NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
ja, nem volt egyáltalánilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonÉn úgy értettem, hogy azt mondták a közvetítésben, nincs szél.
Stez
PEEtör
több mint 5 éve
és a feka lengyelek ?ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonfekák nagyobbat rúgnak, kivéve ha lengyelek
Stez
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Hűűű a rohadt életbe. Ennél jobb filmet ritkán lát az ember 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Parkey Ray Finkle nyomdokainAkkor rendőrnő még lehet
Blevi
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Steve Bartmannek is megbocsátottak. Egy idő után.Vagy az államot...Én Parkey helyében holnap reggel jelentkeznék a McDonaldshoz pénztárosnak. 😀Szerintem hagyja el a várost inkább
Cypress
Blevi
Cypress
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Örültem volna a Bears D miatt, ha továbbjutnak, de ezzel a beszari játékkal nem lehet PO-ban menetelni. 15-10-nél amikor visszakapták, hívtak 3 szar biztonsági játékot, lejáratták az órát, majd vígan leballagtak. Mikor tanulják már meg a HC-k, hogy emiatt kurva nagy pofon jár?
több mint 5 éve
De ha nem csinálnak TD-t és csak 20 mp marad, akkor meg jól döntött. Semmi garancia nem volt, hogy a Philly TD-t csinál.Igen, ahol majdnem 40 másodpercet hagyott bent.Ha Nagy időt kér, akkor még mehettek volna közelebb...Még a Phillytàmadàsnàl?
Jughead
NB2
Jughead
több mint 5 éve
ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonfekák nagyobbat rúgnak, kivéve ha lengyelek
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonÉn úgy értettem, hogy azt mondták a közvetítésben, nincs szél.
Stez
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Grat Eagles... Mérhetetlenül nagy csalódás...Dupla kapufa...? Mert Gouldot el kellett küldeni...kössz, ezt komolyan nehéz feldolgozni, mert ezt nem így kellett volna megnyerni
Tomcsik
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Vagy az államot...Én Parkey helyében holnap reggel jelentkeznék a McDonaldshoz pénztárosnak. 😀Szerintem hagyja el a várost inkább
Cypress
Blevi
több mint 5 éve
gabor25
5 144
itt van szegeny itt bevagta..csak rosszkor...
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Rodgers to Cobb < Parkley to 2 Kapufa
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Jughead
5 201
Igen, ahol majdnem 40 másodpercet hagyott bent.Ha Nagy időt kér, akkor még mehettek volna közelebb...Még a Phillytàmadàsnàl?
Jughead
NB2
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Ha Nagy időt kér, akkor még mehettek volna közelebb...szerintem elmélázott. Újonc kócs
Jughead
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
Grat Eagles de azért a makk faktor még mindig dolgozik tavaly óta, és úgy tűnik van még a zsákban 😁
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Oké.Ennél izgalmasabb po meccs nem kell. IronizáltamLáttatok már ilyen szar meccset basszátokmeeeeg ???? 😀A top 10 legszarabb playoffmeccs toplistáján legalább 7 helyet a Texans meccsei foglalnak el, ez még a közelében se volt
MrMiksa
Kampman
MrMiksa
Egyébként a csoportellenfeleinknek van valami különleges balszerencséje ezekkel a playoff field goalokkal
több mint 5 éve
gabor25
5 144
ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonaz elsot szegeny bevagta. A masodikat a nyomas miatt talan nem. De ...
Stez
több mint 5 éve
Én Parkey helyében holnap reggel jelentkeznék a McDonaldshoz pénztárosnak. 😀Szerintem hagyja el a várost inkább
Cypress
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Én Parkey helyében holnap reggel jelentkeznék a McDonaldshoz pénztárosnak. 😀Phillybe
Cypress
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ha Nagy időt kér, akkor még mehettek volna közelebb...Még a Phillytàmadàsnàl?
Jughead
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ennél izgalmasabb po meccs nem kell. IronizáltamLáttatok már ilyen szar meccset basszátokmeeeeg ???? 😀A top 10 legszarabb playoffmeccs toplistáján legalább 7 helyet a Texans meccsei foglalnak el, ez még a közelében se volt
MrMiksa
Kampman
több mint 5 éve
ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjon
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Én Parkey helyében holnap reggel jelentkeznék a McDonaldshoz pénztárosnak. 😀