok miattPersze a reklámoknál nem akad a stream 😊Miért nem a sport2 nézed?
Tomcsik
safc4
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Londonban lakok és nincs... Van Game passom, de mivel a szaros Skysport ős ezt tolja nem tudom itt nézni a közvetítési jogok miattPersze a reklámoknál nem akad a stream 😊Miért nem a sport2 nézed?
Tomcsik
safc4
több mint 5 éve
safc4
338
A redskinsnek is jól jött volna ma egy Daniel😂😅
több mint 5 éve
Engem egy negyed alatt meggyőzött Danielns, hogy a Trubisky projectet el kell engedni 😀
több mint 5 éve
Toto21
5 949
Eskü sírok örömömben ilyen passzok láttán