NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 542
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!Ja a végén még olyan lesz mint Király macinacija 😊
steelwolf
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Kampman
28 298
és odabüdősítesz?Én olyan vagyok, mint a 200 kilós gorilla, akinek hasmenése van. Oda ülök, ahova akarok. 😊Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Hát sokat kell inni, hogy a mi bandwagonunkra felszálljon valaki, de végül is van nálam 1 liter birsalma pálinka.tele a bandwagon?Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Mi már ez a buzi zászló? Kislányfoci vagy mi van?Flag Football meccs van.
vontod
Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Én megelőlegezem nektek azt a 2 évet, nem vállalok túl nagyot ezzel xDsaját magatok kihagyod a felsorolásból xDMajd ha 10 évig nem jön össze a dolog, odaírom. Addig még van 2 szezon.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
valakis
több mint 8 éve
Tehát az igazi afc north futball nem a steelers játéka, ezt mentse el valakiRohadt eső elállhatna, akár még jó meccs is lehetne belőleNem. Ez így igazi AFC North futball. És az a szép, hogy ez már nem a mi játékunk és ebben is megverjük őket eddig. 😊 Így lenne szép.
Cypress
Soldados
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kicsi joe
109
Idegenben lőtt több góllal tovább megyünk 😀
több mint 8 éve
Kampman
28 298
Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Elitista bagázs. Mi mindenkit felveszünk, aki megnézi a Louie élete vonatkozó epizódját.
Sixo
több mint 8 éve
Én olyan vagyok, mint a 200 kilós gorilla, akinek hasmenése van. Oda ülök, ahova akarok. 😊Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Megint egy PO meccs ahol magunkat szivatjuk! Jó lenne ha a O összeszedné magát mert ez egy fos így.nyugi, úgyis simán nyer a Bengals
meme
több mint 8 éve
tele a bandwagon?Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Mi már ez a buzi zászló? Kislányfoci vagy mi van?Flag Football meccs van.
vontod
Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Én megelőlegezem nektek azt a 2 évet, nem vállalok túl nagyot ezzel xDsaját magatok kihagyod a felsorolásból xDMajd ha 10 évig nem jön össze a dolog, odaírom. Addig még van 2 szezon.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
munoz
1 213
Most minden Bengals szurkoló fellélegzett 😊Megint egy PO meccs ahol magunkat szivatjuk! Jó lenne ha a O összeszedné magát mert ez egy fos így.Legalább nem Scholesban van a hiba, hanem a rendszerben.
meme
iktriad
több mint 8 éve
Mikey
18 739
Megint egy PO meccs ahol magunkat szivatjuk! Jó lenne ha a O összeszedné magát mert ez egy fos így.eddig a szokásos.
meme
de nem baj, mert 7-6-ra nyerünk!
több mint 8 éve
Két gólt lőtt a Steelers, az pedig a legveszélyesebb eredményJobb lett volna 2 drive előnnyel szünetre menni.m.cdn.blog.hu/va/valogatott/image/manaps%C3%A1g.jpg
Soldados
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Rohadt eső elállhatna, akár még jó meccs is lehetne belőleNem. Ez így igazi AFC North futball. És az a szép, hogy ez már nem a mi játékunk és ebben is megverjük őket eddig. 😊 Így lenne szép.
Cypress
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Mi már ez a buzi zászló? Kislányfoci vagy mi van?Flag Football meccs van.
vontod
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Cypress
3 228
És térdelnek, micsoda punci csapat...
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
puncik
több mint 8 éve
meme
2 102
Megint egy PO meccs ahol magunkat szivatjuk! Jó lenne ha a O összeszedné magát mert ez egy fos így.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Rohadt eső elállhatna, akár még jó meccs is lehetne belőle
több mint 8 éve
xtaki
3 441
tovabbra is 1 labdabitoklas...ez nem elony.
több mint 8 éve
use the force, Rey!Hé , ez egy nívós eredménykövető , ne hivatkozz minden szar filmre.
Löfli
több mint 8 éve
Mikey
18 739
remélem megélem egyszer, hogy Vinnie megfog egy ilyen sima INT-t.