Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
xtaki
3 441
megint megverjuk magunkat a hulye playhivasokkal
több mint 8 éve
3. és 4-re hosszú passz. Szép volt Haley... Remélem eltakarodsz az idény után.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Most arról nem is beszélve,hogy ad absurdum arra is van esély, hogy nem kerül már vissza a labda a BengalshozVisszakerült
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Btw itt sem nézett vissza a CB...
több mint 8 éve
Big Bennel mi a fene van? Ott sétálgat, nem látszik hogy komoly baja lenne. Ennyire biztosak Tomlinék Jonesban?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ja, nem tudtam, hogy NFL-kérdésekben is megnyilvánul. Kinek szurkol?A hazai fitneszpápa.az ki?es Norbi?Kész, Marvin Lewist ki kell rúgni. Gumbo már 6 éve megmondta.És mire van nagyobb esély, végigmenni még egyszer a teljes pályán, vagy azt a 20 yardot megcsinálni egy 4th&3 után?FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
Jakehomer
Kampman
xtaki
Kampman
iktriad
több mint 8 éve
A hazai fitneszpápa.az ki?es Norbi?Kész, Marvin Lewist ki kell rúgni. Gumbo már 6 éve megmondta.És mire van nagyobb esély, végigmenni még egyszer a teljes pályán, vagy azt a 20 yardot megcsinálni egy 4th&3 után?FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
Jakehomer
Kampman
xtaki
Kampman
több mint 8 éve
Ha BB irányítana még, egyértelmű, Landry-vel viszont épp az ellenkezője igazÉs mire van nagyobb esély, végigmenni még egyszer a teljes pályán, vagy azt a 20 yardot megcsinálni egy 4th&3 után?FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Most arról nem is beszélve,hogy ad absurdum arra is van esély, hogy nem kerül már vissza a labda a Bengalshoz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ez jó kérdés, mondjuk én azt sem értem, ilyen esetben miért nem az első TD-nél próbálják a két pontost, hogy lássák két labdabirtoklás, vagy három a különbség.És mire van nagyobb esély, végigmenni még egyszer a teljes pályán, vagy azt a 20 yardot megcsinálni egy 4th&3 után?FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
Jakehomer
több mint 8 éve
Kampman
28 290
az ki?es Norbi?Kész, Marvin Lewist ki kell rúgni. Gumbo már 6 éve megmondta.És mire van nagyobb esély, végigmenni még egyszer a teljes pályán, vagy azt a 20 yardot megcsinálni egy 4th&3 után?FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
Jakehomer
Kampman
xtaki
több mint 8 éve
xtaki
3 441
es Norbi?Kész, Marvin Lewist ki kell rúgni. Gumbo már 6 éve megmondta.És mire van nagyobb esély, végigmenni még egyszer a teljes pályán, vagy azt a 20 yardot megcsinálni egy 4th&3 után?FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
Jakehomer
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Kész, Marvin Lewist ki kell rúgni. Gumbo már 6 éve megmondta.És mire van nagyobb esély, végigmenni még egyszer a teljes pályán, vagy azt a 20 yardot megcsinálni egy 4th&3 után?FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
Jakehomer
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Még igazad is volna, ha nem a PO-ban lennénk. Kockázatvállalás level1.Van különbség a punciság, meg a racionális döntés közt. Segítek ez az utóbbi.Na rámennek-e 4.re vagy jó-e most az FG is?Puncik
iktriad
Cypress
Blevi
több mint 8 éve
Big Ben adjon mar kicsit Romonak abból a tejből 😀.
több mint 8 éve
bárki jut tovább, a meccs igazi nyertese a Pats és a Broncos lesz, ennyi hadirokkanttal
több mint 8 éve
És mire van nagyobb esély, végigmenni még egyszer a teljes pályán, vagy azt a 20 yardot megcsinálni egy 4th&3 után?FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
xtaki
3 441
es megis ott az elo szovet a kepernyon 😊Ben?ne remenykedj
steelwolf
xtaki
több mint 8 éve
már az oldalvonalon van 😀Ben?ne remenykedj
steelwolf
xtaki
több mint 8 éve
Ez nem is kérdés. Kevesebbet nyerhettek volna egy megcsinált 1st downnal, mint amit bukhattak volna sikertelenség esetén.FG? Az sokat segítStop és TD, én is rúgtam volna.
Jakehomer
gabokocka
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Big Benn vissza
több mint 8 éve
Van különbség a punciság, meg a racionális döntés közt. Segítek ez az utóbbi.Na rámennek-e 4.re vagy jó-e most az FG is?Puncik
iktriad
Cypress