NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
beindult a Playoff látom 😀szép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.sérült asszem
Heisman Trophy
de hogy maradjon a topic
gph.is/15GGDyl
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
szép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Wentz szar
Heisman Trophy
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ez így volt megtervezve? Tudjuk, hogy ennyi ideje nem lesz Foles-nak egyetlen egyszer sem
több mint 5 éve
Floyd egy állat lett a szezon végére. Sajna pont most 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
James007
1 854
szép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.A téli álomból ilyen hamar nem szabad felébredni
Heisman Trophy
több mint 5 éve
szép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Foles jobb, meg tavaly már bevált a playoffban
Heisman Trophy
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
szép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.Te egy barlangban éltél az elmúlt 2 hónapban?
Heisman Trophy
több mint 5 éve
szép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.sérült asszem
Heisman Trophy
de hogy maradjon a topic
gph.is/15GGDyl
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szunet van az NB I-ben, nincs ma meccs.Nekem van is egy ilyen haverom, a kis geci a bankszektroban dolgozik és a főnöknőjével szűrte össze a levet. Két éve tart azEs ezzel mi a gond? En is igy mutatkozom be a csajoknak, mindig is nagy vagyam volt, hogy egy gazdag jo kis milfet osszeszedjek, aki csak azt varja el, hogy apolgassam. xdJa, az más, akkor nem játszik. Én a puncs.hu-s csajokra bukom, akik olyan subjecttel rnak bemutatkozó szöveget, hogy "nem minden a pénz, de jó ha sok van"most 100 ezer egy ora, mert „kapcsolatban” vanMár nem 30.000/óra, de azért még nem a kamaraersei tarifaRegi már egy kicsit elhasznált, vagy nem?Stez maximum ott terem, ahol Emily Ratajkowski vagy Dukai Regina van.Akkor Stez ott terem...bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
ThundersNFL
Stez
Cypress
James007
Stez
Cypress
Stezőszinte "érdek nélküli"kapcsolat. De térjünk vissza a meccshez.
Cypress
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Nekem van is egy ilyen haverom, a kis geci a bankszektroban dolgozik és a főnöknőjével szűrte össze a levet. Két éve tart azEs ezzel mi a gond? En is igy mutatkozom be a csajoknak, mindig is nagy vagyam volt, hogy egy gazdag jo kis milfet osszeszedjek, aki csak azt varja el, hogy apolgassam. xdJa, az más, akkor nem játszik. Én a puncs.hu-s csajokra bukom, akik olyan subjecttel rnak bemutatkozó szöveget, hogy "nem minden a pénz, de jó ha sok van"most 100 ezer egy ora, mert „kapcsolatban” vanMár nem 30.000/óra, de azért még nem a kamaraersei tarifaRegi már egy kicsit elhasznált, vagy nem?Stez maximum ott terem, ahol Emily Ratajkowski vagy Dukai Regina van.Akkor Stez ott terem...bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
ThundersNFL
Stez
Cypress
James007
Stez
Cypress
Stez
több mint 5 éve
Eddig nem látom a legendás bears D-t
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
még egyszer nem sütöm el ezt a poént...kik vannak? 😀egyelőre még rozsdás kicsit a Bears defTudják, hogy nem Sanyi kommentál, nem tudtak felpörögni
Antonius
Jakehomer
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
szép estét tudom hogy butaság de miért Foles játszik és miért nem Wentz ? Sajnálom hogy ezzel a faszsággal teherelem a meccsnézést.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
kik vannak? 😀egyelőre még rozsdás kicsit a Bears defTudják, hogy nem Sanyi kommentál, nem tudtak felpörögni
Antonius
Jakehomer
több mint 5 éve
Urlacherék vajon kint vannak?Drága NFC döntőnk!
Utoljára akkor járt PO-ban a Bears.
shagi0206
Tactful Cactus
több mint 5 éve
goo.gl/images/dLbcV3legalább fusson akkor!
TurboMaaan
gph.is/2d0HdCU
több mint 5 éve
egyelőre még rozsdás kicsit a Bears defTudják, hogy nem Sanyi kommentál, nem tudtak felpörögni
Antonius
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
CEUNah Jeffery csak bemondta a legjobb egyetem nevét.Trump University?
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Nah Jeffery csak bemondta a legjobb egyetem nevét.Trump University?
Sixo
több mint 5 éve
Foles mar tobbet passzolt, mint Lamar
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
goo.gl/images/dLbcV3Es ezzel mi a gond? En is igy mutatkozom be a csajoknak, mindig is nagy vagyam volt, hogy egy gazdag jo kis milfet osszeszedjek, aki csak azt varja el, hogy apolgassam. xdJa, az más, akkor nem játszik. Én a puncs.hu-s csajokra bukom, akik olyan subjecttel rnak bemutatkozó szöveget, hogy "nem minden a pénz, de jó ha sok van"most 100 ezer egy ora, mert „kapcsolatban” vanMár nem 30.000/óra, de azért még nem a kamaraersei tarifaRegi már egy kicsit elhasznált, vagy nem?Stez maximum ott terem, ahol Emily Ratajkowski vagy Dukai Regina van.Akkor Stez ott terem...bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
ThundersNFL
Stez
Cypress
James007
Stez
Cypress
Stez
több mint 5 éve
Látom nagyon akarsz molnár kiki bebaszós liveot.Nah Jeffery csak bemondta a legjobb egyetem nevét.Calhoun County high school?
Sixo
mustaine