Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Ashley Skyén mindenkivel jóba vagyok itt stezen kívül, én kérdezem, hogy kicsoda?rég volt már....haverom kérdezi, ki ez?
giphy.com/gifs/PApKgKr6r20mc
Tito05
PEEtör
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Nem iszunk előre a medve bőrére:talaltam egy nullas sört
több mint 5 éve
én mindenkivel jóba vagyok itt stezen kívül, én kérdezem, hogy kicsoda?rég volt már....haverom kérdezi, ki ez?
Tito05
PEEtör
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
jafl elo draftra tudd mar meg, tixonak lesz egy haverja, akit erdekelni fogHa lennének haverjaim, őket is érdekelnérég volt már....haverom kérdezi, ki ez?
Tito05
PEEtör
mustaine
több mint 5 éve
valóban szar életed lehet ha lemaradtál a tavalyi po eredménykövetőkről 😀Biztos en vagyok szar eletu, de azt sem tudom, hogy ki ez egyebkent.Amúgy van aki élvezettel nézi ezt a suttyó dagadt prolit?www.youtube.com/watch?v=BszLdSyUk-YEzt a csávót kérlek itt soha többet, ellenkező esetben küldenem kell a készenlétis kollégákat.
Sixo
Cypress
flzoli
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ha lennének haverjaim, őket is érdekelnérég volt már....haverom kérdezi, ki ez?
Tito05
PEEtör
több mint 5 éve
ilyenkor mindig jon valaki, akinek van egy haverja, es nyilvan o akarja tudni, ki ez 8Drég volt már....haverom kérdezi, ki ez?
Tito05
PEEtör
ezek a haverok...
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Addig én se tudtam, hogy ki a fasz ezSzar életű vagy minden bizonnyal, de én se tudom egyébként ki. Itt szokták a népek linkelgetni.Biztos en vagyok szar eletu, de azt sem tudom, hogy ki ez egyebkent.Amúgy van aki élvezettel nézi ezt a suttyó dagadt prolit?www.youtube.com/watch?v=BszLdSyUk-YEzt a csávót kérlek itt soha többet, ellenkező esetben küldenem kell a készenlétis kollégákat.
Sixo
Cypress
flzoli
Stez
flzoli
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
negyed 1-kor?rég volt már....haverom kérdezi, ki ez?
Tito05
PEEtör
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Geronazzo Márilyarég volt már....haverom kérdezi, ki ez?
Tito05
PEEtör
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
rég volt már....haverom kérdezi, ki ez?
Tito05
több mint 5 éve
Szar életű vagy minden bizonnyal, de én se tudom egyébként ki. Itt szokták a népek linkelgetni.Biztos en vagyok szar eletu, de azt sem tudom, hogy ki ez egyebkent.Amúgy van aki élvezettel nézi ezt a suttyó dagadt prolit?www.youtube.com/watch?v=BszLdSyUk-YEzt a csávót kérlek itt soha többet, ellenkező esetben küldenem kell a készenlétis kollégákat.
Sixo
Cypress
flzoli
Stez
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Letöltöttem az 1. félidő összefoglalóját, 15 Mb.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Összegezzünk:Én éppen ma akartam megszerettetni pár haverommal az amerikai focit az előző meccsen.Semmit se értettek eddig sem ebből az egészből,de szerintem ha maradt közülük még elvetemült aki megpróbálja megérteni ezt a sportot,az holnaptól engem egész biztosan hülyének fog nézni...
Van két remek D és két balfaszkodó, béna kacsa O. Nem mondanám, hogy véresre kaparom a falat izgalmamban.
Cypress
több mint 5 éve
Sifur
1 118
A tulaj neve amúgyMit jelent a GSH a Bears mezen a bicepsz részen?Gőzöm Sincs Hogyan (nyerjűk meg ezt a meccset Trubiskyvel)
flzoli
iktriad
több mint 5 éve
Biztos en vagyok szar eletu, de azt sem tudom, hogy ki ez egyebkent.Amúgy van aki élvezettel nézi ezt a suttyó dagadt prolit?www.youtube.com/watch?v=BszLdSyUk-YEzt a csávót kérlek itt soha többet, ellenkező esetben küldenem kell a készenlétis kollégákat.
Sixo
Cypress
flzoli
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
rég volt már....Olyat nem találtál, ahol ruha nincs rajta?
Tito05
több mint 5 éve
Kampman
28 313
www.youtube.com/watch?v=BszLdSyUk-Ywww.youtube.com/watch?v=HP4FQtKHaog
Sixo
több mint 5 éve
Gondolom akkor Hooker is hófehér 😀Kell a reteknek Eddie Jackson. Neger safety Indianapolisban Zbikowski ota nem kell.De Gondolom Eddie Jackson is elférne Hooker mellé vagy helyett? 😀Traubi és a CHI sem PO-ba való. De nem is rosszabbak mint az Eagles... Az előző meccs után jó lenne egy jobbat nézni, de ez sem az.De, Mack a PO-ba valo, a Colts DL-jebe. Meg johet Hicks, meg Roquan Smith Leonard es Walker melle, aztan meg is vagyunk.
Kájzerszóze
Stez
kapitnono
Stez
több mint 5 éve
Amúgy van aki élvezettel nézi ezt a suttyó dagadt prolit?www.youtube.com/watch?v=BszLdSyUk-YEzt a csávót kérlek itt soha többet, ellenkező esetben küldenem kell a készenlétis kollégákat.
Sixo
Cypress
több mint 5 éve
A CHI def oké, de ez az O..... ha Nick nem lenne hülye, már simán vezetnének amúgy.Remélem a jövő héten jobb meccsek jönnek.... PL Saints win, Pecc loss 😀