NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 534
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
munoz
1 213
A védelem még szerezhet 😊
több mint 8 éve
Előbb szerezzetek pontot. 😛mikor a végére hátrányba vagytok, majd óratorony küldi előre ezerrel..... 😀Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.Ezen a meccsen kb semmit nem számít. Az dönt ki fut jobban.
meme
Soldados
meme
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ne oltogasd itt a szegény rams fan-eket.több tiszteletet, ezek a csapatok legalább nem lépnek le LA-be 😛Benny Hill Show zenéjét bekészíteni.persze ott fog a legtöbb ex-Jaguar játékos pájára lépniMegint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
valakis
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 297
több tiszteletet, ezek a csapatok legalább nem lépnek le LA-be 😛Benny Hill Show zenéjét bekészíteni.persze ott fog a legtöbb ex-Jaguar játékos pájára lépniMegint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
valakis
Sixo
több mint 8 éve
meme
2 102
mikor a végére hátrányba vagytok, majd óratorony küldi előre ezerrel..... 😀Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.Ezen a meccsen kb semmit nem számít. Az dönt ki fut jobban.
meme
Soldados
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Amilyen szar szezonunk volt, ha megverjük a Bengalst tuti az SB, játékelméleti ismereteim szerint legalábbis.aki a Bengalst megveri, az egyből SB-ba kerül? értem én hogy nagy dicsőség Bengalst verni, na de a Texansnek erről szóltak-e?Csak nehogy tüdőgyuszit kapjon az SB előtt, mert ezzel a két FG-al oda lőttük magunkat.Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!Ja a végén még olyan lesz mint Király macinacija 😊
steelwolf
vontod
Cypress
Mikey
A Texans pedig majd tudomásul veszi a tényt.
több mint 8 éve
Benny Hill Show zenéjét bekészíteni.persze ott fog a legtöbb ex-Jaguar játékos pájára lépniMegint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
valakis
több mint 8 éve
Reméljük a legjobbakat.Megint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.Ezen a meccsen kb semmit nem számít. Az dönt ki fut jobban.
meme
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
persze ott fog a legtöbb ex-Jaguar játékos pájára lépniMegint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
meme
2 102
Hue vazze most bizonyíthatsz.... futás nincs, dobni nem igen lehet, jöhet a trükkös play. szezon elején jó is volt, azóta nem láttam ilyet.
több mint 8 éve
Kampman
28 297
Megint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
több mint 8 éve
meme
2 102
Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.
több mint 8 éve
Megint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...
több mint 8 éve
Mikey
18 737
aki a Bengalst megveri, az egyből SB-ba kerül? értem én hogy nagy dicsőség Bengalst verni, na de a Texansnek erről miért nem szóltak?Csak nehogy tüdőgyuszit kapjon az SB előtt, mert ezzel a két FG-al oda lőttük magunkat.Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!Ja a végén még olyan lesz mint Király macinacija 😊
steelwolf
vontod
Cypress
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Nah gyerekek, ennyire nem szar a meccs, hogy iktriad ürülékéről kellene beszélni.
Sixo
több mint 8 éve
Valóban. A sackeket nem vontam le. 😊nem nézek statot, de jólérzem hogy több yardot hoztunk össze büntiből, mint amennyit haladtunk O oldalon?49 yard büntetés, 56 total yard. Majdnem.
meme
Sixo
több mint 8 éve
Nah gyerekek, ennyire nem szar a meccs, hogy iktriad ürülékéről kellene beszélni.Te mindig mindent félreértelmezel.
Sixo
több mint 8 éve
nem nézek statot, de jólérzem hogy több yardot hoztunk össze büntiből, mint amennyit haladtunk O oldalon?49 yard büntetés, 56 total yard. Majdnem.
meme
több mint 8 éve
nem nézek statot, de jólérzem hogy több yardot hoztunk össze büntiből, mint amennyit haladtunk O oldalon?A Cincy 69 yardot hozott össze. Ehhez viszonyíts. 😊
meme
több mint 8 éve
Nah gyerekek, ennyire nem szar a meccs, hogy iktriad ürülékéről kellene beszélni.
több mint 8 éve
meme
2 102
nem nézek statot, de jólérzem hogy több yardot hoztunk össze büntiből, mint amennyit haladtunk O oldalon?
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Csak nehogy tüdőgyuszit kapjon az SB előtt, mert ezzel a két FG-al oda lőttük magunkat.Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!Ja a végén még olyan lesz mint Király macinacija 😊
steelwolf
vontod
több mint 8 éve
Nem de garantáltan nagy szarban lesz tőle az a csapat.és odabüdősítesz?Én olyan vagyok, mint a 200 kilós gorilla, akinek hasmenése van. Oda ülök, ahova akarok. 😊Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.
iktriad
Sixo
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
nincs messze a kálvinHát sokat kell inni, hogy a mi bandwagonunkra felszálljon valaki, de végül is van nálam 1 liter birsalma pálinka.tele a bandwagon?Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Mi már ez a buzi zászló? Kislányfoci vagy mi van?Flag Football meccs van.
vontod
Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Én megelőlegezem nektek azt a 2 évet, nem vállalok túl nagyot ezzel xDsaját magatok kihagyod a felsorolásból xDMajd ha 10 évig nem jön össze a dolog, odaírom. Addig még van 2 szezon.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
valakis
Sixo