Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Szerintem betette az öltöző szekrénybe a lasztit.
több mint 8 éve
Mikey
18 729
Tez! Tez! Tez!
több mint 8 éve
Azért nem segít az ügyeteken, hogy ő van bent.Most is tartom. Mi sem azért kapunk ki, mert Landry Jones van a pályán.Ha kikapunk megköszönhetjük Haleynek... Ilyen esőben helyesen nem hívtunk hosszúakat, erre bejön a csere QB és dobájuk a 20 yardosakat, cserébe nem öltük az órát se. Gratulálok, mestermunka.Mi lett a qb játék nem számít szöveggel? 😉
Soldados
ender1112
Soldados
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Látod, hogy azNagyon nehéz lesz a Makaron vezette Bengals O-t lenullázniMegint a Patsnek lesz mázlija btwMi munkánk volt benne. Amúgy miért?
Jakehomer
Wyatt
Jakehomer
több mint 8 éve
Jézus ez mi meccs volt....
több mint 8 éve
Burfict elfutott egészen hazáig LOL
több mint 8 éve
Mondták már rád, hogy makacs vagy? 😊Most is tartom. Mi sem azért kapunk ki, mert Landry Jones van a pályán.Ha kikapunk megköszönhetjük Haleynek... Ilyen esőben helyesen nem hívtunk hosszúakat, erre bejön a csere QB és dobájuk a 20 yardosakat, cserébe nem öltük az órát se. Gratulálok, mestermunka.Mi lett a qb játék nem számít szöveggel? 😉
Soldados
ender1112
Soldados
több mint 8 éve
Akkor úgy tűnik nem volt fontos, mert nem jött Big Ben
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Micsoda?? Landry Jones nem képes a comebackre? TOTÁLIS RÁJÁTSZÁS
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Burfict, mint Jim Marshall a rossz endzone felé fut 😀
több mint 8 éve
Nagyon nehéz lesz a Makaron vezette Bengals O-t lenullázniMegint a Patsnek lesz mázlija btwMi munkánk volt benne. Amúgy miért?
Jakehomer
Wyatt
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Szóval minimum 3× kell leírni, hogy valami eldőlt, és akkor semmi sem lehetetlen. Feljegyeztem.
több mint 8 éve
Hű elkapta bassza meg.. Hm másfél perc akkor legyen miss...Mondjuk a Steelers jobban járt, hogy Mitchell nem tudtam megcsinálni a tacklet.Így akarta.
gabokocka
mustaine
több mint 8 éve
Ennyi.
több mint 8 éve
Most is tartom. Mi sem azért kapunk ki, mert Landry Jones van a pályán.Ha kikapunk megköszönhetjük Haleynek... Ilyen esőben helyesen nem hívtunk hosszúakat, erre bejön a csere QB és dobájuk a 20 yardosakat, cserébe nem öltük az órát se. Gratulálok, mestermunka.Mi lett a qb játék nem számít szöveggel? 😉
Soldados
ender1112
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Mondjuk a Steelers jobban járt, hogy Mitchell nem tudtam megcsinálni a tacklet.Így akarta.
gabokocka
több mint 8 éve
szépen bevágták ezt a golden globe reklámot, mintha az m1-et nézném 😀
több mint 8 éve
Tomifinn
947
viszitek a mixet bazz, nem hiszem el..
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Megint a Patsnek lesz mázlija btwMi munkánk volt benne. Amúgy miért?
Jakehomer
több mint 8 éve
Mondjuk a Steelers jobban járt, hogy Mitchell nem tudtam megcsinálni a tacklet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Tökéletesen megtervezett játék volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal