Chicago Bears - New Orleans Saints
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Ó ha nekünk fele ilyen jó védelem lehetne...
több mint 5 éve
A 2. félidő végén bejött, de 4. és 1-nél biztos nincs jobb play annál, hogy Kamara majd megoldja?
több mint 5 éve
Ezt nem hiszem el, hogy nekünk az 1yardért is trükkös játék kell...van egy taysom van egy Murray akiket erre tartunk..
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 5 éve
azért a CHI D meccsben tartja a csapatot
több mint 5 éve
Tetszettek volna tobb pontot szerezni 😛hát azért engem pats-esként dühít, hogy akkor élete meccsét pont ellenünk játszotta és nem ilyen napot fogott kiGyakorlatilag csere volt amikor SB-t nyert, de sokan nem tudják, hogy egy fecske nem csinál nyarat.Ó a francba....Foles pontosan az a QB, akit hittem. Ennyi csapat nem hagy elsétálni egy jó irányítót.
dande
tüsi91
gyeek
ugyanez igaz egy picit a kisManningre is
tudom telhetetlen pats-es vagyok 😊
NB2
több mint 5 éve
Te mondâd 😛 😉hát azért engem pats-esként dühít, hogy akkor élete meccsét pont ellenünk játszotta és nem ilyen napot fogott kiGyakorlatilag csere volt amikor SB-t nyert, de sokan nem tudják, hogy egy fecske nem csinál nyarat.Ó a francba....Foles pontosan az a QB, akit hittem. Ennyi csapat nem hagy elsétálni egy jó irányítót.
dande
tüsi91
gyeek
NB2
több mint 5 éve
Na most szerez a D egy labdátSaints 3. Driveja ebben a félidőben, amit a térfelünkről kezd. 16, 39, most 48.
Tomcsik
Ahogy gabo is mondta a Bears ritka rossz helyzetben van. Nincs QB, nincs OL, a védelem öregszik, szar a coaching is többnyire.
több mint 5 éve
hát azért engem pats-esként dühít, hogy akkor élete meccsét pont ellenünk játszotta és nem ilyen napot fogott kiGyakorlatilag csere volt amikor SB-t nyert, de sokan nem tudják, hogy egy fecske nem csinál nyarat.Ó a francba....Foles pontosan az a QB, akit hittem. Ennyi csapat nem hagy elsétálni egy jó irányítót.
dande
tüsi91
gyeek
több mint 5 éve
Vannak idegek 😀
több mint 5 éve
Erre is dobtak már OPIt (nem mondom h az volt csak dobtak már rá 😊)
több mint 5 éve
Az a durva, hogy Wims Wikipedia oldala már frissült, LOL2szer is pláne!
Gyurma Pappa
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Az a durva, hogy Wims Wikipedia oldala már frissült, LOL
Gyurma Pappa
😀
több mint 5 éve
A védelem most ebben a 2 driveban kb megmentette a meccset. Vagy legalábbis ad sanszot.
több mint 5 éve
előtte belenyúlt a sisakjába a johnson faszi az újjaival, azt torolta nmeg .😊Miller sisakjába nyúlt bele. Amúgy a büdös görények arra nem dobtak semmit. Ettől ilyet sport pályán nem lehet csinálni.
ozibozi
több mint 5 éve
Amit a 3 negyedekben művelübk az nevetséges, de ez a mai? Ez mindenné túl tesz. Delay of game, sack, nagy visszahordás, idoóta Wims , int... Ez így kb 5 perc alatt. Fantasztikus
több mint 5 éve
Az a durva, hogy Wims Wikipedia oldala már frissült, LOL

több mint 5 éve
Azért ez kemény!Mi történt?
steelwolfJavon Wims punches a helmet twice pic.twitter.com/hESxWegifm
— Jonathan Jones (@jjones9) November 1, 2020
Löfli
Viszlát soha!
több mint 5 éve
Pagano teljesen hülye, gyakorlatilag 5 ember futott 5 hookot, mit várt ennyire soft coverage-től.
Szerkesztette: Gyurma Pappa