Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Közben megfejtettem, hogy Matt Nagy a rokona lehet a jugoszláv válogatott középpályásnak, Albert Nađnak, akit folyton kiállítottakBrit tudosok megallapitottak, hogy Matt Nagy kicsi.
mustaine
több mint 6 éve
Közben megfejtettem, hogy Matt Nagy a rokona lehet a jugoszláv válogatott középpályásnak, Albert Nađnak, akit folyton kiállítottakdebreceni gyerek vót
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Eddig ok 😁 jó lenne megint egy pontszerző drive...Safety? Vagy nem erre gondoltál? 😀
Mondjuk innen nehéz lesz...
marci88
több mint 6 éve
az nem csupán common sense?az előbb valaki kirakta az idei playbook-unkat, de már eltünt3 és 10-re középső futás
Tactful Cactus
James007
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
az előbb valaki kirakta az idei playbook-unkat, de már eltünt3 és 10-re középső futás
Tactful Cactus
több mint 6 éve
most érzek egy 3-2-es zárkózást, floyd ebben a szezonban pont eggyel kevesebb safetyt csinált eddig mint az ezelőttiben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Oo bakker kurva bunti miatt
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Puntoljunk elsőre.
több mint 6 éve
Eddig ok 😁 jó lenne megint egy pontszerző drive...Mondjuk innen nehéz lesz...
több mint 6 éve
Közben megfejtettem, hogy Matt Nagy a rokona lehet a jugoszláv válogatott középpályásnak, Albert Nađnak, akit folyton kiállítottak
több mint 6 éve
Bazzz
több mint 6 éve
Mondjuk Trubiskyvel kapcsolatban azt is varom, hogy choker lesz, kerdes, hogy azert 17-20 pontot ossze tud-e hozni, azzal nyerhetnek
több mint 6 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1082033264741806083
több mint 6 éve
több mint 6 éve
én se vagyok nagy fanja maka "nfl szakértelmének" de az NBA-t vágjaSanyi kommentálása már erotikus, mert baszta fülemet...Én Makával vagyok ugyanígy 😊
Heisman Trophy
MrMiksa
több mint 6 éve
az előbb valaki kirakta az idei playbook-unkat, de már eltünt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Cox rábaszna egy ilyen a kezemre, hány csontom törne el a lábamban is? 😀
több mint 6 éve
olyan isaz rádiós közvetítés btwami "ki van tűzve" mind2 idegesítő hanglejtéssel beszél és hülyeségeket isnemtom ki nézi a youtube linketmelyik?
de nem kicsit basz fel a kommentár ...
Negritis
Tactful Cactus
Negritis
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Jay szelleme kísértett 😊
több mint 6 éve
az rádiós közvetítés btwami "ki van tűzve" mind2 idegesítő hanglejtéssel beszél és hülyeségeket isnemtom ki nézi a youtube linketmelyik?
de nem kicsit basz fel a kommentár ...
Negritis
Tactful Cactus
Negritis

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!