Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 5 éve
SBL
2 213
Szép volt. Hogy Trubival is igy sikerült volna a drive? Azt már nem tudjuk meg.
több mint 5 éve
Pont akartam írni, hogy ennyi kellett, hogy élet kerüljön a Bears O-baFasza mintha nem lett volna amúgy is elég sérültünkTrubisky sérülése nem hátrány -_-
Tomcsik
Toto21
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Toto21
5 949
De ez azért is rossz mert így nem derül ki Trubiskyról, hogy tényleg gyenge és kap még évet, esélyt majd...Nem fog mert Daniel-el SB-t fog nyerni a csapat. És végre használjuk Cohen-t is. Annyira jó látni
dande
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Nem tudom de ez a Daniel passz is karcos voltFasza mintha nem lett volna amúgy is elég sérültünkTrubisky sérülése nem hátrány -_-
Tomcsik
Toto21
több mint 5 éve
De szép játék volt.
több mint 5 éve
De ez azért is rossz mert így nem derül ki Trubiskyról, hogy tényleg gyenge és kap még évet, esélyt majd...
több mint 5 éve
Toto21
5 949
Fasza mintha nem lett volna amúgy is elég sérültünkTrubisky sérülése nem hátrány -_-
Tomcsik
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Szerintem örüljetek neki, Trubinál csak jobb qb léphet pályára 😀Ha ez túlzás is, a Bears tényleg azon kevés csapat egyike, ahol hagyományosan nem a QB sérülése a legnagyobb csapás
kapitnono
több mint 5 éve
Mi történt Trbubival?Egy strip sack/fumblenál ráütöttek a kezére
red5
több mint 5 éve
Toto21
5 949
Mi történt Trbubival?Rosszul ért földet és kicsit ráesett a karjára. ( remélem nem jön már vissza)
red5
több mint 5 éve
Szerintem örüljetek neki, Trubinál csak jobb qb léphet pályára 😀
több mint 5 éve
Végre van irányító a Bearsnél..áldás ez a sérülés
több mint 5 éve
Fefe77
78
Robinson.
több mint 5 éve
Fefe77
78
Szép estét! Na ugorjunk neki.
több mint 5 éve
SBL
2 213
Jó estét! Nekem nagyon bejön a Bearsnek a krumplibogár szerelése.
több mint 5 éve
Trubinak annyi...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
nando89
3 894
Truby ez komoly is lehet 😕
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Trubisky szórja a labdákat, mint egy adogatógép
több mint 5 éve
Jó estét mindenkinek! Elmehet a fenébe a Game Pass. Nem tudom nézni a meccset a kurva Skysport miatt. Tud valaki valami streamet?grandmastreams.live/abc14.html
Tomcsik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal