Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Sanyi kommentálása már erotikus, mert baszta fülemet...Én Makával vagyok ugyanígy 😊
Heisman Trophy
több mint 5 éve
ami "ki van tűzve" mind2 idegesítő hanglejtéssel beszél és hülyeségeket isnemtom ki nézi a youtube linketmelyik?
de nem kicsit basz fel a kommentár ...
Negritis
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Brissett!Watson, Wilson, Jackson nem sokra vitte a po-ban eddignem szar, csak fehér, ami nem előny, viszont hátrányszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
Stez
eaglesmcnabb
MrMiksa
több mint 5 éve
Sanyi kommentálása már erotikus, mert baszta fülemet...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Oda fogunk még ma érni Trubyhoz párszor
több mint 5 éve
Bencsics. Pedig szerintem Márk rendben van. Makát meg sajnálom az előző meccsen, Sanyi lehúzta a szintjére.Buday?De fura, hogy Nagyot Nagynak mondják a sport tv-n.Az még hagyján, én örülök ha 5ből 2 mondatot megértek a beszédhibás gyerektől
Sixo
LeviPoki
Negritis
több mint 5 éve
Én Hackenberget hoztam volna mert ő a Penn Statere járt. Foles mögött ő is tudna padozni.QB-nál és rúgóknál nem olyan fontos, mert hosszú a karrier.+ öregen draftoltuk és szar egyetemre jártnem szar, csak fehér, ami nem előny, viszont hátrányszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
Stez
eaglesmcnabb
mustaine
North Dakota State amúgy is jó suli, bár tény, hogy nem olyan jó mint a saginaw valley state
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Szépen hullámzik a víz, más érdekeset nem látok.beindult a Playoff látom 😀jah
Heisman Trophyszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.sérült asszem
Heisman Trophy
de hogy maradjon a topic
gph.is/15GGDyl
Negritis
gph.is/1UTEbRF
Negritis
több mint 5 éve
iktriad pls ...De fura, hogy Nagyot Nagynak mondják a sport tv-n.az tuti hogy sokszor mernek nagyot mondani
Sixo
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
nemtom ki nézi a youtube linketmelyik?
de nem kicsit basz fel a kommentár ...
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Buday?De fura, hogy Nagyot Nagynak mondják a sport tv-n.Az még hagyján, én örülök ha 5ből 2 mondatot megértek a beszédhibás gyerektől
Sixo
LeviPoki
több mint 5 éve
nemtom ki nézi a youtube linketde nem kicsit basz fel a kommentár ...
több mint 5 éve
QB-nál és rúgóknál nem olyan fontos, mert hosszú a karrier.+ öregen draftoltuk és szar egyetemre jártnem szar, csak fehér, ami nem előny, viszont hátrányszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
Stez
eaglesmcnabb
mustaine
North Dakota State amúgy is jó suli, bár tény, hogy nem olyan jó mint a saginaw valley state
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
De fura, hogy Nagyot Nagynak mondják a sport tv-n.Az még hagyján, én örülök ha 5ből 2 mondatot megértek a beszédhibás gyerektől
Sixo
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Rajtad a világ szeme Trub...
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
De fura, hogy Nagyot Nagynak mondják a sport tv-n.az tuti hogy sokszor mernek nagyot mondani
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ez nagyon szemnyugtató látvány 😊beindult a Playoff látom 😀jah
Heisman Trophyszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.sérült asszem
Heisman Trophy
de hogy maradjon a topic
gph.is/15GGDyl
Negritis
gph.is/1UTEbRF
Negritis
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Watson, Wilson, Jackson nem sokra vitte a po-ban eddignem szar, csak fehér, ami nem előny, viszont hátrányszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
Stez
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
beindult a Playoff látom 😀jah
Heisman Trophy
de hogy maradjon a topic
gph.is/15GGDyl
Negritis
több mint 5 éve
nem feher, mert o voros, es lelketlennem szar, csak fehér, ami nem előny, viszont hátrányszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
Stez
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Majd lehet draftolni áprilisban Easton Sticket. 49-3-as győzelmi mutató a North Dakota Statetel, és nem is kell feltradelni érte az első körben. 😊szép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
Stez
több mint 5 éve
+ öregen draftoltuk és szar egyetemre jártnem szar, csak fehér, ami nem előny, viszont hátrányszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
Stez
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
nem szar, csak fehér, ami nem előny, viszont hátrányszép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Hát kb minden passzt első szándékból kell nyomni ahogy várható volt.