Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
nem a 0-7-ről beszélek, hanem senki nem tömött ki minket nagyon..... Így könnyebben megmagyarázható, hogy a 0-7 akár 3-4 is lehetett volna.....az más dolog, hogy ki veszi be ezt a szart!Az a legnagyobb baj, hogy senki nem üt ki nagyon minket, így könnyebb lenyomni a szart a tulaj torkán.....7 gombóc azért már egy kicsit sok, nem? Sok sikert a többi meccsen.
meme
iktriad
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Az a legnagyobb baj, hogy senki nem üt ki nagyon minket, így könnyebb lenyomni a szart a tulaj torkán.....Amennyire az amerikai szurkolói véleményeket olvasom, Brown totál leszarja a futballt, neki a Bengals tényleg csak a pénz miatt kell, nem olyan, mint mondjuk Jerry Jones, akinek azért kínos, ha szarul megy a Cowboysnak.
meme
több mint 6 éve
Az a legnagyobb baj, hogy senki nem üt ki nagyon minket, így könnyebb lenyomni a szart a tulaj torkán.....7 gombóc azért már egy kicsit sok, nem? Sok sikert a többi meccsen.
meme
több mint 6 éve
gratula a w-hez srácok, további szép estét mindenkinek !
több mint 6 éve
És Dalton csak megnyerte a szarabb qb címet mára 😀
több mint 6 éve
Az a legnagyobb baj, hogy senki nem üt ki nagyon minket, így könnyebb lenyomni a szart a tulaj torkán.....
több mint 6 éve
Jó kis előszezon atmoszféra az utolsó percekben. Ha nem lenne egy viszonylag új stadionjuk és a tulajuk nem szarna bele az egészbe, a Bengalst tippelném a következő költöző csapatnak.Ha jövő héten nyerünk, akkor költözünk Londonba.
Kampman
több mint 6 éve
És akkor Dalton mindent megpróbált, két TD micsoda meccs 😀Mit akarsz ott a sebtapasz a nyilt törésen.
Jakehomer
több mint 6 éve
És akkor Dalton mindent megpróbált, két TD micsoda meccs 😀
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Jó kis előszezon atmoszféra az utolsó percekben. Ha nem lenne egy viszonylag új stadionjuk és a tulajuk nem szarna bele az egészbe, a Bengalst tippelném a következő költöző csapatnak.
több mint 6 éve
Legalább Bryan már a practice squados OL-eket konzisztensen le tudja nyomni. 😊Nem akarom kisebbíteni a D érdemeit, de ezért a két Int-ért nem nagyon kellett megdolgozniuk, csak megvárni hogy a kezükbe essen a labda. Érthetetlen passz volt mindkettő.Az elsonel azert Bryanneknel kellett tolnia az O falembert mexikoig, hogy Dalton panikolva eldobja.
Jan
winston
több mint 6 éve
Nem akarom kisebbíteni a D érdemeit, de ezért a két Int-ért nem nagyon kellett megdolgozniuk, csak megvárni hogy a kezükbe essen a labda. Érthetetlen passz volt mindkettő.Az elsonel azert Bryanneknel kellett tolnia az O falembert mexikoig, hogy Dalton panikolva eldobja.
Jan
több mint 6 éve
Közben csak kezd alakulni a Los Angeles jaguars. 😊 😊 😊 twitter.com/zach_goodall/status/1186009909378330624
több mint 6 éve
Szerintem sokkal rosszabbul nézünk ki mint a WAS, v. a MIAÉn ma a Miami meccset néztem, egyáltalán nem voltak rosszak Fitzpatrickal.
Szipeter
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Szerintem sokkal rosszabbul nézünk ki mint a WAS, v. a MIASajna a legjobb meccsetek eddig az első héten volt... Potenciális 1/1-es a csapat.
Szipeter
több mint 6 éve
Azt is mondta, hogy fáj a háta, nem tud játszani 😀 😀Ma azt mondta, hogy nem fog holdoutolni jövőre ha nem kap szerződést. 😊Jalen Ramsey visszafogta ezt a D-t. 😊 😊 😊Könnyen el tudom képzelni, hogy bomlasztotta valamennyire az öltözőt...
iktriad
Azért röhögnék, ha a Rams se tudná megfizetni és kezdhetné elölről a cirkuszt (és visszajönne hozzánk ingyen 😀 😀 )
dioadam
iktriad
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 6 éve
Szerintem sokkal rosszabbul nézünk ki mint a WAS, v. a MIA
több mint 6 éve
Nem akarom kisebbíteni a D érdemeit, de ezért a két Int-ért nem nagyon kellett megdolgozniuk, csak megvárni hogy a kezükbe essen a labda. Érthetetlen passz volt mindkettő.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Ma azt mondta, hogy nem fog holdoutolni jövőre ha nem kap szerződést. 😊Jalen Ramsey visszafogta ezt a D-t. 😊 😊 😊Könnyen el tudom képzelni, hogy bomlasztotta valamennyire az öltözőt...
iktriad
Azért röhögnék, ha a Rams se tudná megfizetni és kezdhetné elölről a cirkuszt (és visszajönne hozzánk ingyen 😀 😀 )
dioadam
több mint 6 éve
Jalen Ramsey visszafogta ezt a D-t. 😊 😊 😊Könnyen el tudom képzelni, hogy bomlasztotta valamennyire az öltözőt...
iktriad
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 6 éve
Why not both? 😊Bajusszal dobatni kene meg egy TD-t hogy visszajojjon az onbizalmaInkább fussunk.
winston
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Bajusszal dobatni kene meg egy TD-t hogy visszajojjon az onbizalmaInkább fussunk.
winston
több mint 6 éve
Bajusszal dobatni kene meg egy TD-t hogy visszajojjon az onbizalma
több mint 6 éve
Jalen Ramsey visszafogta ezt a D-t. 😊 😊 😊
több mint 6 éve
Hagyjátok Daltont..... Nem minden csapatnak van ilyen mérkőzéseket eldöntő qb-je! Nekünk van, vigyázunk rá 😀