Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Már most több hsz van, mint egy Bucs-Cardinals alapszakasz meccs alatt...Go Bears!
több mint 5 éve
Colmester87
10
Egy működő stream-et tudna valaki,sajnos nem vagyok tv előtt
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges: 1. szét trollkodom mindenféle Fásy Zsülike videóval a topikot.
2. részeletesen mesélek a szexuális életemről.
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
több mint 5 éve
shagi0206
10 949
Meg Fisher is a Titanst.Go Trub! Mutasd meg a kétkedőknek 🏈Hogy kell a pótolhatatlan Cutlert pótolni
Klaci79
James007Rex Grossman Super bowlba vitte a Bearst.
Rex Grossmant Super bowlba vitte a Bears anno.
bobi0092
több mint 5 éve
Stez maximum ott terem, ahol Emily Ratajkowski vagy Dukai Regina van.Akkor Stez ott terem...bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
ThundersNFL
több mint 5 éve
hébe-hóba mindenki homár, ilyen ez a bowl.hune legy Lamar, legy inkabb homar?bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
Stez
több mint 5 éve
bobi0092
4 355
Go Trub! Mutasd meg a kétkedőknek 🏈Hogy kell a pótolhatatlan Cutlert pótolni
Klaci79
James007
Rex Grossmant Super bowlba vitte a Bears anno.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Ha az Eagles nyer akkor behúzza az SB-t is...Csak ha Foles csicskái, vagyis a Pecc lesz az ellenfél
ThundersNFL
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 880
Remélem megmutatják a hétvégi eredményeket.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok Go Macik
több mint 5 éve
Akkor Stez ott terem...bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ne legy Lamar, legy inkabb homar?bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Na, akkor készüljünk fel a "holnap vizsgázom, de megnézem a meccset" "új szurkolóval bővült a család" féle sms-ekre/e-mailekre.A kedvenc csapatom mezében,plus délután született gyerekem és a csajom a másik csapatnak szurkol,de olyan cuki
shagi0206
több mint 5 éve
Ha az Eagles nyer akkor behúzza az SB-t is...
Draft
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Na, akkor készüljünk fel a "holnap vizsgázom, de megnézem a meccset" "új szurkolóval bővült a család" féle sms-ekre/e-mailekre.En nem kapok ilyeneket. Te igen? 😉
shagi0206
több mint 5 éve
James007
1 858
Go Trub! Mutasd meg a kétkedőknek 🏈Hogy kell a pótolhatatlan Cutlert pótolni
Klaci79
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Is-is? 😊Szevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!És alkoholista? Vagy szexfüggő?
Coolearie
Klaci79
több mint 5 éve
neked meg csak el sem adnam!!!Go Chiefs!Go Dupree!
Stez
Klaci79
több mint 5 éve
bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
több mint 5 éve
Az érzés kölcsönös. 😀Go Eagles! (A Saintstől jobban tartok.)
Most nem megy ezt leírnom. 😊
gyeek
több mint 5 éve
shagi0206
10 949
Lehet adna egy TD passzt mondjuk Jenkinsnek 😊
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Burton out egyik odalon sajnalom, de valahol azert nem ..😕
több mint 5 éve
Most nem megy ezt leírnom. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
MindkettőSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!És alkoholista? Vagy szexfüggő?
Coolearie
Klaci79
Draft