NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Nekem napfény járja át:Melegség járja át az emver szívét 🥃Tudtam, hogy a fájdalommentes pontot választod. Na jó, akkor maradok. 😀Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:Maradjunk a +1nél 😊
1. szét trollkodom mindenféle Fásy Zsülike videóval a topikot.
2. részeletesen mesélek a szexuális életemről.
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
shagi0206
Cypress
ThundersNFL
www.youtube.com/watch?v=vDRBAPrCr2I
több mint 5 éve
Alastor
214
Mindenre nyitott vagyok : DDmeg is van az első meleg? : DRemélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:2.
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
Alastor
shagi0206
több mint 5 éve
James007
1 854
Már nem 30.000/óra, de azért még nem a kamaraersei tarifaRegi már egy kicsit elhasznált, vagy nem?Stez maximum ott terem, ahol Emily Ratajkowski vagy Dukai Regina van.Akkor Stez ott terem...bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
ThundersNFL
Stez
Cypress
több mint 5 éve
mondjuk lehet, hogy rajott, hogy Cypress faszinak adja ki magat, kozben csajmeg is van az első meleg? : DRemélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:2.
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
Alastor
shagi0206
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Sanyit most fotózták le 130-al az 50-es táblánál
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Annak kamp nagyon nem örülne, már rendőrségi fejlentéssel fenyegetett meg, pedig ha tudná mivel készülök az SB-ra... 😮Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:mesélsz Fásy Zsülike szexuális életéről
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
gamerkr
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=ObBIRhDjpQQ
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Melegség járja át az emver szívét 🥃Tudtam, hogy a fájdalommentes pontot választod. Na jó, akkor maradok. 😀Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:Maradjunk a +1nél 😊
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
shagi0206
Cypress
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
punt volt már elég az előző meccsen.Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:2.
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
Alastor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Tudtam, hogy a fájdalommentes pontot választod. Na jó, akkor maradok. 😀Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:Maradjunk a +1nél 😊
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
meg is van az első meleg? : DRemélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:2.
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
Alastor
több mint 5 éve
gabor25
5 144
youtu.be/i9zeLHygAGc eloszor itt bukkant fel es eleg Jo volt utana itt a filmben Dupree. Jo dontes volt.Go Chiefs!Go Dupree!
Stez
Klaci79
youtu.be/Ey68aMOV9gc?t=45
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Dehogy, meg csak az ment at rajta, akinek farka van, de neha par puncis is kozben. Meg a koztesek. Meg a lovak. Meg Lamar Jackson.Regi már egy kicsit elhasznált, vagy nem?Stez maximum ott terem, ahol Emily Ratajkowski vagy Dukai Regina van.Akkor Stez ott terem...bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
ThundersNFL
Stez
Cypress
több mint 5 éve
Mondtam egy rossz szót is a Panthersre....Ha az Eagles nyer akkor behúzza az SB-t is...Csak ha Foles csicskái, vagyis a Pecc lesz az ellenfél
ThundersNFL
Jakehomer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Alastor
214
Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:2.
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
több mint 5 éve
ervinator
1 700
Egy működő stream-et tudna valaki,sajnos nem vagyok tv előttwww.reddit.com/r/nflstreams/comments/ad943f/game_thread_philadelphia_eagles_chicago_bears/
Colmester87
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
James007
1 854
álmábanRemélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:mesélsz Fásy Zsülike szexuális életéről
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
gamerkr
több mint 5 éve
Na, akkor készüljünk fel a "holnap vizsgázom, de megnézem a meccset" "új szurkolóval bővült a család" féle sms-ekre/e-mailekre.Én tényleg holnap vizsgázom 😀 de UV gyakrabban van, mint maci PO
shagi0206
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:A 0. és a +1-es 😊
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Már most több hsz van, mint egy Bucs-Cardinals alapszakasz meccs alatt...Ez csak azért van, mert 7 órás idősáv volt, és olyankor nincs időm írogatni 😊
Go Bears!
Stoki
több mint 5 éve
Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:mesélsz Fásy Zsülike szexuális életéről
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=HQbgRw4N5E0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Regi már egy kicsit elhasznált, vagy nem?Stez maximum ott terem, ahol Emily Ratajkowski vagy Dukai Regina van.Akkor Stez ott terem...bezzeg ha a szappantSzevasztok! Coolearie vagyok, most regisztráltam!senkit sem erdekelnek az ujoncok, azok csak elejtik a labdakat
Coolearie
Stez
petey
ThundersNFL
Stez
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Remélem ez a meccs szintekkel lesz jobb, ha nem akkor 2+1 opció lehetséges:Maradjunk a +1nél 😊
+1. elhúzok aludni
VÁLASSZATOK!
Cypress