Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
több mint 4 éve
nagyon amator volt a clock management a vegen.grat a cincynek, burrownak drukkolok.
több mint 4 éve
Grat Cincy!
több mint 4 éve
most amugy miert mentunk 2 pontosra??Because Jaguars
winston
több mint 4 éve
most amugy miert mentunk 2 pontosra??
több mint 4 éve
Doug ez mi a fasz volt?
több mint 4 éve
iktriadék nem adják fel, jó meccsKár, hogy nincs D-nk ami megállítaná Culkin kölykét.
gamerkr
több mint 4 éve
iktriadék nem adják fel, jó meccs
több mint 4 éve
Laviska is? Már lassan nem tudom számolni a KEZDŐ sérültjeinket....
több mint 4 éve
A CB sorunk most: egykori UDFA, 7. körös rookie(returnernek hozva), Eagles 2. körös bust (és Myles Jack sincs). Wingard meg ma a Bengals beépített embere. With Hayden hurt.
— Jamal St. Cyr (@JStCyrTV) October 4, 2020
Jaguars moved Tre Herndon to the slot and have Chris Claybrooks and Sidney Jones on the outside
több mint 4 éve
SEMMI nyomás nincs Burrown. Akit 14-szer sackelték az első 3 meccsén.
több mint 4 éve
Eifertnek is agyrázkódása van. Az mondjuk itt Cincyben nem újdonság, hogy megsérül... Még valaki?
több mint 4 éve
Na akkor utolsó negyedre fel.Legrosszabb esetben jól alszol majd. 😀
Remélem megfordítjuk a meccset én meg jöhetek magyarázkodni az előző hsz-em miatt 😊
U.I. a boros üveg kiürült, szóval rajtam nem múlik 😀
dioadam
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Rosas.... BERÚGTA 50-ről?! Na akkor utolsó negyedre fel.Nem fogjuk.
Remélem megfordítjuk a meccset én meg jöhetek magyarázkodni az előző hsz-em miatt 😊
dioadam
több mint 4 éve
dioadam
589
Na akkor utolsó negyedre fel.Remélem megfordítjuk a meccset én meg jöhetek magyarázkodni az előző hsz-em miatt 😊
több mint 4 éve
Robinson úgy játszik mint egy Top 5-ös pick. UDFA-ként. Oh az irónia. Ja és van ma is NFL rekordja.
Robinson has now gained more scrimmage yards in his first four games than ANY UNDRAFTED PLAYER in NFL history.
— Cole Pepper (@ColePepper) October 4, 2020
több mint 4 éve
A félidei előny ennyire összezavarta a srácokat?Akarás az van (lásd Minshew nagyon impresszív futása -1 yardért...), csak sok a nyögés belőle. Az meg a szexen kívül nem sok jót jelent.
Az egész meccsen az az érzésem, hogy nem csak a tudással van a baj, hanem az akarással (utóbbi miatt nagyon mérges vagyok)...
dioadam
több mint 4 éve
dioadam
589
A félidei előny ennyire összezavarta a srácokat?Az egész meccsen az az érzésem, hogy nem csak a tudással van a baj, hanem az akarással (utóbbi miatt nagyon mérges vagyok)...
több mint 4 éve
Nem gondoltam volna, hogy Redmond ekkorát lök az OL-on, egész jól megvédik ma Burrowt, és még futni is tudunkAvagy mit tesz egy O-fallal, ha az ellenfél pass rush-a a legszarabba az NFL-ben idén...
Szipeter
több mint 4 éve
Szipeter
1 634
Nem gondoltam volna, hogy Redmond ekkorát lök az OL-on, egész jól megvédik ma Burrowt, és még futni is tudunk
több mint 4 éve
Kampman
28 166
Mixon megmutatja, hogy EDP445 miért akarta mindenáron az Eagles-ben látni
több mint 4 éve
Azt hiszem kikaptunk.
több mint 4 éve
Myles jack is megsérült. Josh Jones is sántikál. De jó hogy van depthünk. Ja nem.
több mint 4 éve
Az a holding szépen kinyírta a driveot...
több mint 4 éve
Ez túl könnyű volt. Chris Claybrooks (a rookie returner, aki Hendo helyett van bent) nagyon csúnyán megette ezt a Mixon futást. Kezdődik a shootout. Rossz érzéseim vannak.