NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Közben megfejtettem, hogy Matt Nagy a rokona lehet a jugoszláv válogatott középpályásnak, Albert Nađnak, akit folyton kiállítottakBrit tudosok megallapitottak, hogy Matt Nagy kicsi.
mustaine
több mint 5 éve
Közben megfejtettem, hogy Matt Nagy a rokona lehet a jugoszláv válogatott középpályásnak, Albert Nađnak, akit folyton kiállítottakdebreceni gyerek vót
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Eddig ok 😁 jó lenne megint egy pontszerző drive...Safety? Vagy nem erre gondoltál? 😀
Mondjuk innen nehéz lesz...
marci88
több mint 5 éve
az nem csupán common sense?az előbb valaki kirakta az idei playbook-unkat, de már eltünt3 és 10-re középső futás
Tactful Cactus
James007
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
James007
1 854
az előbb valaki kirakta az idei playbook-unkat, de már eltünt3 és 10-re középső futás
Tactful Cactus
több mint 5 éve
most érzek egy 3-2-es zárkózást, floyd ebben a szezonban pont eggyel kevesebb safetyt csinált eddig mint az ezelőttiben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Oo bakker kurva bunti miatt
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Puntoljunk elsőre.
több mint 5 éve
Eddig ok 😁 jó lenne megint egy pontszerző drive...Mondjuk innen nehéz lesz...
több mint 5 éve
Közben megfejtettem, hogy Matt Nagy a rokona lehet a jugoszláv válogatott középpályásnak, Albert Nađnak, akit folyton kiállítottak
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Bazzz
több mint 5 éve
Mondjuk Trubiskyvel kapcsolatban azt is varom, hogy choker lesz, kerdes, hogy azert 17-20 pontot ossze tud-e hozni, azzal nyerhetnek
több mint 5 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1082033264741806083
több mint 5 éve
több mint 5 éve
én se vagyok nagy fanja maka "nfl szakértelmének" de az NBA-t vágjaSanyi kommentálása már erotikus, mert baszta fülemet...Én Makával vagyok ugyanígy 😊
Heisman Trophy
MrMiksa
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
az előbb valaki kirakta az idei playbook-unkat, de már eltünt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cox rábaszna egy ilyen a kezemre, hány csontom törne el a lábamban is? 😀
több mint 5 éve
olyan isaz rádiós közvetítés btwami "ki van tűzve" mind2 idegesítő hanglejtéssel beszél és hülyeségeket isnemtom ki nézi a youtube linketmelyik?
de nem kicsit basz fel a kommentár ...
Negritis
Tactful Cactus
Negritis
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
James007
1 854
Jay szelleme kísértett 😊
több mint 5 éve
az rádiós közvetítés btwami "ki van tűzve" mind2 idegesítő hanglejtéssel beszél és hülyeségeket isnemtom ki nézi a youtube linketmelyik?
de nem kicsit basz fel a kommentár ...
Negritis
Tactful Cactus
Negritis